Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Reteta savarine Ingrediente! ALUATUL!
350 g faina 175 g unt 15 g zahar pudra 4 oua 50 lapte un varf de cutit de sare unt pt uns forma
SIROPUL
155 g zahar 150 h apa zeama de la 2 lamai
Garnitura
Frisca lichida(sau de care aveti la indemna)! Gem(de care aveti la indemana)!
Mod de preparare!
Intr-un castronel,sa-u ce aveti loa indemana se pune faina si ouale si sarea!
 La foc mic de topeste unutul inpreuna cu lapte si zaharul.
 Dupa de ce sa topit untul,se rastoarna totul peste faina cu auale!
 De amesteca cu totul pana iese o coca.Cam asa trebuie sa va iasa!
 Dupa care luma forama de savarine si o ungem cu unt!
 Apoi facem bile,nici mari nici mici,si le punem in forma!
 Le coacem la foc mic,180°!
 Dupa ce le scoatem din cuptor,le lasam sa se raceasca,dupa cre le taim pe jumatate le insiriopam si le aranjem in hartie de parijuri ungandu-le cu gem!
 Se bate frisca si se orneza savarinel cu ea!
 Rezultalul final!
 POFTA BUNA!Daca nu intelegeti ceva sunt aici! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Wow! Mai Rody, pe aici suntem unele care vrem sa slabim...si tu ce ne faci? arata delicios! As infuleca si eu macar una!
Fetelor din tara, unde gasesc si eu forme din astea? |
|

| Kiki wrote:Wow! Mai Rody, pe aici suntem unele care vrem sa slabim...si tu ce ne faci? arata delicios! As infuleca si eu macar una! Fetelor din tara, unde gasesc si eu forme din astea?
Cu o floare nu se face primavara kiki.Daca manaci una nu-i bai. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Rody, ma omori ! Arata demential si sigur sunt delicioase ! |
|

| Maria & mami wrote:Rody, ma omori !  Arata demential si sigur sunt delicioase ! Pai vino sa-ti dau sa papi una! sunt foate simplu de facut.Nu necesita cine stie ce complicatie.Eu le-am facut repejor,ca am avut-o pe Elo pe cap de ma inbunit,baga mana peste tot |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Cat de bine arata, mai ceva ca cele cumparate si sunt convinsa ca sunt mult mai bune Rody
Dar, formele ? de unde le luam ?!
|
|

| cris22tyna wrote: Cat de bine arata, mai ceva ca cele cumparate  si sunt convinsa ca sunt mult mai bune  Rody Dar, formele ? de unde le luam ?! Mai eu nu stiu in Rom de unde le puteti lua.Incercati la Metro sa la Carffour.Nu stu ce sa va zic de forme. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| pai daca experimentez tot ce s-a postat pe aici cred ca mai mai ma inscriu si eu in clubul celor ce vor sa slabeasca. Rody arata nemaipomenit!
Forme parca in Billa sau in Kaufland, dar hartie ati vazut? |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Kiki wrote:Wow! Mai Rody, pe aici suntem unele care vrem sa slabim...si tu ce ne faci? arata delicios! As infuleca si eu macar una! Fetelor din tara, unde gasesc si eu forme din astea? Kiki eu am vazut forme de savarine intr-un magazin de aici din brasov. Daca vrei iti cumpar una si ti-o trimit. Nu stiu insa de unde sa iau forme de hartie.
Rody arata super, dar se pare ca sunt asa de hotarata cu cura mea ca chiar nu mi-e pofta. |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Felicitari, Rody! |
|

| Mulumesc fetelor pt aprecieri! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Waw, Rody! Arata super bine si-mi inchipui ca-s delicioase Vreau si eu Acum! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| wow! Bravo, Rody! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Rody,trebuie cumva pus praf de copt sau ceva de genul asta? vreau sa fac si eu ca arata suuuupeeerrr.Dar nu inteleg cum cresc asa frumos daca nu pun nimic in ele... |
|

| Alyna wrote:Rody,trebuie cumva pus praf de copt sau ceva de genul asta?  vreau sa fac si eu ca arata suuuupeeerrr.Dar nu inteleg cum cresc asa frumos daca nu pun nimic in ele... In reteta original nu se pune nimic.Nici eu nu ama pus nimic.Deci asa ies ele! |
|
|