Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Ana,multumim Casa scarii,ca sa o numesc asa tot sotul meu a conceputo,a finisat totul si i-a dat forma finala,cu becuri pe senzori de miscare....

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Prinde contur ai ce bine e sa ai un mester la casa |
|

| Daaaaaa,asa este....Sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-ltina sanatos ani multi de acum incolo,ca daca are bani si timp face si imposibilul sa prinda contur |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Marivic, imi place culoarea scarilor, dar mi-e mila de tine in ceea ce priveste mocheta. Va trebui sa stai numai cu aspiratorul in mana caci se va vedea orice scama pe ea. Eu am avut un covoras rosu in bucatarie si dupa nici 2 ore arata de parca n-ar fi fost aspirat cu zilele. Bine ca am scapat de el! |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Frumos!Hai ca nu mai aveti mult! |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic,sunt superbe scarile si ai un sot cu mainile de aur.Ceea ce nu imi place dar inteleg de ce ai pus-o este mocheta albastra...pacat de scarii fiindca lemnul asa cum era el se potrivea miunat la pereti din pitra.Mocheta cred ca ai pus-o sa fie mai placut la picioare sau mai cald iarna fiindca nu prea as are rostul .Puteai sa pui ceva totusi din culorile maronii ,bej mai inchis putin decat scarile avea aceeasi nuantza cu perete si scarile.Este o mocheta inchisa care iti va da mari bataii de cap la curatzat cum mai spunea cineva pe aicii si se vor vedea toate scamele pe ea.Dar oricum fiecare cu gustul si bugetul lui eu mi-am spus numai parerea mea personala si ma bucur sa stii in acelasi timp cund vad ce frumos inaintatzi cu casa incet dar sigur!!Nunumai sa fiti voi sanatosi si sa va bucurati de ea!!! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| Mioara , sa te bucuri de fiecare bucatica din casuta voastra!De acord, cu Shirel in ce priveste mocheta, eu as scoate-o de tot. |
|

| shirel wrote:Marivic,sunt superbe scarile si ai un sot cu mainile de aur.Ceea ce nu imi place dar inteleg de ce ai pus-o este mocheta albastra...pacat de scarii fiindca lemnul asa cum era el se potrivea miunat la pereti din pitra.Mocheta cred ca ai pus-o sa fie mai placut la picioare sau mai cald iarna fiindca nu prea as are rostul .Puteai sa pui ceva totusi din culorile maronii ,bej mai inchis putin decat scarile avea aceeasi nuantza cu perete si scarile.Este o mocheta inchisa care iti va da mari bataii de cap la curatzat cum mai spunea cineva pe aicii si se vor vedea toate scamele pe ea.Dar oricum fiecare cu gustul si bugetul lui eu mi-am spus numai parerea mea personala si ma bucur sa stii in acelasi timp cund vad ce frumos inaintatzi cu casa incet dar sigur!!Nunumai sa fiti voi sanatosi si sa va bucurati de ea!!! Shirel,aceasta mocheta am puso pentru ca mai avem mult de lucru la etaj,si se va urca si cobora de foarte multe ori pe acolo si nu vrem sa stricam,sa zgariem textura lemnului......iar in momentul in care vom finaliza si etajul voi scoate mocheta si vor ramane scarile lacuite in toata splendoarea lor :) Si daca tot o aveam,nu aveam de ce sa cumpar altceva..... Va fi dificil de stat mereu cu aspiratorul dar asta este....nu vreau sa le zgariem sau altceva...Momentan,asa este foarte convenabil.... Multumesc pentru sfaturi......sunt binevenite Multumesc tuturor,Sis,Ana,Berre,Shirel |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Marivic daaa asa mai merge ...pai normal ca o puneam si eu temporar sa nu le zgarii sau ceva numai sa nu uiti sa o scoti cum de obicei se mai intampla. Scariile iti repet sunt superbe si culoarea totul!! |
|

| Nuuuu,Shirel dar la etaj mai este mult de munca.....ampus tapet dar am vrea sa punem si pe jos ceva,inca nu suntem hotarati....punem parchet si calorifere sau punem incalzire prin pardoseala.....inca ne gandim....plus ca va fi un trafic foarte intens pe ele,asa ca momentan am decis sa fie acoperite in proportie de 80%.MOMENTAN |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Priceput sot ai! |
|

| Multumesc din suflet |
|
|