Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/19/2011 Mesaje: 451
| Cine imi poate oferi ceva informatii despre scoala nr. 86 din sectorul 3 Bucuresti (str. Reconstructiei nr. 6a)? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| buna, este o scoala cu renume prost.Anul acesta majoritatea parintilor care apartineau de aceasta scoala si-au facut mutatie pt a merge la scoala 75.Fetita mea tocmai a terminat gradinita de langa aceasta scoala, iar anumite educatoare au insistat sa nu-si inscrie parintii copiii la aceasta scoala. |
|
| alinus_13, multumesc pentru informatii. Imi poti spune scoala 75 pe unde este situata. Eu ma mut in aceasta vara in Bucuresti, am apartamentul pe str. Baba Novac nr. 1 si as dori mai multe informatii despre scolile din zona.
Multumec |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/12/2007 Mesaje: 40
| scoala 75 este pe campia libertatii.Mai aproape de tine este scoala 70, mai bine incerci acolo.Scoala 70 este in spate la mega image-ul de pe mihai bravu |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Eu am facut aceasta scoala in 1982,(am facut clasa a 9 a si a 10 acolo)...era o scoala foarte buna.Imi pare rau sa aud ca nu este o scoala buna ci una cu renume prost.Nu prea as crede,dar in fine,.....sunt pareri si pareri,.... |
|
| Astazi am petrecut ceva timp pe net studiind diferite pareri despre scolile din sectorul 3, apropiate de Baba Novac. Intr-adevar scoala nr. 86 are rezultate destul de slabute la admiterea in clasa a IX-a in 2011, o singura medie de 9.58, restul medii sub 9, dar destul de slabe (informatii luate de aici).
Din cate am observat scoala nr 70 are rezultate destul de bune, deci ramane sa vedem cum reusim transferul (am fata care a trecut in clasa a VI-a si baiatul in Clasa a III-a). |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Scoala 86 este la coltul blocului meu, mi-ar fi fost super simplu sa imi inscriu copiii acolo. Doar ca trecand in fiecare zi pe acolo am putut sa imi dau seama ca din pacate calitatea elevilor lasa de dorit. De profesori nu stiu, or fi buni, dar cand e vorba de elevi, eu am preferat sa imi tin copiii departe de un astfel de posibil anturaj. Si nici scoala in sine nu este foarte dotata, e destul de saracacioasa in ceea ce priveste materialele didactice. |
|
| Roxi, eu voi sta pe langa politie (nu stiu ce sectie este), deci vom fi destul de aproape, sper sa ne cunoastem intr-o zi.
La ce scoala ai copii? |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Cu viza de flotant de rigoare, la 75. Sectia 12 e acolo pe unde zici tu. |
|
|