Scarile interioare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
marivic
Scris: Friday, March 18, 2016 8:15 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Ana,multumim DistanceKiss DistanceKiss DistanceKiss
Casa scarii,ca sa o numesc asa tot sotul meu a conceputo,a finisat totul si i-a dat forma finala,cu becuri pe senzori de miscare....

Ana
Scris: Friday, March 18, 2016 10:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Prinde contur ai ce bine e sa ai un mester la casanewclap
marivic
Scris: Friday, March 18, 2016 11:01 PM
Nivel

Daaaaaa,asa este....Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-ltina sanatos ani multi de acum incolo,ca daca are bani si timp face si imposibilul sa prinda contur coeur
Ana
Scris: Friday, March 18, 2016 11:39 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
computerlove
misha
Scris: Saturday, March 19, 2016 1:47 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Marivic, imi place culoarea scarilor, dar mi-e mila de tine in ceea ce priveste mocheta. Va trebui sa stai numai cu aspiratorul in mana caci se va vedea orice scama pe ea. Eu am avut un covoras rosu in bucatarie si dupa nici 2 ore arata de parca n-ar fi fost aspirat cu zilele. Bine ca am scapat de el!
mirela74chris
Scris: Saturday, March 19, 2016 8:11 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Frumos!Hai ca nu mai aveti mult!Bravoo
shirel
Scris: Saturday, March 19, 2016 8:40 AM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Marivic,sunt superbe scarile si ai un sot cu mainile de aur.Ceea ce nu imi place dar inteleg de ce ai pus-o este mocheta albastra...pacat de scarii fiindca lemnul asa cum era el se potrivea miunat la pereti din pitra.Mocheta cred ca ai pus-o sa fie mai placut la picioare sau mai cald iarna fiindca nu prea as are rostul .Puteai sa pui ceva totusi din culorile maronii ,bej mai inchis putin decat scarile avea aceeasi nuantza cu perete si scarile.Este o mocheta inchisa care iti va da mari bataii de cap la curatzat cum mai spunea cineva pe aicii si se vor vedea toate scamele pe ea.Dar oricum fiecare cu gustul si bugetul lui eu mi-am spus numai parerea mea personala si ma bucur sa stii in acelasi timp cund vad ce frumos inaintatzi cu casa incet dar sigur!!Nunumai sa fiti voi sanatosi si sa va bucurati de ea!!!computerlove computerlove
bereea
Scris: Saturday, March 19, 2016 12:02 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
Mioara , sa te bucuri de fiecare bucatica din casuta voastra!De acord, cu Shirel in ce priveste mocheta, eu as scoate-o de tot.Cheek Kiss
marivic
Scris: Saturday, March 19, 2016 12:49 PM
Nivel

shirel wrote:
Marivic,sunt superbe scarile si ai un sot cu mainile de aur.Ceea ce nu imi place dar inteleg de ce ai pus-o este mocheta albastra...pacat de scarii fiindca lemnul asa cum era el se potrivea miunat la pereti din pitra.Mocheta cred ca ai pus-o sa fie mai placut la picioare sau mai cald iarna fiindca nu prea as are rostul .Puteai sa pui ceva totusi din culorile maronii ,bej mai inchis putin decat scarile avea aceeasi nuantza cu perete si scarile.Este o mocheta inchisa care iti va da mari bataii de cap la curatzat cum mai spunea cineva pe aicii si se vor vedea toate scamele pe ea.Dar oricum fiecare cu gustul si bugetul lui eu mi-am spus numai parerea mea personala si ma bucur sa stii in acelasi timp cund vad ce frumos inaintatzi cu casa incet dar sigur!!Nunumai sa fiti voi sanatosi si sa va bucurati de ea!!!computerlove computerlove

Shirel,aceasta mocheta am puso pentru ca mai avem mult de lucru la etaj,si se va urca si cobora de foarte multe ori pe acolo si nu vrem sa stricam,sa zgariem textura lemnului......iar in momentul in care vom finaliza si etajul voi scoate mocheta si vor ramane scarile lacuite in toata splendoarea lor :) Si daca tot o aveam,nu aveam de ce sa cumpar altceva.....Lol
Va fi dificil de stat mereu cu aspiratorul dar asta este....nu vreau sa le zgariem sau altceva...Momentan,asa este foarte convenabil....Cheek Kiss
Multumesc pentru sfaturi......sunt bineveniteDistanceKiss
Multumesc tuturor,Sis,Ana,Berre,ShirelCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss
shirel
Scris: Saturday, March 19, 2016 4:53 PM
Nivel

Inregistrat: 7/22/2007
Marivic daaa asa mai merge ...pai normal ca o puneam si eu temporar sa nu le zgarii sau ceva numai sa nu uiti sa o scoti cum de obicei se mai intampla.Haha Haha Scariile iti repet sunt superbe si culoarea totul!!
marivic
Scris: Saturday, March 19, 2016 5:57 PM
Nivel

Nuuuu,Shirel dar la etaj mai este mult de munca.....ampus tapet dar am vrea sa punem si pe jos ceva,inca nu suntem hotarati....punem parchet si calorifere sau punem incalzire prin pardoseala.....inca ne gandim....plus ca va fi un trafic foarte intens pe ele,asa ca momentan am decis sa fie acoperite in proportie de 80%.MOMENTAN ras
kali
Scris: Sunday, March 20, 2016 11:37 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Priceput sot ai!Clap
marivic
Scris: Sunday, March 20, 2016 4:20 PM
Nivel

Multumesc din sufletDistanceKiss
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.