Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Carla ce de posete!!!!!!!!1Abia astept sa le vad terminate. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| carla,ce culori faine la geanta inceputa geanta terminata e super,abia astept sa o impodobesti
Cam atat am facut la gentuta
 |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Ingeras,o faci mica,nu?Eu o fac mare sa-mi incapa cartile si caietele pentru scoala,ma ghidez dupa un caiet studentesc.Spor la lucru! ,arata tare bine pana acum |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Inger!!! |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Ingeras |
|

| Cum nu sunt chiar sigura de modelul pentru genti ma tot plimb pe net si gasesc altele,care de care mai frumoase. Ingeras,ai terminat-o? carla attached the following image(s):

|
|

| carla super modele
cristina85,raly multumesc
Mai am putin de lucru,detaliile sunt migaloase,dar imi place cum ies maine apar cu gentuta |
|

Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Asteptam |
|

| raly wrote:Asteptam
|
|

| Ingeras,ai lasat geanta deoparte?Nici eu n-am terminat niciuna,dar am mai gasit modele,a doua are si schema
carla attached the following image(s):

|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| m-ati incantat cu modelele anterioare doar ca pentru mine, ca incepatoare sunt putin cam avansate. De aceea am sa va rog din suflet sa ma ajutati sa fac si eu prima mea posetuta, de fapt saculet. As dori sa imi "dezlegati" misterul diagramei, pentru ca inca nu prea stiu cum sa le citesc (cunosc simbolurile dar nu pricep cum sa le ordonez conform diagramei)
 |
|

| Vreau sa fac asa ceva |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/3/2008 Mesaje: 1467
| fdianamaria wrote:m-ati incantat cu modelele anterioare doar ca pentru mine, ca incepatoare sunt putin cam avansate. De aceea am sa va rog din suflet sa ma ajutati sa fac si eu prima mea posetuta, de fapt saculet. As dori sa imi "dezlegati" misterul diagramei, pentru ca inca nu prea stiu cum sa le citesc (cunosc simbolurile dar nu pricep cum sa le ordonez conform diagramei) 
NU stiu daca mai vrei sa o faci sau daca nu ai facut deja, dar diagrama incepe din centru cu un lant si se creste confrom schemei la fiecare rand, ca la caciulite. |
|

| carla,superb model ti-ai ales!Abia astept sa o vad gata |
|

| Si eu! Am niste lana,fir tare si gros care inteapa si nu pot face nimic din el,am inceput sa invat sa fac patratele si din intamplare am dat peste modelul asta Am incercat doua combinatii carla attached the following image(s):

|
|
|