Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| monique wrote:Anca, si la mine la Alex schimbam pampersi de zapaceam, si ziua si noaptea, insa la Teo am schimbat noaptea din 3 in 3 ore (atunci se si trezea sa pape), chiar daca avea doar pipi, de teama sa nu se irite. Povestea asta a durat pana pe la 2 luni. Apoi si-a reglat scaunele, iar acum o schimb inainte de culcare si dimineata la trezire. Caca nu face deloc noaptea si nici in somn. Doar cand e treaza. Te pup.
ce fetita curatica are mama! sper sa scapam si noi curand de chestia asta cu schimbatul scutecului. tot asa o schimb si eu: din 3 in 3 ore, cand papa.
azi noapte am aplicat sfatul vostru si am schimbat-o inainte de tzitzi si a fost ok, oricum mult mai bine decat sa o frec din stanga in dreapta dupa alaptat. dar de schimbat a mea e musai sa fie schimbata pentru ca are o "productie" incredibila de kk si pp! |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Andi&Mariuca wrote:intreaba-i, intreaba-i, mai stii, poate ne spun ceva si ne lumineaza si pe noi! mi se pare incredibil cat de diferiti sunt copiii intre ei: unii dorm toata noaptea de mici-mici, neintorsi si nu sug deloc tzitzi noaptea, altii nu fac kk deloc noaptea, unii nu au colici in timp ce altii le au pe toate gramada... care o fi secretul? e si mai incredibil cand toate astea se intampla intre frati.nascuti de aceeasi femeie si totusi,atat de diferiti |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anca, ma bucur ca lucrurile merg bine! Si cu siguranta daca va fi schimbatat inainte de supt nici nu va mai varsa asa de mult! |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/14/2009 Mesaje: 820
| Suzeta o tine in gurita? Daca da incearca sa o schimbi cu suzeta in gurita. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| La mine cu Ali e mult mai usor. Seara la ora 22 e in patut , si apoi pana la 6 sau 7 dimi e linistita. Rar se mai intampla sa se trezeasca de la kk [nici ea nu suporta], chiar si atunci se ocupa sotul. O schimba, ii da laptic si adoarme usor.
Deasemenea, si eu folosesc metoda cu :schimbat, papat, somnik. In primele saptamani, cand am venit de la maternitate, eram nebuna, nici nu prea dormeam noaptea, ziua stateam cu ea [noroc cu al meu, ca ma ajuta ] Facea kklica intruna si mult, ba mai si varsa...Si eu am ajuns la doctor. Eram ingrijojrata :P Acuma e mai bine |