Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| danab wrote:Scaunul Mirunei se poate intinde. Are spatarul detasabil daca vreau sa-l scot de tot, iar daca vrea sa doarma fata il intind pe bancheta din spate, dar il prind cu centura din mijloc. Miru e incantata ca are patut si in masina (luam mereu cu noi o pernuta, ca sa doarma lejer).
Daca vreau doar sa stea fata mai pe spate, trag sezutul mai in fata si spatarul se lasa. Trebuie insa bagat ceva intre scaun si bancheta sa nu alunece in pozitia normala.
Asa facem si noi cu Dav. Cred ca avem acelasi tip de scaun auto. Al nostru este Graco. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
|
danab wrote:Scaunul Mirunei se poate intinde. Are spatarul detasabil daca vreau sa-l scot de tot, iar daca vrea sa doarma fata il intind pe bancheta din spate, dar il prind cu centura din mijloc. Miru e incantata ca are patut si in masina (luam mereu cu noi o pernuta, ca sa doarma lejer).
Daca vreau doar sa stea fata mai pe spate, trag sezutul mai in fata si spatarul se lasa. Trebuie insa bagat ceva intre scaun si bancheta sa nu alunece in pozitia normala.
mariuta wrote:Parca am vazut la Cris -DL scaun despre care vorbesti, prin urmare este pe piata asa ceva. Este exact cum l-a descris Dana mai sus !
Kiki wrote: Cred ca avem acelasi tip de scaun auto. Al nostru este Graco.
Si noi -tot Graco |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| spatar detasabil are si al nostru, dar nu am reusit niciodata sa-l inclin. am sa caut manualul sa-l studiez putin, ce bine ar fi sa se poata inclina si al nostru! |
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/18/2010 Mesaje: 35
| da foarte frumos...multumesc si eu.... |
Nivel: Membru
Inregistrat: 3/24/2016 Mesaje: 1
| Buna! Eu am scaun de masina cumparat de pe site-ul www.bebeardealul.ro si sunt foarte multumita!E foarte fain! Se roteste la 360 grade Au foarte multe lucruri ieftine si de calitate. Eu cumpar numai de acolo. Si lapte si pampers si jucarii. Va atasez si linkul. Acum au si o oferta faina la el: https://bebe.farmaciaardealul.ro/oferta-nuna-scaun-auto-isofix-rebl-360-isize-0-19-5-kg. Va pup! O zi faina |