|

Nivel: Membru
Inregistrat: 7/30/2007 Mesaje: 25
| Adriana, te rog ajuta-ma sa-mi schimb denumirea cu care ma loghez din "anca beu" in "ancuta". Motivul : nu vreau ca atunci cand dau ( sau mai rau - da altcineva )cautare pe google numele meu ( cum s-a intamplat) sa-mi gaseasca experientele mele despre nastere
Ce scriu este adresat doar voua, mamicilor. Merci mult mult. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| anca beu wrote:Adriana, te rog ajuta-ma sa-mi schimb denumirea cu care ma loghez din "anca beu" in "ancuta". Motivul : nu vreau ca atunci cand dau ( sau mai rau - da altcineva )cautare pe google numele meu ( cum s-a intamplat) sa-mi gaseasca experientele mele despre nastere Ce scriu este adresat doar voua, mamicilor. Merci mult mult.
Momentan sunt probleme pe partea de administrare si nu este posibila schimbarea user name-ului. Cand va fi posibil, Adriana te va anunta. Multumim pentru intelegere! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| fa-ti alt cont si renunta la asta ca ai doar cateva postari si nu cred ca-i bai .Asa este, nu e bine sa te loghezi cu nume reale |
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Adriana am si eu o intrebare. Pot sa-mi schimb numele in ady_alex ?
|
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Hi, hi, hi - apropo de asta: nu mai stiam cum sa scriu numele forumului, am dat Google sa caut 7 pitici si nimic, am gasit o gramada de bazaconii, dar nu pe voi... Si ce-mi trece prin cap?! Ia sa dau Google dupa "mama_Sonyei" si sa vedem ce iese si uite-asa am ajuns sa dau din nou de voi Chiar trebuie sa aveti grija cand va formati un nou cont, sa nu va dati numele real ca nick name. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| OOOOO...lume noua!:018: |
|

Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Miri wrote:OOOOO...lume noua!:018:
Nu mai spune la nimeni |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 10/16/2008 Mesaje: 531
| Am si eu o problema la nume, as vrea sa fie scris cu litere mici. Va rog ajutati-ma! |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| buna fetele imi spune si mie cineva cum pot sa imi schimb numele? am vazut ca si alte persoane si-au schimbat numele ,deci se poate dar nu stiu eu cum, si eu cand am facut contul am scris numele care il folosesc prin toate adresele ce le fac, si multe lucruri nu le pot povesti cu voi .............. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/30/2008 Mesaje: 509
| si eu vreau sa-mi schimb userul din Simion Madalina in Mada sau Alexutza ce trebuie sa fac? |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| mai asteptam mada poate ne raspunde cineva si noua. |
|

Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Din diverse motive, si eu as dori sa-mi fie schimbat numele in AlexandraL. Va multumesc pentru intelegere. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Si eu as vrea ....poate ne spune cineva cum sa facem.....sa trimitem PM Adrianei? |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cu siguranta daca ii dati PM Adrianei va ajuta! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| monique wrote:Cu siguranta daca ii dati PM Adrianei va ajuta! subscriu,eu asa am schimbat |
|
|