Scrisoare pentru Mos Craciun
Subiectul anterior · Subiectul urmator
milicutza
Scris: Friday, December 25, 2009 5:11 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/12/2009
Tocmai ce navigam pe net am gasit o scrisoare interesanta, scrisa de un baiat!

Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav.
Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata ? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani…
Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara…
Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau!
Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu.
Te astept… fie ca vii sau nu.
PS: Hornul cel vechi sa stii ca l-am curatat. Atat cat am putut. Atunci, in acea zi, nu era nimeni acolo ca sa ma ajute.
marivic
Scris: Friday, December 25, 2009 6:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
CSILLA,frumoasa scrisoare,....emotionanta si plina de romanrism,acum in prag de sarbatoare!newclap newclap newclap
marivic
Scris: Friday, December 25, 2009 6:10 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
CSILLA,frumoasa scrisoare,....emotionanta si plina de romanrism,acum in prag de sarbatoare!newclap newclap newclap
raly
Scris: Friday, December 25, 2009 10:33 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Csillahearts hearts
TeosOf
Scris: Friday, December 25, 2009 11:08 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/4/2008
Sublim!coeur angel
Ana
Scris: Saturday, December 26, 2009 12:36 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Ce frumoasa e!!!hearts hearts
milicutza
Scris: Saturday, December 26, 2009 9:39 AM
Nivel

Inregistrat: 8/12/2009
Multumesc fetelor, si mie mi-a placut cand am citit-o
snowdrop
Scris: Saturday, December 26, 2009 10:41 AM
Nivel

Inregistrat: 3/26/2007
coeur Frumos! coeur
Maria & Mario
Scris: Monday, October 31, 2011 3:26 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Frumos !

Da' sa vedeti si ce scrisoare are donsoara mea pentru Mos ..... alcool
I-ati scris Mosului ? topai
aurishta
Scris: Monday, October 31, 2011 3:47 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
milicutza wrote:
Tocmai ce navigam pe net am gasit o scrisoare interesanta, scrisa de un baiat!

Te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de atit de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare. Iti scriu insa acum, cind vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav.
Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer. Dragoste ti-am cerut cindva. Si mi-ai adus. Ma tem ca sa ti-o cer din nou. Ti-as cere sufletul geaman mie. Dar cine stie daca ochii dumitale batrini si obositi de lumina cruda a zapezilor cu care te lupti an de an ca sa ne aduci tuturor bucurie nu se vor insela din cauza furtunilor de ceata ? Eu vreau sa iti pot scrie si peste cativa ani…
Ti-as cere liniste si pace sufleteasca, dar stiu ca sunt atitia oameni zbuciumati si atitia copii batrini inainte de vreme care au nevoie de asta, incit nu indraznesc sa le vreau pentru mine. De aceea, daca nu m-ai uitat si daca crezi ca inca mai merit un cadou, fa doar ca lacrima sa-mi fie iarasi limpede, iar ochii, ochii mei te rog mai fa-i macar o data sa straluceasca asa cum straluceau cand ne-am intilnit prima oara…
Apoi daca vrei, adu-mi un brad fermecat te rog, pe care sa il impodobesc cu vise in care zambetele nu se pierd, iar lacrimile, prizoniere fara glas, stralucesc, dar nu mai dor! Un brad pe care sa asez imbratisari fara sfarsit care nu dor cand bratele trebuie sa se desclesteze. Da asta vreau!
Printre cadourile rasturnate sub brad nici nu ma uit deoarece stiu ca mi-ai pastrat deja ceea ce este al meu.
Te astept… fie ca vii sau nu.
PS: Hornul cel vechi sa stii ca l-am curatat. Atat cat am putut. Atunci, in acea zi, nu era nimeni acolo ca sa ma ajute.

Este frumoasa, dar pare scrisa mai degraba de un adult .
delfinasa
Scris: Monday, October 31, 2011 4:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Emotionanta coeur...mie-mi pare scrisa de un tanar adult cu suflet de copil.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.