Scurtare col uterin
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andreea.N
Scris: Friday, January 12, 2024 10:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/12/2024
Salutare fetelor,

Sunt o graviduta in saptamana 26 si ma confrunt cu o problema destul de neplacuta, so anume cu scurtarea colului (el devenid scurt din cauza contractiilor). Vreau sa mentionez ca am cercalaj din saptamana 17 si in urma controlui lunar de rutina doctorul a descoperit ca colul s-a scurtat pana la 15 mm. Ca si tratament in spital mi s-a facut gynipral + no-spa, acasa mi s-a dat tratament NO-SPA de 3/zi, dar cu acelasi tratament am ajuns si in situatia aceasta. Stie cineva ce alt tratament as mai putea lua?

Multumesc,
Madalina.d
Scris: Sunday, January 14, 2024 8:46 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/9/2021
Andreea.N wrote:
Salutare fetelor,

Sunt o graviduta in saptamana 26 si ma confrunt cu o problema destul de neplacuta, so anume cu scurtarea colului (el devenid scurt din cauza contractiilor). Vreau sa mentionez ca am cercalaj din saptamana 17 si in urma controlui lunar de rutina doctorul a descoperit ca colul s-a scurtat pana la 15 mm. Ca si tratament in spital mi s-a facut gynipral + no-spa, acasa mi s-a dat tratament NO-SPA de 3/zi, dar cu acelasi tratament am ajuns si in situatia aceasta. Stie cineva ce alt tratament as mai putea lua?

Multumesc,

Eu am avut problema asta la ambele sarcini. Pe lângă ce ai menționat tu, am avut și ovule utrogestan. Obligatoriu repaus la pat, dimensiunea colului tău este foarte mica. Nu ai voie sa faci nimic. Eu la ambele sarcini am stat în pat, ma ridicam doar ca să merg la toaleta și sa mananc. Evita statul în fund, pune presiune și mai mare pe col. Sănătate multa!
Gaby 41
Scris: Sunday, January 14, 2024 4:22 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Andreea.N wrote:
Salutare fetelor,

Multumesc,
Bună,eu am avut colul scurt 2,6cm.Am avut pesar de serclaj până am născut (mi sa rupt apa la 37 de săptămâni și 5 zile.Am stat de la 19 săptămâni numai în pat și deloc în șezut nu am făcut aproape nimic până am născut.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.