Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| La 5 ani si 6 luni ne pregatim si noi, cu emotie, sa schimbam 2 dintisori: incisivii centrali de jos :105:. Aseara la periaj am observat ca se clatina. Nu cred ca o sa dureze prea mult pana vor cadea. Karina e foarte bucuroasa c-o sa vina Tooth fairy si la ea in sfarsit .
Pe la ce varste si-au schimbat dintzucii piticii vostri? |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Al meu are 7 ani si 3 luni si nu are nici un semn ca i-ar schimba,.... |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| nici la noi nu sunt inca semne ca s-ar clatina vreun dintisor. dar Larisa vrea sa fie in rand cu lumea,cu prietenele ei de la gradi adica si tot trage de incisivul central din stanga,doar-doar i-o cadea odata |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Alessandrei i-a cazut primul incisiv la 6 ani si o zi.A urmat al doilea dupa vreo luna.Acum se clatina cei de sus si nu cred ca vor mai rezista mult |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mela wrote:nici la noi nu sunt inca semne ca s-ar clatina vreun dintisor. dar Larisa vrea sa fie in rand cu lumea,cu prietenele ei de la gradi adica si tot trage de incisivul central din stanga,doar-doar i-o cadea odata
Hi,hi la fel face si Karina ,haioase rau ,pup fete inteligente. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eric are noii incisivi de jos deja crescuti. Pe la 5 ani si vreo 2 luni a cazut primul (de fapt a fost scos de stomatolog) si de atunci trage de toti ceilalti, pe rand, doar-doar s-o mai clatina unul sa vina mai des Zana Maseluta! Cresc drepti, frumosi si zimtati |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Cresc drepti, frumosi si zimtati Daaa, exact - zimtati sunt si ai nostri- sunt asa haiosi; si mai lati decat ceilalti (de lapte).
Deea, ii are si ea, pe cei doi incisivi de jos gata mari; iar pe cei doi de sus (lateralii), la jumatatea drumului.
|
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| La noi nici un semn inca ! Spor la schimbat dantura , piticilor ! |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noua ne-au cazut incisivii centrali de jos. Acum sunt deja crescuti dintisorii cei noi! Cam repejor, dupa parerea mea, dar... |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Noi spunem pas aici. Nici macar un semn |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| delfinasa wrote:La 5 ani si 6 luni ne pregatim si noi, cu emotie, sa schimbam 2 dintisori: incisivii centrali de jos :105:. Aseara la periaj am observat ca se clatina. Nu cred ca o sa dureze prea mult pana vor cadea. Karina e foarte bucuroasa c-o sa vina Tooth fairy si la ea in sfarsit . Pe la ce varste si-au schimbat dintzucii piticii vostri?
He-he! Delfinasa scumpa...copiii astia parca au venit cu un preset identic. Victor si-a pierdut doi in vara, iar acum se misca al treilea. Acum stau cu ochii pe el, ca cei doi ne-au luat prin surprindere...cresteau in spatele lor dintisorii definitivi, iar cei de lapte nici nu se clinteau. Asa ca am apelat la stomatolog si la clestisor. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si darius a pierdut doi dintisori.incisivii centrali de jos si acum cresc frumusei alti 2 de care e tare mandru.dar la el a fost mult timp pana sa ii cada de cand au inceput sa miste.acum misca doi de sus...asteptam sa cada |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si Antonia ma intreaba in fiecare zi cand incep sa-i cada dintii ... pe moment nici o schimbare. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| La noi nici un semn, insa nici nu asteapta. Miruna o va ura pe zana maseluta, ca ei ii plac dintisorii astia |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| danab wrote:La noi nici un semn, insa nici nu asteapta. Miruna o va ura pe zana maseluta, ca ei ii plac dintisorii astia sa il fi vazut pe darius cat a plans cand i-am zis ca ii vor cadea dintisorii si ii vor crste altii,dar incet incet a inceput sa se obisnuiasca cu ideea,iar in ziua cand a observat ca ii misca primul dintisor a fost foarte incantat,si cand i-a si cazut...eram in parc...la toti copii mergea si le spunea ca i-a cazut dintele |
|
|