Schimbam dintisorii
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, February 17, 2011 4:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
La 5 ani si 6 luni ne pregatim si noi, cu emotie, sa schimbam 2 dintisori: incisivii centrali de jos :105:. Aseara la periaj am observat ca se clatina. Nu cred ca o sa dureze prea mult pana vor cadea. Karina e foarte bucuroasa c-o sa vina Tooth fairy si la ea in sfarsit ras.

Pe la ce varste si-au schimbat dintzucii piticii vostri?
marivic
Scris: Thursday, February 17, 2011 5:04 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Al meu are 7 ani si 3 luni si nu are nici un semn ca i-ar schimba,....sic
Mela
Scris: Thursday, February 17, 2011 5:40 PM
Nivel

Inregistrat: 11/19/2006
nici la noi nu sunt inca semne ca s-ar clatina vreun dintisor.
dar Larisa vrea sa fie in rand cu lumea,cu prietenele ei de la gradi adica ras si tot trage de incisivul central din stanga,doar-doar i-o cadea odata hohot
bereea
Scris: Thursday, February 17, 2011 8:19 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Alessandrei i-a cazut primul incisiv la 6 ani si o zi.A urmat al doilea dupa vreo luna.Acum se clatina cei de sus si nu cred ca vor mai rezista mult
Ely
Scris: Thursday, February 17, 2011 10:52 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Mela wrote:
nici la noi nu sunt inca semne ca s-ar clatina vreun dintisor.
dar Larisa vrea sa fie in rand cu lumea,cu prietenele ei de la gradi adica ras si tot trage de incisivul central din stanga,doar-doar i-o cadea odata hohot

Hi,hi ras la fel face si Karina ,haioase rau ,pup fete inteligente.sic coeur
kali
Scris: Friday, February 18, 2011 10:17 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Eric are noii incisivi de jos deja crescuti. Pe la 5 ani si vreo 2 luni a cazut primul (de fapt a fost scos de stomatolog) si de atunci trage de toti ceilalti, pe rand, doar-doar s-o mai clatina unul sa vina mai des Zana Maseluta!
Cresc drepti, frumosi si zimtatiras
Cris-DL
Scris: Friday, February 18, 2011 10:23 AM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
kali wrote:
Cresc drepti, frumosi si zimtatiras

Daaa, exact - zimtatihohot sunt si ai nostri- sunt asa haiosi; si mai lati decat ceilalti (de lapte).

Deea, ii are si ea, pe cei doi incisivi de jos gata mari; iar pe cei doi de sus (lateralii), la jumatatea drumului.ras
Maria & Mario
Scris: Saturday, February 19, 2011 9:24 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
La noi nici un semn inca !
Spor la schimbat dantura , piticilor !
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, February 19, 2011 9:25 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Si noua ne-au cazut incisivii centrali de jos. Acum sunt deja crescuti dintisorii cei noi! Cam repejor, dupa parerea mea, dar...
Lilly of the valley
Scris: Sunday, February 20, 2011 1:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Noi spunem pas aici. Nici macar un semn
sousourel
Scris: Sunday, February 20, 2011 9:32 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
delfinasa wrote:
La 5 ani si 6 luni ne pregatim si noi, cu emotie, sa schimbam 2 dintisori: incisivii centrali de jos :105:. Aseara la periaj am observat ca se clatina. Nu cred ca o sa dureze prea mult pana vor cadea. Karina e foarte bucuroasa c-o sa vina Tooth fairy si la ea in sfarsit ras.

Pe la ce varste si-au schimbat dintzucii piticii vostri?

He-he! Delfinasa scumpa...copiii astia parca au venit cu un preset identic. Victor si-a pierdut doi in vara, iar acum se misca al treilea. Acum stau cu ochii pe el, ca cei doi ne-au luat prin surprindere...cresteau in spatele lor dintisorii definitivi, iar cei de lapte nici nu se clinteau. Asa ca am apelat la stomatolog si la clestisor.
Fluturas
Scris: Wednesday, February 23, 2011 4:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
si darius a pierdut doi dintisori.incisivii centrali de jos si acum cresc frumusei alti 2 de care e tare mandru.dar la el a fost mult timp pana sa ii cada de cand au inceput sa miste.acum misca doi de sus...asteptam sa cada
Roxanel
Scris: Thursday, February 24, 2011 2:36 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
Si Antonia ma intreaba in fiecare zi cand incep sa-i cada dintii hohot ... pe moment nici o schimbare.
danab
Scris: Thursday, February 24, 2011 5:01 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
La noi nici un semn, insa nici nu asteapta. Miruna o va ura pe zana maseluta, ca ei ii plac dintisorii astia ras
Fluturas
Scris: Friday, February 25, 2011 6:09 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
danab wrote:
La noi nici un semn, insa nici nu asteapta. Miruna o va ura pe zana maseluta, ca ei ii plac dintisorii astia ras

sa il fi vazut pe darius cat a plans cand i-am zis ca ii vor cadea dintisorii si ii vor crste altii,dar incet incet a inceput sa se obisnuiasca cu ideea,iar in ziua cand a observat ca ii misca primul dintisor a fost foarte incantat,si cand i-a si cazut...eram in parc...la toti copii mergea si le spunea ca i-a cazut dintele
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.