Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Felicitari tuturor... Miraa...imi pare sincer rau...un slip identic i-am luat lui Gladi si e bun...si are 1 an...imi cer scuze Celelalte ati primit premiul ???? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Felicitari castigatorilor !!!! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Nuuu Mai asteptam
Miraa, lasa, poate vine barza iar |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| e foarte haios ca nu-i intra nici pe un picior miha barza sa mai intarzie |
|

| Ups...acum am vazut ca bebeii nostrii au aceleasi kg...adica 10 !!!! Pai e de inteles acum...las ca ma revansez eu in curand...scuze inca o data ! |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| diana stai linistita
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si noi aveam limbute la vedere, si nu am vazut concursul asta Noi suntem experte in scos limba la pozat danab attached the following image(s):

|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| danab wrote:Si noi aveam limbute la vedere, si nu am vazut concursul asta
Lasa ,ca poate se organizeaza si editia a doua! |
|

| A venit premiul.Nu va spun ce surpriza a fost, aproape ca mi-au dat lacrimile...asa, de suflet Multumesc mult, Diana ,cum se zice pe aici"You made my day" Pun pozele mai incolo,am uitat aparatul in masina |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| mihaela75 wrote:A venit premiul.Nu va spun ce surpriza a fost, aproape ca mi-au dat lacrimile...asa, de suflet  Multumesc mult, Diana ,cum se zice pe aici"You made my day"  Pun pozele mai incolo,am uitat aparatul in masina
|
|

| iata premiul:
1)O icoana ADEVARATA ca dinastea trase la xerox se gasesc pe-aici destule.Chiar zilele trecute simteam nevoia sa ma rog si am dat cu ochii de Coranul lui Kaze.Mi-a venit sa urlu...eu nu aveam nici o icoana,nimic crestin in casa asta 2)o diploma personalizata care mi-a umplut inima de mandrie ca am fata premianta O sa o pun deasupra patutului ei. 3)tricouase cu deschizatura la spate,ceea ce aici nu gasesti si-mi sunt de maaare folos.Si bavetele ca de-acuma suntem fetita mare si incepem sa papam cu lingurita
Multumesc
Kaze cand a vazut icoana,desi el e musulman, i s-a luminat fata.Zice:"Oh, good people you're talking to!Very nice, very nice".Dar oare ce credea, ca-mi pierd timpul cu satanisti sau drogati? El nu stie care-i treaba cu astia 7 Pitici mihaela75 attached the following image(s):

|
|

| Se pare ca nici nu puteam nimeri mai bine...Sunt extrem de fericita ca ti-a placut icoana (bzz...stii ca e premiul tau de la concursul de Mami Ciufulici, nu?? ) mai ales ca e dar din dar. Sa-ti fie de folos si sa va ocroteasca! |
|

| Daaaa,stiu |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Frumos premiu, Diana, bravo. |
|

| Roxanel, a ajuns si la tine premiul?? |