Scopul subforumului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Friday, February 14, 2014 11:38 AM
Avatar
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Mesaje: 17811
Dragi membri 7 Pitici

Scopul acestui subforum este acela de a veni unii in sprijinul celorlalti prin impartasirea experientelor personale medicale, atat cele pozitive cat si cele negative, si a acorda un rating medicilor care ne-au acordat ingrijiri medicale noua sau familiei noastre.

Nu se vor emite judecati de valoare, ci se vor mentiona strict experientele personale.

Parerile exprimate sunt strict ale membrilor care le formuleaza, iar administratia 7 Pitici nu isi asuma raspunderea pentru cele mentionate acolo.

Va invit sa postati la topicurile deja existente, sau sa deschideti chiar topicuri noi, daca exista medici care inca nu au un topic deschis.
Pentru usurinta urmaririi postarilor, sectiunea a fost impartita pe specializari medicale.

Astfel, daca doriti de exemplu sa postati un comentariu sau sa puneti o intrebare despre un medic pediatru, veti accesa subforumul Pediatrie, veti cauta initial sa vedeti daca exista deja un topic deschis pentru medicul respectiv, iar in cazul in care nu exista unul, veti crea un topic nou. Tot pentru a putea urmari mai usor postarile, titlul topicului trebuie sa fie de genul:

"Prof. Dr. Dimitrie Dragomir - Bucuresti", adica sa contina titulatura (Prof.Dr. sau Dr. sau Conf.Dr., etc), numele intreg al medicului, urmat de " - " si orasul in care profeseaza.

De asemenea, atunci cand deschideti topicul nou, aveti in partea stanga un link "Create Poll". Il accesati si pe acesta pentru a putea pune urmatorul chestionar:

Intrebare: Recomandati acest medic?
Optiunea 1: Da
Optiunea 2: Nu


La nr zile pentru care sa ruleze chestionarul nu completati nimic.

In acest fel, toti membri care vor intra ulterior, vor putea completa chestionarul prin care vor recomanda (sau nu) medicul respectiv si isi vor putea posta propriile pareri vis-a-vis de medicul respectiv.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.