Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Tare de tot ideea asta, m-as da si eu |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| ma bucur ca nu sunt singura... nebunica chiar imi faceam griji... adevarul e ca noi suntem tare copilarosi, nu stiu cat de responsabili vom fi ca parinti .... ma tem ca o sa ne batem de la jucarii parte-n parte |
|
| bulibuli wrote:ma bucur ca nu sunt singura... nebunica  chiar imi faceam griji... adevarul e ca noi suntem tare coplarosi, nu stiu cat de responsabili vom fi ca parinti .... ma tem ca o sa ne batem de la jucarii parte-n parte
Acestia sunt parintii ideali. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| cute_babies_of_mine wrote:Suuuuper tare!!!! Cred ca eu am furat ideea,.... sa vezi ce fata va face fi-miu cand ii voi spune,...... |
|
|
Marivic, daca reusesti sa o faci poate imi vinzi si mie ponturi dup-aia Eu cred ca nu e greu, mai greu e sa te asiguri ca nu poate pati nimic 'pilu Eu zic sa nu-i spui ideea, intai asigura-te ca o poti face, vrbeste cu mesterul, ca daca nu reusesti va fi dezamagit
Eu m-as da cot la cot cu astia micii daca as avea loc sa o fac destul de lata Tin minte ca eram mica si-mi placea sa ma dau cu fundul pe trepte la vale sau pe bara (in scara blocului va dati seama ce periculos era), si multi copii cred ca au placerea asta, cel putin din cate am vazut eu, sa coboare treptele in fund sau sa se dea pe balustrada
|
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| bulibuli wrote:Marivic, daca reusesti sa o faci poate imi vinzi si mie ponturi dup-aia  Eu cred ca nu e greu, mai greu e sa te asiguri ca nu poate pati nimic 'pilu Eu zic sa nu-i spui ideea, intai asigura-te ca o poti face, vrbeste cu mesterul, ca daca nu reusesti va fi dezamagit Eu m-as da cot la cot cu astia micii daca as avea loc sa o fac destul de lata Tin minte ca eram mica si-mi placea sa ma dau cu fundul pe trepte la vale sau pe bara (in scara blocului va dati seama ce periculos era), si multi copii cred ca au placerea asta, cel putin din cate am vazut eu, sa coboare treptele in fund sau sa se dea pe balustrada OK,ANA,.....iti spun dupa ce vb cu mesterul,.... |
|
| asa arata scarile deocamdata, vor avea balustrada de lemn in curand :
bulibuli attached the following image(s):

|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
|
Imi place! Asa m-as da de fapt si Vasi
Ana,imi plac scarile voastre |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Ana frumoase scari! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25890
| Ana sunt foarte frumoase scarile |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| wow,Ana,super scarile-tobogan |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Ce idee super tare, Ana! Ar fi indicat si la mine asa ceva ca oricum al meu sot mai coboara scarile pe fund cateodata. |
|
| Bulibuli, frumoase scarile de la casuta ta! |
|
| Liz wrote:Ce idee super tare, Ana!  Ar fi indicat si la mine asa ceva  ca oricum al meu sot mai coboara scarile pe fund cateodata.
Stiu patania voastra.. de aceea prima achizitie facuta pt casa (de cand am depus dosarul) a fost o pereche de sosete antiderapante pt mine... |
|
| As inchide spatiul de sub scari, sa am acolo cuier/umerase, pantofar in partea de jos, dar sa nu se vada... si pe usa o oglinda mare, care e indispensabila si pe care nu prea am unde sa o pun, decat pe dulapul asta.. initial ma gandisem la un crem/alb, dar cred ca cel mai bine ar merge la aceeasi culoare cu scarile si gresia din hol sau cu lemnul folosit la balustrada...

mai gasisem o poza cu un model fain dar e in calculatorul mare, care e mutat deja.. acum nu mai dau de ea... |
|
|