Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Fetelor,din octombrie se vor tine in orasul meu,cursuri pt parintii, pe o durata de acteva luni.Aceste cursuri vizeaza dezoltarea personala,autocunoasterea si autoeducarea in scopul de a avea o mai buna relatie cu copii noastri,de ai intelege mai bine,etc.. Vreau sa stiu parerile voastre vis a vis de acest proiect.In alte tari sunt la ordinea zilei aceste cursuri,pe cand la noi,parintii sunt inca sceptici.Am auzit remarci de genul:"Da' ce eu nu stiu sa mi cresc copilul?" sau "Vor sa ne jecmaneasca de bani si atat!" |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Mie mi-ar place sa invat sa-mi cunosc mai bine copilul mai ales ca faptul ca devenim parinti nu ne face in mod automat si experti in cresterea lui. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Intotdeauna e loc de invatat. Eu una am de gand sa invat toata viata pentru ca imi place. Nu e o rusine. Aiurea e sa ti se para ca le stii pe toate si ca nu ai nevoie de nicio informatie in plus la un anumit capitol. |
|

Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Si eu as merge cu placere la aceste cursuri. Cu siguranta ca mai am multe de invatat. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Eu nu as fi interesata...nu pentru ca ma cred atotstiutoare, ci pentru ca nu sunt de acord cu conceptia moderna despre educatie si nu prea ma pot astepta la altceva! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu as merge cu placere si chiar vreau sa spun ca aici am fost la foarte multe cursui de asemenea eu insumi predau o data pe saptamana seara un asemenea curs la mine acasa intr-un grup restrans si foarte intim de minim 10 persoane.Aici este foarte trend aceste discutii despre noi parinti cum sa fim mai buni si sunt de foarte mare folos fiind o interactie intre mamici/parinti in care fiecare invatza unul de la celalalt .Eu vad in grupa mea cate de multe am invatat de la unele mamici plus ca avem uneori si intalnirile cu pitici sau sunt invitata sa vad comportamentul copiilor acasa la ei .Nu vreau sa ma laud dar am ajutat multe mamici cu 2 sau cu mai multi copii cum sa-si pastreze zilnic ritualul de care asa de tare avem nevoie,cum sa-i pregatim ptr viatza in colectivitate etc.Eu recomand din toata inima asa un curs ,dar binenteles depinde si de situatia materiala de care dispun parintii.Acolo in Romania cred ca sunt unii parintii care prefera mai bine sa puna inca o paine pe masa decat sa mearga la asa un curs ...asta-i viatza ce putem face.
|
|

Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| si eu sunt interesata de asa ceva giulia spune-ne si noua cum se desfasoara
chiar m-am inscris la un astfel de curs, la biblioteca judeteana, era ceva cu fonduri europene, insa din lipsa de participanti s-a tot amanat. inca nu s-a tinut cursul, iar eu m-am inscris in februarie. |
|

| Eu am primit un pliant in curtea scolii,de la un domn.Practic am cautat in prelabil pe internet si am aflat ca aceste cursuri de vor desfasura incepand cu 10 ocotmbrie,3 ore dupa amiaza din doua in doua saptamani,10 sedinte.O sedinta costa 50 lei iar daca se achita anticipat si integral cele 10 sedinte,se acorda o reducere de 10%.Locurile sunt limitate.Inca nu m am hotarat.O sa i contactez maine ca sa le cer mai multe informatii. |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Ar trebui sa fie gratuite si organizate de guvern...ministerul educatiei de exemplu.Eu daca e cu plata si organizat de privati nu m-as duce. |
|

| Mihaela,vorbim de Romania unde ne iau astia bani si pe aerul respirat |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Eu va spun ca se organizeaza Scoala parintilor - nu stiu daca exact sub aceasta denumire - gratis, la toate sucursalele Salvati copiii de ceva ani de acum, doar ca nu sunt promovate in niciun fel.
|
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Am vazut si eu ceva de genul asta, dar pentru viitorii parinti |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| aurishta wrote:Am vazut si eu ceva de genul asta, dar pentru viitorii parinti
Asta e altceva. |
|
|