Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Apropo de card ca de cand vroiam sa va zic, aici a aparut cardul pentru copii.E un card cu un design mai aparte, iti dai seama ca e de copii si parintii il incarca cu cat cred ei ca e nevoie.Copilul il foloseste la ce doreste si bilul vine acasa in mana parintilor.Asa verifica ce a cumkparat si unde a cheltuit.E mai bine decat cash in buzunar ,oricum copilul are nevoie de o inghetat la scoala sau stiu eu ce situatie neprevazuta apare, banul e bun sa-l ai la indemana.O sa-i fac si eu Dianei |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote:Apropo de card ca de cand vroiam sa va zic, aici a aparut cardul pentru copii.E un card cu un design mai aparte, iti dai seama ca e de copii si parintii il incarca cu cat cred ei ca e nevoie.Copilul il foloseste la ce doreste si bilul vine acasa in mana parintilor.Asa verifica ce a cumkparat si unde a cheltuit.E mai bine decat cash in buzunar ,oricum copilul are nevoie de o inghetat la scoala sau stiu eu ce situatie neprevazuta apare, banul e bun sa-l ai la indemana.O sa-i fac si eu Dianei
Exista si in Ro, la BRD am citit pe site. E un card pe etape de varsta, pana in 14, de la 14 la 18 si apoi de la 18 in sus cand devine major. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/6/2012 Mesaje: 1
| Un cald salut tuturor! E prima mea postare pe forumul acesta, asa ca iertata fie-mi stangacia mesajului actual
As dori sa va intreb daca stiti cumva in Bucuresti (sect 3 sau 4) vreo scoala pentru ciclul primar care sa aiba predare intensiva in limba engleza. Cred ca s-ar numi "scoala bilingva" mai degraba... Anul viitor revenim acasa cu un scolar de clasa a treia, obisnuit cu sistemul britanic (stil, limba engleza cursiv), si am dori, pe cat posibil, sa aiba si acasa parte de continuitatea acestui tip de invatamant (mai exact sa nu piarda "limba", pana intra in clasa a 5-a (unde optiunile pentru scoli care au in programa engleza intensiv sunt mai mari).
Mulumesc anticipat si apreciez efortul tuturor celor care imi vor da o mana de ajutor.
O mamica de cavaler :018: |