Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ei, o fi o nebunie sa intreb asta dar o s-o fac: schimbati scutecele bebeilor pe timpul noptii? puiuta mea face kk foarte des si trebuie sa o schimb la fiecare masa de peste zi si de peste noapte. problema este ca uneori se trezeste de la operatiunea de schimbat si adoarme foarte greu.
voi cum procedati? |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Ii schimbam dupa fiecare kklica si de fiecare data cand mi se parea ca sunt mult prea plini de pisu... si noaptea ! Ai mei oricum se trezeau singurei noaptea pt. ca nu se suportau kkliti la fundulet. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cred ca oi fi eu mai norocoasa,dar ai mei niciunul nu faceau sau face kk noaptea.exceptie la diaree.eu noaptea nu ii schimb pampersul,si nici nu e foarte plin dimineata. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Si eu ii schimb noaptea cand face kk. In rest daca nu sunt plini de pipi nu il schimb. |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Eu o schimbam dupa fiecare coco,la pipi nu mai stiu daca o schimbam noaptea.Mi-aduc aminte ca in primele zile facea tare des coco ca am ajuns la spital ca ce are copilul nestiutoare si speriata fiind,Karina nu avea nimic ,doar eu nestiutoare. |
|

| mda...nici ai mei nu se simt confortabil kkliti! cred ca nici eu nu m-as simti, sincer!
dar cum sa fac sa nu se mai trezeasca? suge tzitzi, da aerul afara (daca o face) si apoi o schimb dar...uneori are niste ochi atat de mari dupa treaba asta incat nu imi adoarme nici in 2 ore. eu...ce sa mai zic? imi sare somnul (si asa dorm putin si pe apucate) si e cam nasol asa. nu stiu daca a fost vreo noapte sa nu faca kk. la fiecare masa. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Al meu il schimb inainte de culcare noaptea doar odata l-am scumbat ca o facut kk...in rest dormim linistiti.... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anca,de ce nu incerci sa o schimbi si pe urma sa ii dai sa suga.asta in caz ca are kk dinainte si nu face dupa papa |
|

| butterfly wrote:anca,de ce nu incerci sa o schimbi si pe urma sa ii dai sa suga.asta in caz ca are kk dinainte si nu face dupa papa
ei...copiii mei functioneaza dupa pricipiul: pus la san, dat de papa, facut kk!!! si Andrei facea exact la fel! de regula face si in timp ce papa si am incercat varianta cu schimbat inainte ca sa nu o mai zdruncin dupa alaptat dar am avut surpriza sa folosesc 2 scutece in decurs de cateva minute. si nu scutecele sunt problema ci faptul ca o fatzai de doua ori! dar o sa incerc si asa in seara asta. sa vedem cum merge!? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Stiu sigur ca s-a mai discutat despre asta .... ca am mai scris undeva .... deci ai mei niciunul nu a facut kk deloc noaptea ! niciodata ! Eu schimb la 8 seara , dupa baie si pana dimineata la 8 cand faceau ochisori nu schimb( am ) . |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| La mine facea unul asa nu mai stiu exact , parca Daria.In timpul suptului cat dura suptul kklici la greu.Nu se oprea decat cand termina suptul deci te inteleg ca ai schimbat doua scutece in cateva minute De skimbat trebuie skinmat indiferent ca isi strica somnul,asta e viata de mami de bebe mic, cand mai creste poate se mai regleaza si nu mai face kk la supt. |
|

| da Miha, inteleg prea bine ce spui! ai dreptate: asa e cu bebel mic! dar vorba sotului meu: va creste si o sa uitam de noptile albe, dintii iesiti cu urelete etc.
mai fetelor, cum oare nu fac sau nu au facut bebelushii vostri kk noaptea? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Anca , ma duc sa-i intreb ? Zau ca nu stiu ! Daca as fi fost singura cu raspunsul asta , intram la banuieli sa nu fie ceva in neregula cu plozii mei ! Chiar nu stiu, cred ca depinde de organismul fiecaruia ! Dar daca ni se va intampla , promit ca spun ! |
|

| Maria & Mario wrote:Anca , ma duc sa-i intreb ?
intreaba-i, intreaba-i, mai stii, poate ne spun ceva si ne lumineaza si pe noi!
mi se pare incredibil cat de diferiti sunt copiii intre ei: unii dorm toata noaptea de mici-mici, neintorsi si nu sug deloc tzitzi noaptea, altii nu fac kk deloc noaptea, unii nu au colici in timp ce altii le au pe toate gramada... care o fi secretul? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, si la mine la Alex schimbam pampersi de zapaceam, si ziua si noaptea, insa la Teo am schimbat noaptea din 3 in 3 ore (atunci se si trezea sa pape), chiar daca avea doar pipi, de teama sa nu se irite. Povestea asta a durat pana pe la 2 luni. Apoi si-a reglat scaunele, iar acum o schimb inainte de culcare si dimineata la trezire. Caca nu face deloc noaptea si nici in somn. Doar cand e treaza. Te pup. |
|
|