Schimbatul scutecului noaptea
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, December 1, 2009 8:11 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
monique wrote:
Anca, si la mine la Alex schimbam pampersi de zapaceam, si ziua si noaptea, insa la Teo am schimbat noaptea din 3 in 3 ore (atunci se si trezea sa pape), chiar daca avea doar pipi, de teama sa nu se irite. Povestea asta a durat pana pe la 2 luni. Apoi si-a reglat scaunele, iar acum o schimb inainte de culcare si dimineata la trezire. Caca nu face deloc noaptea si nici in somn. Doar cand e treaza. Te pup.

pupici ce fetita curatica are mama!pupici sper sa scapam si noi curand de chestia asta cu schimbatul scutecului. tot asa o schimb si eu: din 3 in 3 ore, cand papa.

azi noapte am aplicat sfatul vostru si am schimbat-o inainte de tzitzi si a fost ok, oricum mult mai bine decat sa o frec din stanga in dreapta dupa alaptat. dar de schimbat a mea e musai sa fie schimbata pentru ca are o "productie" incredibila de kk si pp!sic
Fluturas
Scris: Tuesday, December 1, 2009 10:12 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
Andi&Mariuca wrote:

intreaba-i, intreaba-i, mai stii, poate ne spun ceva si ne lumineaza si pe noi!maseluta pupici

mi se pare incredibil cat de diferiti sunt copiii intre ei: unii dorm toata noaptea de mici-mici, neintorsi si nu sug deloc tzitzi noaptea, altii nu fac kk deloc noaptea, unii nu au colici in timp ce altii le au pe toate gramada... care o fi secretul?oare

e si mai incredibil cand toate astea se intampla intre frati.nascuti de aceeasi femeie si totusi,atat de diferiti
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, December 1, 2009 11:25 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
butterfly wrote:

e si mai incredibil cand toate astea se intampla intre frati.nascuti de aceeasi femeie si totusi,atat de diferiti

da, asa este!cool
monique
Scris: Tuesday, December 1, 2009 12:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Anca, ma bucur ca lucrurile merg bine! Si cu siguranta daca va fi schimbatat inainte de supt nici nu va mai varsa asa de mult!topai coeur coeur
roxana1976
Scris: Tuesday, December 1, 2009 7:41 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
noi desi ne trezim de cateva ori pe noapte pt tzitzi nu ne schimbam, iar pamparsul nu este exagerat dimineata.....se mai intampla (din cauza lui kk) si suntem nevoiti sa ne schimbam asta inseamna uff cel putin 2 ore de joaca (noroc ca nu se intampla prea des ras )
Iuli
Scris: Tuesday, December 1, 2009 7:44 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 6/14/2009
Suzeta o tine in gurita? Daca da incearca sa o schimbi cu suzeta in gurita.
cathy
Scris: Monday, December 28, 2009 12:24 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/25/2008
Nici Albert nu face de regula kk in timpul noptii si nu il schimb pana dimineata la 6. Dar daca se intampla si trebuie sa il schimb patesc la fel ca si tine. Se trezeste asa de bine ca nu mai vrea sa doarma.
E adevart ca cea mai buna solutie este sa il schimbi si apoi sa ii dai san iar daca face kk in timp ce mananca si esti nevoita sa il schimbi dupa, incearca sa ii mai dai putin san si vezi poate adoarme. Eu asa am facut si pt ca lui ii place asa de mult la san adoarme in cateva minute(2-3 maxim). Nici nu suge cine stie ce, mai mult se joaca si asa ne putem continua somnul linistiti.
Deyu.
Scris: Tuesday, August 21, 2012 10:54 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
La mine cu Ali e mult mai usor.
Seara la ora 22 e in patut , si apoi pana la 6 sau 7 dimi e linistita.
Rar se mai intampla sa se trezeasca de la kk [nici ea nu suporta], chiar si atunci se ocupa sotul.
O schimba, ii da laptic si adoarme usor.

Deasemenea, si eu folosesc metoda cu :schimbat, papat, somnik.
In primele saptamani, cand am venit de la maternitate, eram nebuna, nici nu prea dormeam noaptea, ziua stateam cu ea [noroc cu al meu, ca ma ajutayes ras ]
Facea kklica intruna si mult, ba mai si varsa...Si eu am ajuns la doctor. Eram ingrijojrata :P
Acuma e mai bine pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.