Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 9/24/2007 Mesaje: 383
| smihaelaviorica wrote:Salutare mamicutelor si bine v-am gasit . Sunt o mamica mai incepatoare in ale crosetatului si as dori daca puteti sa ma ajutati si pe mine cu niste explicatii a acestui model de geanta .  As vrea sa incerc sa imi fac si eu ceva asemanator dar nu inteleg modelul  Va multumesc frumos !
Te-ai inregistrat aici, apoi am primit mail de la tine sa iti vizitez blogul si sa cumpar de acolo si Cand ma uit ce supriza??!?!?! o palarie facuta de mine la tine pe blog, inscriptionat pe poza linkul blogului tau, fara sa specifici in postare ca nu ar fi a ta palaria sau poza!!!
E jenant si te rog sa rectifici!!!
Dovada:

Si palaria mea e postata aici:
http://forum.7p.ro/Palariute-copii.aspx?g=posts&t=4004&p=22 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| hello!as vrea si eu sa-mi dau cu parerea despre gentutele crosetate.eu nu le fac dupa nici un sablon ca mai rau ma incurc......de obicei le fac dupa capul meu si zic eu ca-mi ies binisor spiridusha attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| ASta e facuta de tine? arata destul de bine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Dupa capul tau da iasa foarte bine! |
|
| despre modelul de la gentuta alba,parca l-am vazut aseara pe net,sunt picioruse mici si picioruse mari incrucisate
|
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 8/31/2010 Mesaje: 22
| buna fetelor,sunt si eu noua pe aici.imi plac enorm lucrurile voastre am crosetat si eu ceva sper sa va placa
rosana attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/20/2009 Mesaje: 7636
| rosana wrote:buna fetelor,sunt si eu noua pe aici.imi plac enorm lucrurile voastre  am crosetat si eu ceva sper sa va placa
bine ai venit printr-e noi
frumoase gentile tale dat posteazale aici ,(unde ai postat tu punem schemele )si asa vor fi vazute de mai multa lume http://forum.7p.ro/Gentute-crosetate.aspx?g=posts&t=2595&p=37 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| rosana wrote:buna fetelor,sunt si eu noua pe aici.imi plac enorm lucrurile voastre  am crosetat si eu ceva sper sa va placa is foarte frumoase!! |
|
| vvai fetelor,e o nebunie cu gentile astea!!!!!una mai frumoasa ca alta!pacat ca n-am timp si mai multe perechi de maini sa le pot face pe toate!!!!!!!!vreau si eu...... |
|
| sunt cateva gentute care le-as face numai sa ma uit la ele si sa le admir,nu neaparat sa le port spiridusha attached the following image(s):

|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Rosana !Cum ai facut tortile? |
|
| tortile sunt din picioruse mari,15 picioruse si indoite si cusute
spiridusha attached the following image(s):

|
|
| mai am cate ceva pe aici spiridusha attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2009 Mesaje: 453
| spiridusha, imi plac gentile facute de tine. sunt asa frumoase! |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/5/2013 Mesaje: 124
| Asta este facuta din firele de la kmn,de la concursul de accesorii crosetate,dar parca ii mai trebuie o floare,ceva

Cum naiba o intorc?! |
|
|