|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| La intrarea in bloc, afara avem cam o scara cu 10(cred) trepte late. In seara asta Cristina le-a urcat singura fara sa se tina de nimic de mai multe ori. S-a dezechilibrat o singura data(la prima urcare), dar am fost in spatele ei si am prins-o imediat. Problema e ca se grabeste sa urce repede, dar daca ii vorbesc continuu si ii spun "incet, nu te grabi" le urca fara probleme si nu se dezechilibreaza. La coborat se tine de balustrada si a invatat sa se duca sa se tina fara sa-i mai spun eu. oare de ce cresc asa repede cateodata? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Gata, am blocat si noi scarile ca era jale.De urcat e ok dar de la o vreme incepuse s-o faca pe viteaza sa le si coboare.Am intepenit-o bine sa il serveasca si pe d-nul Pasarel |
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| mihaela75 wrote:Gata, am blocat si noi scarile ca era jale....
Lasa ca e bine ca le-ati blocat...decat sa stai cu frica in san, stii tu cum e cu drobul de sare, mai bine asa... |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mihaela, siguranta copilului vine in primul rand, arata si bine, deci felicitari |
| asa e, siguranta...insa sincer daca nu era sa mai vina un bebe nu cred ca luam.Acum zicem si noi ca orice lucru luat de copil il luam la jumate de pret ca e folosit de doi Insa portita asta chiar e misto, se aprinde lumina cand se apropie bebele de ea si are un sistem de inchidere-deschidere de-ti intoarce mintea pe dos si e si estetica |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Bravo Miha! Arata foarte bine ! Si eu ma gandisem sa iau pentru intrarea in bucatarie, caci nu am usa si se intra direct din hol, si n-as vrea sa ma trezesc cu el pe la aragaz sau sertarul cu cutite, insa am renuntat la idee pentru ca Andrei gaseste o cale sa se catare peste tot
Andrei urca scarile in 4 labute sau in 2 - daca se tine de perete, dar de coborat, numai in 4 labute. Tot timpul este supravegheat si asa va fi pana pe la 3-4 ani. Daca Alice la 6 ani a cazut in halul in care a cazut ieri, si ea e o fire potolita, pai atunci de la el ma pot astepta la orice. |
| asa e daca e alpinist nici un gardut nu-l impiedica.Daria e inca mica si nu prea vad la ea stofa de cataratoare Cred ca dupa un an jumate gardutul e cam inutil ca gasesc ei cum sa-l treaca |
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17829
| Si totusi in cazul asta ce e de facut? Eu ma gandesc cu groaza ca daca m-as muta acum la casa la curte, si as avea scari in casa, nu as mai inchide un ochi nicio clipa. Ar trebui sa stau sa ii pazesc non-stop. Vorba aceea, ti se poate intampla si tie, om mare, sa aluneci si sa cazi pe scari, dar unui copil. |
|
| Poate sa-l inveti sa le coboare cu spatele asa pe burtica in patru labe.Si eu ma gandeam la asta, gardutul e temporar acum ca e mica dar intr-o zi tot o sa coboare singura mai ales ca scarile mele nu au balustrada cu bare sa se tina de ele ci e perete de rigips.Asa cum am invatat-o sa coboare din pat cu spatele asa si cu scarile cred ca o sa fac. |
|
|