Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| dati-mi niste idei cum sa il fac pe darius sa nu mai scuipe.nici nu imi vine sa ies din casa cu el,mergem in parc si scuipa copii ,imi vine sa cand il vad totul a inceput cand a vazut-o pe karina care scuipa mancarea din gura cand nu ii placea,atunci a scuipat si el,si uite tot asa....se atata unul pe celalalt.cu karina nu e preoblema,dar cu darius e tare enervant.am hotarat ca de fiecare data cand scuipa,ii dau una peste gura.parca nu mai scuipa atata,dar totusi..mai e ce sfaturi imi dati?procedez corect?cum sa fac? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Unii ti-ar spune ca nu trebuie sa dai niciodata in copil, dar...eu recunosc ca atunci cand am vaazut-o prima data pe Cristina ca scuipa i-am dat peste gura+teoria de rigoare. La noi a functionat. Nu-mi aduc aminte sa mai fi repetat figura. Poate o data sau de doua ori si sigur a primit acelasi tratament. Succes cu dezvatatul. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Poate a vazut Titanic si nu stii tu
Si Luana a avut o perioada, scuipa, dar nu aiurea, cand venea cineva in vizita il scuipa si intr-o zi am scuipat-o si eu. Sa vezi fatza ce a facut. Copii sunt ca si barbatii, tre sa indrepti propriile lor arme impotriva lor |
|
|
mai stii... inca nu l-am scuipat,dar daca mai continua si asta o fac |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 5/20/2006 Mesaje: 267
| Nu sunt in masura sa dau sfaturi dar palmuta peste gurita(chiar daca e usoara, ca o mangaiere) nu-mi place. Crezi ca poate fi luat in momentul in care scuipa de langa copii si asezat pt. cateva minute pe o banca(izolata, la distanta de copii)? La santaj sentimental(nu-i mai acorzi atentie cateva minute) nu cred ca poti apela in parc. Asta ar insemna sa scuipe linistit in continuare Alte metode nu cred ca pot fi folosite in parc. Multa bafta. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Aaaaaaa, si Mihaita a descoperit scuipatul, doar ca inca nu-i scuipa pe altii. Produce saliva si se distreaza lasand-o sa cada si privind-o cum se scurge pe lada de la pat, apoi o "sterge" (intinde) cu mainile, in cazurile fericite cu un servetel... Si cu cat il cert mai tare, cu atat se inversuneaza si repeta experienta. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| n-am avut parte de aceasta experienta, dar altele ne-au invatat ca daca ii dau prea mare atentie va fi incantat si va continua. metoda lui Katy e buna, eu am aplicat-o in crizele de isterie ale Leei si a functionat, eventual un ignore. lovitul peste gurita e posibil sa-l inversuneze si sa scuipe mai cu foc.
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| si eu zic sa il scuipi inapoi! chit ca suna aiurea...dar cred ca se va simti "atacat" cu "armele" lui si va inceta sa faca asta. sa incerci si sa ne zici daca merge! |
|
| parca un pic s-a mai dezobisnuit,dar tot o mai face.am facut si asta in parc,ca dupa ce a scuipat l-am pus pe banca si nu a mai avut voie sa se joace,dar nu prea a avut efect ca si-a gasit ceva de lucru si acolo pe banca singur. katy,data viitoare asa voi face cum ai spus tu |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| E interesanta ideea cu time-out-ul. In cazul lui Victor a functionat moralizarea, sustinuta si de taica-so. |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| si sophie a inceput sa scuipe, cand vrem sa facem ceva ce ea nu vrea, sau cand ii explicam ceva si nu vrea sa asculte. e un fel de-a ei de a ne da ignore sau a ne spune ca nu e de acord. si mie mi s-a spus sa fac la fel cu ea cand imi cere ea ceva, dar mi-e mi se pare ca nu ii dau eu atunci un exemplu bun de urmat si va gandi ca daca noi o facem, poate sa faca si ea... |
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si Anastasia s-a invatat sa scuipe, de cand merge la camin, probabil se luau la intrecere pe acolo. imi facea asta cand nu ii convenea ceva, cand nu o lasam sa faca vreo prostioara, il scuipa pe Darius cand nu mai avea alta solutie sa se revolte la el. dar s-a dezobisnuit, cu morala de rigoare si cu cate o palmuta la gurita |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Dap, si pe mandra mea a apucat-o acum scuipatul, o face la nervisori cand nu-i lasata sa faca ce vrea. Tot palmuta am aplicat si noi pana am reusit sa-i citesc fatza, cand vad ca se pregateste sa scuipe incep sa numar si s-o duc usor in locul ei de "gandire", adica ii dau time out, da' si de acolo scuipa uneori AM incercat s-o scuip si eu dupa metoda citita intr-o postare anterioara da' n-a mers, a crezut ca facem concurs Ii dau ignor, ta-su mai urla la ea, speram sa iesim din balta cat mai repede, nu stiu ce-o palit-o si de unde a vazut |
|

Inregistrat: 9/13/2006 Mesaje: 1653
| petronela_gav wrote:si Anastasia s-a invatat sa scuipe, de cand merge la camin, probabil se luau la intrecere pe acolo. imi facea asta cand nu ii convenea ceva, cand nu o lasam sa faca vreo prostioara, il scuipa pe Darius cand nu mai avea alta solutie sa se revolte la el. dar s-a dezobisnuit, cu morala de rigoare si cu cate o palmuta la gurita Si Alex tot de la gradi a venit cu obiceiul, la inceput l-am certata, apoi am ras de el de fiecare data cand scuipa, se imbufna si incetul cu incetul s-a dezvatat... sau poate doar pt ca a venit vacanta |
|
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| of, eu vreau sa o scap cat mai repede de obiceiul asta, ca mi se pare foarte urat. si l-a dezvoltat singura, cand am fost la ai mei. cred ca din cauza schimbarilor bruste. dar mi se pare urat tare, cand cineva nou se apropie de ea sa ii vorbeasca si ea scuipa. imi vine sa intru in pamant. i-am dat si eu o data peste gurita, dar foarte incet, pentru ca mi s-a parut tare aiurea. am facut-o mai mult asa, de ochii lumii, pentru ca mi s-a parut tare anapoda si nu am mai facut-o de atunci.
incerc sa ii vorbesc, dar parca vorbesc cu peretii si uneori imi raspunde si mie tot cu scuipat. am mai pus-o si la "colt" dar nu sta. decat daca o pun in patul ei si apoi plange si mi se pare si asta aiurea sa planga pentru atata amar de lucru....nu stiu ce sa ma fac. sper ca acum cand merge la camin, sa se dezvete daca educatoarele stau de capul ei. |
|
|