Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Cum ati procedat cu dintii clatinatori? I-ati lasat sa cada singuri sau i-ati ajutat putin? Fii-mea isi tot misca dintii pregatiti de picaj cu degetele si ii impinge cu limba. Nu mai are rabdare. Unul se clatina rau...aseara m-am uitat la el si parca se vad zimtii celui de dedesubt, care creste putin mai spre interior. Nu stiu daca o fi bine sa las sa cada de la sine, sa nu cumva sa se intample ceva la celalalt, sa nu creasca stramb din cauza ca asta nu-i face loc . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Noi i-am ajutat |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Fetelor, piticii vostri se plang si de dureri de dintitori? Eu nu-mi mai amintesc mare lucru din copilarie...Parca as spune si eu ca e prea devreme sa se schimbe dintisorii, cred ca astazi ii incerc pe toti sa vad daca i se clatina vreunul, in special cei de care se plange ca o dor. Culmea e ca nu are nicio carie, asta ca sa eliminam alte cauze. |
|
| Misha, pe fii-mea n-o dor dintii. Verifica-i dintii si daca nu-i gasesti nimic si tot o dor, trebuie s-o vada un dentist, eventual sa-i faca niste radiografii sa vada ce se intampla.
Bereea, cum i-ati scos dintzosii? I-ati legat cu atza acasa sau ati fost la dentist?
elena lobby, te rog sa incetezi cu reclamele daca nu vrei sa fii suspendata...Nu ai voie sa faci reclama fara permisiunea adminilor . |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Misha, si fiica-mea se mai plange de dureri de dintisori desi n-are nici o carie.
Delfineasa, cei doi incisivi de jos i-am scos cu ata, cei de sus i-am scos din greseala sambata cand i-am tras o bluzita cu gluga peste cap si i-am agatat dintisorii.bineinteles ca s eclatinau foarte tare si nu mai aveau mult. |
|
| De 2 zile am o shtirba oficiala in casa ...vineri a venit cu o hartie de la asistenta scolii cum ca au durut-o dintii ce trebuie sa cada, au incercat ele acolo sa i-l scoata pe cel care era mai dezmembrat, dar nu au chinuit-o (na, asa e aici, sa nu cumva sa se simta copilul traumatizat de ceva si mai ales de ei), asa ca ne-am hotarat sa-l ajutam sa nu mai aiba episoade de durere. I-a pus tati un latz pe el si dupa cateva incercari a iesit. A plans putin, dar cand si-a vazut dintele atarnat, s-a inseninat toata. Nu mai stia incotro s-o apuce sa scoata un pahar sa puna apa sa-l curete ca sa-l gaseasca Tooth fairy curat . Bineinteles, si l-a pus sub perna si a gasit o bancnota lasata de zana, cu care se faleste ranjind la toata lumea . Pentru mamicile care asteapta caderea primului dinte: sa nu va speriati ca mine ca nu are radacina...dintii permanenti se hranesc cu radacina celor de lapte, astfel ca atunci cand acestia din urma cad, apar ca retezati. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Multumesc fetelor pentru sfaturi. Miercuri, pe 20 avem programare la dentist. Amandoua!
Delfinasa, a mea cum vede un picut de sange aproape ca lesina. Karina ta e o curajoasa! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| De aproape doua saptamani i-a cazut si lui Victor primul dintisor.Am si eu un stirbulet oficial
Si se mai misca unul de langa el
|
|
| Draguti tare sunt stirbi. Mie mi-a fost un pic frica sa nu devina sasaita din cauza asta, dar vad ca nu are probleme la vorbire. Acum vrem s-o convingem sa-l scoatem si pe celalalt clatinator, ca cei permanenti din spate au crescut bine. Dintele care e in spatele celui care a cazut a inaintat mai mult decat cel care e in spatele celui care inca nu se lasa doborat. Karina nu mai vrea sa stea sa-l scoatem si il misca ea cand isi aduce aminte. Trebuie cumva sa-i facem si celuilalt loc, sa nu ramana puturosul familiei . Sa vedem cand o prindem in toane bune sa coopereze...poate in weekend ca saptamana asta are testari. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 7/18/2010 Mesaje: 881
| De astazi ne inscriem si noi in randul "stirbilor",la 5 ani si 8 luni,dupa parerea mea un pic cam devreme. In loc sa se sperie copilul m-am cam speriat eu. Acum vad ca mai sunt mamici cu copii care inca nu au implinit 6 ani si au inceput sa le cada dintii. Eu l-am ajutat cu dintisorul,i l-am scos pt ca se tinea doar ff putin. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Si noooooi, am scos singurele primul dintisor , ne-am isterizat cand a vazut sange , radea in acelasi timp si topaia - de bucurie ..... o avalansa de sentimente ! Acum " lucram intens " sa il scoatem si pe al doilea , sa le facem loc celor doi iesiti strambi, in spate ! Are mami stirba !!! |
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Poate ne pui si noua o poza... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/16/2010 Mesaje: 534
| Si noi suntem STIRBI oficial.....cu cateva zile inainte sa implinim 6 ani am scos primul dintisor .....cu ata legat si l-am tras eu.....al doilea dupa vreo doua saptamani ...se misca asa tare ca ,nu a fost nevoie de prea mare ajutor sa-l pierdem.Tragedie mare este ca,am pierdut dintisorul din mana in timp ce alergam la tati sa-l aratam.....al doilea este in siguranta intr-o cutie de tic-tac
|
|
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Este dulce foc! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Misha,ai fost cu Maria la dentist? ai descoperit de ce o dor dintii?
eu am o problema cu Larisa:avea o carie,la o masea,dentistul i-a facut si anestezie si s-a pus pe treaba,ea se tot fataia pe scaun,ca o doare,ca nu mai sta,dr zicea ca a ajuns caria pana la pulpa dintelui si trebuie sa curete bine...in fine,a curatat-o si a plombat-o dar ne-a avertizat ca s-ar putea sa o mai doara si asa si e,mi-e mila de ea,uneori imi zice sa o scoatem numai sa scape...in special cand trage aer pe gura si ajunge la maseauna cu pricina e problema o sa mai merg la alt dentist,sa vad si alta parere... |
|
|