Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Fiind in prag de Craciun ceva amuzant.
DRaGA MOS CRACIUN! Ti se va pare ciudat ca-ti scriu dupa atitea ani cu o rugaminte serioasa. Ptr.aceasta ocazie nu am nici un gind sa fiu umila sa ma gindesc la altii sau la actiuni caritabile.Aici e lista mea si te asigur ca mii de femeii iti va cere aceste lucruri deci.....poti face o productie en-gros.
-Doresc o carte de credit fara limite cu un cod special care,la cumparaturi imi va da mereu acordul. -Vreau un barbat adevarat,vorbesc serios, mosule,nu imi aduce imitatii: UN NU HOTARIT PIRATERIEI! -Vreau o supapa in ombilic,atunci cind ma umflu un pic,sa ma dezumflu automat -Adumi un aspirator uman care in momentul cind unul face pe idiotul sa-l aspir fara probleme. -NU MAi VREAU SA MA DEPILEZ!Ori faci sa se poarte parul pe picioare ,sub brat, ,pe buza superioara ,zona inghinala,ori mi-l indepartezi odata ptr.todeauna. -Vreau sa-mi fac odata ptr. todeauna manichiura si pedichiura si sa dureze la infinit ca si cum de-abia le-as fi facut cu oja. -Sotul meu,logodnic ,concubin,ce o fi trebuie sa stie dinainte ce gindesc,ce spun si ce -mi place sa faca,sa fie capabil sa-si imagineze cum as vrea sa se poarte cu familia mea,cind sint sensibila si cind nu am chef sa-i vad mutra sa nu apara. -Un cadou adevarat ar fi ca maternitatea sa dureze 2 zile si nasterea sa nu doara. -Ciclu sa dureze 2 ore sa am un buton in mina care sa-l actionez numai cind vreau eu sa fiu fertila. -Imbracamintea sa se transforme singura in functie de anotimp,pardesiile in paltoane,pantalonii in bermude si tot asa(adaug si eu si sa fie si toate de firma -Daca un barbat isi permite sa se comporte ca un tap spiritual si sa minta fai un chip la care sa i se aprinda nasul ca la renul tau si sa-i creasca ca al lui Pinochio si sa-i cada si "chestia" -Daca va fi infidel ,fa in asa fel incit sa nu mai aiba erectii ptr.cit timp decid eu(altfel poate nu-mi va conveni.) -Sanii ,fundul,totul cu o supapa in functie de ocazie.
C-am atit as dorii sa-mi dai,multumesc mult Mos Craciun. Ne vedem pe 25(nu conteaza daca tutul e gata mai repede)
Cu afectiune o femeie ca oricare...
Am primit-o ieri pe E-mail si am ris.....distati-va si voi si CRACIUN FERICIT |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| asta e buna....
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tare faza...parca unele chestii si eu mi le-as dori |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Sunt si eu o doritoare de chestia cu supapa in ombilic ,sa ma dezumflu dupa fiecare pizza consumata |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Laura wrote:Sunt si eu o doritoare de chestia cu supapa in ombilic  ,sa ma dezumflu dupa fiecare pizza consumata
me too.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Intr-adevar Mosul ar putea "face o productie en-gros". |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Asta da scrisoare pentru Mos Craciun.Zau si eu as vrea sa se implineasca. |

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Sclisoale catle Mos Claciun
Mos Claciune, Mos Claciune, Anul asta tot, pe bune, Ca am fost baiat cuminte, Am la tine-o lugaminte :
Noaptea aia de-ai sa vii, Nu-mi aduce giucalii, N-am nevoie de patine Sau vle-un tlenulet pe sine, Nu vleau pusca, niti pistol, Oli vle-un ulsulet nasol, Sa n-aud de tlotineta,
Niti volba de tliticleta, Sau vleo balca cu motol, Vleau si io un flatiol,
Ca fiind singul meleu Habal n-ai cât mi-e de gleu, N-am cu tine ma giuca, Povesti sau discuta Chestiuni ca întle flati, Sau gagici, ca-ntle balbati, Ca volbind io cu mamica Si taticu' si bunica, Am concluzionat, sa stii, Ca doal tu ma poti selvi :
Stii tu balza aia chioala Latatita-odinioala La adlesa de mai sus Când pe mine m-a adus ?!
Fala bascalie-ti spun, Îti plomit c-am sa fiu bun Înc-un an, poate chial doi, La' ca ne-ntelegem noi !...
Ia-o tu, mai pe depalte Si esplica-i, ca ea poate, Vino cu o stanga noua, Da-i cadou o pana, doua Sa mai fac-un gest, de mila, Nu c-as poseda vleo pila, Doal asa, un mic ocol, Sa-mi aduc-un flatiol,
Cât mai lepede, ulgent, Stiu cât esti de competent, Iala de va fate gât Ca timp n-ale pentlu-atât,
Tletem deti, la planul doi, Da' lamâne intle noi : Daluiestele-o vacanta, Asta-n ultima instanta,
Ca la fel, si-ai mei palinti, Sunt de-o vleme-asa cuminti, Timp nu au, de-i noapte, zi, Sa mai faca nebunii !
|