scoala centrala
Subiectul anterior · Subiectul urmator
speranta
Scris: Friday, June 8, 2012 9:24 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/8/2012
Sarutmana ..da m-am gandit si eu sa spun dar nu stiam daca tine.si chiar vreau sa-i am intr-un loc sa nu sparg bucurestiu in 2 plus sper ca v-a merge si fata singura sa nu mai merg sa o duc si sa o iau.de si nu vrea nu stiu cum sa o invat.:018: multumesc inco data pt raspun
TatyKS
Scris: Tuesday, June 12, 2012 9:14 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Ai deschis alt subiect sa imi raspunzi ras
speranta
Scris: Tuesday, June 12, 2012 10:37 AM
Nivel

Buna.nu stiu nu ma pricep am citit si am crezut ca am raspuns unde era deja subiect pt sc.centrala.nu prea stiu sa unblu in forum sunt noua.daca poti sa-l stergi ?nu ma supar.tot citesc si nu stiu ce sa fac.multumesc pt.raspuns.rasfoiesc forumu.sper sa nimeresc unde trebui.o zi frumoasa
TatyKS
Scris: Tuesday, June 12, 2012 11:28 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
speranta wrote:
Buna.nu stiu nu ma pricep am citit si am crezut ca am raspuns unde era deja subiect pt sc.centrala.nu prea stiu sa unblu in forum sunt noua.daca poti sa-l stergi ?nu ma supar.tot citesc si nu stiu ce sa fac.multumesc pt.raspuns.rasfoiesc forumu.sper sa nimeresc unde trebui.o zi frumoasa

Stai linistita , toate am fost la inceput.pupici O sa anunt admin si se rezolva.pupici
speranta
Scris: Tuesday, June 12, 2012 11:41 AM
Nivel

newclap ok.sarutmana de intelegere.cum fac sa mi vina e mail?ca eu v-am gasit pe google am facut contu dar nu am primit nimic si tot de pe googl vin aici.ma misc incet.ms.mult o zi minunata pup
Tzepii
Scris: Tuesday, June 12, 2012 12:09 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/13/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.