Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17813
| Atunci cand achizitionati o casa sau o construiti de la zero, cum va alegeti tipul de scara interioara sau le ce anume va uitati?
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Pentru noi a fost deosebit de important sa fie rupta, adica din doua bucati ( jumatate de etaj pe un sens, cealalta jumatate in sens opus ) , sa fie cu fereastra sau open plan pentru luminozitate si apoi imbracata in mocheta , pentru derapaje . Toate aceste considerente au fost pentru Maria , ca era mica si e cam greu cu siguranta ....... In rest ..... nu mai stiu ce alte considerente ar trebui urmate ! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Invelite in mocheta si cu bare .Noi avem cu perete si nu e bine pentru copii.Tre sa dam jos peretele si sa punem bare .Daca e din doua bucati cu fereastra la mijloc e si mai misto .Depinde de designul casei , la mine n-ai cum sa faci din doua bucati . |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17813
| Cam de cat spatiu e nevoie pentru o scara rezonabil de larga? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| AdrianaC wrote:Cam de cat spatiu e nevoie pentru o scara rezonabil de larga?
am aruncat un ochi pe proiectul de la casa si vad la scarile se intind pe latimea holului (2.5 m) si pe 3 m din lungime. scarile pe care le-am ales noi sunt ca cele descrise de Oana |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Asa arata scarile interioare ale mele.
 |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Foarte frumoase, Shirel! Din experienta altora, barele de lemn sau de inox sau fier forjat trebuie sa fie la o distanta care sa nu permita copilului sa se strecoare printre ele. |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Noi avem gardut de siguranta asa ca sper ca fetita sa nu -l sara ca sa urce scariile.Deocamdata nu avem probleme,multumesc ptr. informatie foarte importanta. |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| noi avem scarile din lemn masiv, intr-o singura bucata, late de 1.3 m si cu balustrade pe ambele parti.Medeea nu are probleme la urcat si coborat, i-am facut instructajul si protectia muncii, stie ca nu are voie sa alerge pe scari si se conformeaza. deocamdata nu pun mocheta ca sunt prea faine, proaspat lacuite ca sa le acopar . |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Shirel, foarte frumoase scarile tale Codruta, cam zgarcita cu pozele |
|

| sousourel wrote:Shirel, foarte frumoase scarile tale Codruta, cam zgarcita cu pozele
dac-as pune poze, crezi ca as mai vinde bilete la intrare? so, daca vrei sa le vezi, hai in vizita |
|

| Ce tare mi-ar placea...Medeea si Victor avand, in sfarsit o "conversatie" impreuna, urcand si coborand....sunt cu capul in noooori (vorba Dyei ) |
|

| sousourel wrote:Ce tare mi-ar placea...Medeea si Victor avand, in sfarsit o "conversatie" impreuna, urcand si coborand....sunt cu capul in noooori (vorba Dyei  )
hai mai ca oricum trebuie sa fac "sfeshtanie". impusc doi iepuri, te bagi?uzi si tu permisul... |
|

| Suntem offf, demult, dar asta e Ud, mai ud,,,stai numa' sa am ce |
|

| scarile mele:
 |
|
|