Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| buna fetelor sunt mami a unei fetite de 4 luni alimentata numai cu formula-aptamil. de cateva zile nu mai mananca atat de bine iar scaunul este apos si urat mirositor-o singura data pe zi si nu foarte mult cantitativ. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Scaunele diareice miros urat.Incearca sa-i administrezi Bonisan ,regleaza digestia.Nu vreau sa te sperii dar indicat este un consult medical,mai poate fi si inceperea iesiri unui dintisor. Ii dorim multa sanatate |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| elida elena wrote:buna fetelor sunt mami a unei fetite de 4 luni alimentata numai cu formula-aptamil. de cateva zile nu mai mananca atat de bine iar scaunul este apos si urat mirositor-o singura data pe zi si nu foarte mult cantitativ. s-a mai confruntat cineva cu asa ceva?
Eu zic sa mergi la pediatru sa vezi ce-ti spune .... sfaturi eu una nu pot sa-ti dau pentru ca trebuie tinut cont de mai multe chestii....cit cintereste bebe in greutate , daca face temperatura , cind anume are scaunul , daca ia ceva tratament , ce fel de ceaiuri ii dai...... Multa sanatate. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Subscriu la ce au zis fetele. Trebuie multe luate in calcul si numai medicul te poate sfatui cel mai bine. |
|

| da,cred ac cel mai bine e sa merg a medic. bebita mea cantareste 6.550 este foarte activa si vioaie. cat despre temperatura mai mult de 37.30 nu a facut niciodata. ceaiuri nu i-am dat niciodata..doar lapte si apa f rar. ii administrez fier o data pe zi. mersi mult de raspunsuri
|
|

| scuze pentru greseli dar bebita plange |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Urgent la analiza, coprocultura. Aceleasi simptome le-a avut si fetita mea cand i s-a descoperit E-coli. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| tocmai pt. ca e urat mirositor scaunul trebuie sa mergi la dr. scaunele urat mirositoare sunt semn de diaree micobiana. |
|

| maine dimineata vom merge la medic. ea tot timpul a avut scaunul destul de moale,iar medicul mi-a zis ca e ok atata timp cat e doar o data pe zi. m-am gandit ca mirosul poate fi de la fier dar voi merge la medic sa vedem exact care e problema. |
|
| Ce cantitate de fier ii dai? De cate ori pe zi? |
|

| ii administrez o sg data pe zi...0,7 ml |
|
| elida elena wrote:ii administrez o sg data pe zi...0,7 ml MI se pare cam mult. Acum nu stiu exact ce sa zis, poate ca e altfel decat la noi. Stiu ca pe prospectul de fier pe care l-am avut noi scria ca in anumite cazuri poate provoca diaree, desi in general fierul constipa. Mergi la doctor si vezi care e parerea lui. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| MNiko wrote: MI se pare cam mult.
fata a zis 0.7 ml nu 7 ml
elida elena wrote:ii administrez o sg data pe zi...0,7 ml |
|
| Stiu ca 0.7, dar e mai mult decat 0.5 si comparativ cu 15 picaturi mie mi se pare mult. Poate ma insel, dar asa mi se pare mie. |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| elida elena wrote:da,cred ac cel mai bine e sa merg a medic. bebita mea cantareste 6.550 este foarte activa si vioaie. cat despre temperatura mai mult de 37.30 nu a facut niciodata. ceaiuri nu i-am dat niciodata..doar lapte si apa f rar. ii administrez fier o data pe zi. mersi mult de raspunsuri
Aaaaaa pai atunci se schimba datele problemei ..... fierul influenteaza scaunul , dar trebuie sa mergi si la medic pentru linistea ta. Multa sanatate. |
|
|