Schimbam dintisorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Tuesday, March 22, 2011 2:43 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Cum ati procedat cu dintii clatinatori? I-ati lasat sa cada singuri sau i-ati ajutat putin?
Fii-mea isi tot misca dintii pregatiti de picaj cu degetele si ii impinge cu limba. Nu mai are rabdare. Unul se clatina rau...aseara m-am uitat la el si parca se vad zimtii celui de dedesubt, care creste putin mai spre interior. Nu stiu daca o fi bine sa las sa cada de la sine, sa nu cumva sa se intample ceva la celalalt, sa nu creasca stramb din cauza ca asta nu-i face loc oare.
bereea
Scris: Tuesday, March 22, 2011 2:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Noi i-am ajutat
misha
Scris: Tuesday, March 22, 2011 3:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Fetelor, piticii vostri se plang si de dureri de dintitori? Eu nu-mi mai amintesc mare lucru din copilarie...Parca as spune si eu ca e prea devreme sa se schimbe dintisorii, cred ca astazi ii incerc pe toti sa vad daca i se clatina vreunul, in special cei de care se plange ca o dor. Culmea e ca nu are nicio carie, asta ca sa eliminam alte cauze.
delfinasa
Scris: Tuesday, March 22, 2011 6:05 PM
Nivel

Misha, pe fii-mea n-o dor dintii. Verifica-i dintii si daca nu-i gasesti nimic si tot o dor, trebuie s-o vada un dentist, eventual sa-i faca niste radiografii sa vada ce se intampla.

Bereea, cum i-ati scos dintzosii? I-ati legat cu atza acasa sau ati fost la dentist?

elena lobby, te rog sa incetezi cu reclamele daca nu vrei sa fii suspendatastop...Nu ai voie sa faci reclama fara permisiunea adminilor sorry.
bereea
Scris: Tuesday, March 22, 2011 8:16 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Misha, si fiica-mea se mai plange de dureri de dintisori desi n-are nici o carie.

Delfineasa, cei doi incisivi de jos i-am scos cu ata, cei de sus i-am scos din greseala sambata cand i-am tras o bluzita cu gluga peste cap si i-am agatat dintisorii.bineinteles ca s eclatinau foarte tare si nu mai aveau mult.
delfinasa
Scris: Monday, April 11, 2011 5:47 PM
Nivel

De 2 zile am o shtirba oficiala in casa rasyes...vineri a venit cu o hartie de la asistenta scolii cum ca au durut-o dintii ce trebuie sa cada, au incercat ele acolo sa i-l scoata pe cel care era mai dezmembrat, dar nu au chinuit-o (na, asa e aici, sa nu cumva sa se simta copilul traumatizat de ceva si mai ales de ei), asa ca ne-am hotarat sa-l ajutam sa nu mai aiba episoade de durere. I-a pus tati un latz pe el si dupa cateva incercari a iesit. A plans putin, dar cand si-a vazut dintele atarnat, s-a inseninat toata. Nu mai stia incotro s-o apuce sa scoata un pahar sa puna apa sa-l curete ca sa-l gaseasca Tooth fairy curat sic.
Bineinteles, si l-a pus sub perna si a gasit o bancnota lasata de zana, cu care se faleste ranjind la toata lumea ras.

Pentru mamicile care asteapta caderea primului dinte: sa nu va speriati ca mine ca nu are radacina...dintii permanenti se hranesc cu radacina celor de lapte, astfel ca atunci cand acestia din urma cad, apar ca retezati.
misha
Scris: Monday, April 11, 2011 8:51 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Multumesc fetelor pentru sfaturi. Miercuri, pe 20 avem programare la dentist. Amandoua!maseluta

Delfinasa, a mea cum vede un picut de sange aproape ca lesina. Karina ta e o curajoasa!newclap
marivic
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
De aproape doua saptamani i-a cazut si lui Victor primul dintisor.Am si eu un stirbulet oficialyes yes yes
img
Si se mai misca unulyes yes yes de langa elras
delfinasa
Scris: Tuesday, May 3, 2011 8:51 PM
Nivel

ras Draguti tare sunt stirbi.
Mie mi-a fost un pic frica sa nu devina sasaita din cauza asta, dar vad ca nu are probleme la vorbire.
Acum vrem s-o convingem sa-l scoatem si pe celalalt clatinator, ca cei permanenti din spate au crescut bine. Dintele care e in spatele celui care a cazut a inaintat mai mult decat cel care e in spatele celui care inca nu se lasa doborat. Karina nu mai vrea sa stea sa-l scoatem si il misca ea cand isi aduce aminte. Trebuie cumva sa-i facem si celuilalt loc, sa nu ramana puturosul familiei ras. Sa vedem cand o prindem in toane bune sa coopereze...poate in weekend ca saptamana asta are testari.
nikmiki
Scris: Saturday, May 28, 2011 9:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 7/18/2010
De astazi ne inscriem si noi in randul "stirbilor",la 5 ani si 8 luni,dupa parerea mea un pic cam devreme.
In loc sa se sperie copilul m-am cam speriat eu.fool fool Acum vad ca mai sunt mamici cu copii care inca nu au implinit 6 ani si au inceput sa le cada dintii.
Eu l-am ajutat cu dintisorul,i l-am scos pt ca se tinea doar ff putin.
Maria & Mario
Scris: Sunday, May 29, 2011 9:03 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Si noooooi, am scos singurele primul dintisor , ne-am isterizat cand a vazut sange , radea in acelasi timp si topaia - de bucurie ..... o avalansa de sentimente !
Acum " lucram intens " sa il scoatem si pe al doilea , sa le facem loc celor doi iesiti strambi, in spate ! alcool
Are mami stirba !!! hainoroc
aurishta
Scris: Sunday, May 29, 2011 10:54 AM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Poate ne pui si noua o poza...hearts ras
geanyna32
Scris: Sunday, May 29, 2011 5:36 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/16/2010
Si noi suntem STIRBI oficial.....cu cateva zile inainte sa implinim 6 ani am scos primul dintisor .....cu ata legat si l-am tras eu.....al doilea dupa vreo doua saptamani ...se misca asa tare ca ,nu a fost nevoie de prea mare ajutor sa-l pierdem.Tragedie mare este ca,am pierdut dintisorul din mana in timp ce alergam la tati sa-l aratam.....al doilea este in siguranta intr-o cutie de tic-tachohot

img
aurishta
Scris: Sunday, May 29, 2011 9:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2011
Este dulce foc!coeur
Mela
Scris: Sunday, May 29, 2011 10:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
Misha,ai fost cu Maria la dentist? ai descoperit de ce o dor dintii?

eu am o problema cu Larisa:avea o carie,la o masea,dentistul i-a facut si anestezie si s-a pus pe treaba,ea se tot fataia pe scaun,ca o doare,ca nu mai sta,dr zicea ca a ajuns caria pana la pulpa dintelui si trebuie sa curete bine...in fine,a curatat-o si a plombat-o dar ne-a avertizat ca s-ar putea sa o mai doara si asa si e,mi-e mila de ea,uneori imi zice sa o scoatem numai sa scape...in special cand trage aer pe gura si ajunge la maseauna cu pricina e problema uff o sa mai merg la alt dentist,sa vad si alta parere...
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.