Profil: Satine
Despre
Utilizator: Satine
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Thursday, December 3, 2015
Ultima vizita: Friday, December 4, 2015 3:01 PM
Numarul de postari: 1
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: FIV la Spitalul International Medpark din Chisinau - 3
Postat: Thursday, December 3, 2015 4:59 PM
rodixon wrote:
Buna ziua fetelor,
Chiar daca nu am mai scris de foarte mult timp sa stiti ca v-am urmarit permanent.
Am avut o perioada destul de incarcata, cu foarte multe probleme care incercam cu ajutorul lui Dzeu sa le gasim rezolvare.
In octombrie tatal meu vitreg a decedat dupa o grea suferinta de 6 luni (66 ani - un cancer gastric) apoi au urmat toate cele ; pe 18 noiembrie am inceput serviciul iar pe Miriam incerc sa o obisnuiesc cu bona si nu este deloc usor (mai ales pentru mine)
Important este ca Miriam este sanatoasa, creste, pe 19 dec va implini un anisor si credeti-ma nu stiu cand a trecut timpul.
este pe zi ce trece tot mai receptiva, repeta dupa noi anumite gesturi si cuvinte; spune "baita" "pa""nani"" na-na" "bravo" ; cand ii spun cuvantul gimnastica deja incepe sa dea din manute!~
Este minunata - vesela, prietenoasa, receptiva, vioaie; cu funduletul cam grasut drept pentru care nu merge inca in picioruse decat tinuta de manute ; cu premergatorul parca este la raliu;- si are aprox 12 kg!
Incerc sa va incarc si o poza cu ea dar au dimensiuni cam mari si nu ma lasa sistemul!
Zilele trecute mai exact pe 1 dec cand am implinit 43 de ani, tati si cu Miriam m-au strigat dimineata (cand eu trebaluiam prin bucatarie) in dormitor si mi-au pus o melodie si un filmulet cu "TE IUBESC MAMI" - am simtit ca traiesc cele mai frumoase clipe din viata mea, prima mea zi de nastere alaturi de copilul meu mult dorit care imi zambea si imi facea "mai-mai" pe obraz! Ce paote fi mai frumos?
Astfel de clipe te face sa uiti toate sacrificiile, starile, trairile, emotiile de dinaintea sarcinii si din timpul sarcinii!
Hope - ma bucur ca ai mai scris! Ce mai faci? esti bine "tusi Alina" (sa stii ca Miriam spune dupa mine "tusi"!
Tu shurshunea - ce mai faci? ce face bebe? sunteti bine?
Sofy - voi sunteti mari acum- cand incepi serviciul?
Nica- nu ai reusit sa-mi mai scrii - da-mi tu adresa ta de mail sa-ti scriu eu!
Sandy - tu ce mai faci? Cand faci transfeul?
Fetelor care sunteti in protocol sau cele care urmati sa fiti - nu va pierdeti speranta si increderea niciodata - indifertent de rezultat- DACA VA ESTE MENIT SA AVETI UN COPIL AL VOSTRU SA STITI CA IL VETI AVEA - aveti rabdare, putere, vointa si nu in ultimul rand CREDINTA!
Si iubiti tot ce este in jurul vostru pentru ca fiecare clipa este unica!
Va imbratisez cu mare drag!

Buna ziua Rodixon!

Ma bucur sa vad ca ai revenit. Va urmaresc cu mult interes de mult timp, dar nu am avut curajul sa ma alatur discutiilor. Mi-ai atras imediat atentia deoarece si eu am 41 ani (ma apropii de 42), si medicii de pe la noi din Romania cand aud ce varsta am cam dau inapoi (am si un AMH mic). Am inceput timid, am fost la 2 consultatii la d-na Dr. Diana si mi-a spus ca putem sa incepem si noi protocolul. As dori daca poti sa ma ajuti si pe mine cu mai multe informatii privind etapele (cand se semneaza contractul, cand se fac analizele, cand se incepe stimularea etc.).
La multi ani pentru fetita ta si multa sanatate si putere sa aveti cu totii!
Ai mare dreptate, sunt momente in viata care te rasplatesc inzecit pentru toate sacrificiile.
Un moment deosebit am avut si eu la a doua vizita la Medpark. Eram stresata ca mi se va spune si aici ca nu am sanse, dar stand pe hol si asteptand sa intru la consultatie, din sala de nasteri a fost scoasa o fata pe un pat. Era invelita pana la gat cu patura, iar de sub patura o mogaldeata plangea cu mult foc. Tanara mamica ii vorbea cu atata tandrete ... mi-au dat lacrimile si m-am gandit: Voi avea sansa sa ma bucur si eu vreodata de asemenea clipe? Chiar daca m-a cuprins tristetea acest moment mi-a dat speranta ca poate am si eu o sansa.
Sunt putin debusolata si daca ai vrea sa ma indrumi as fi foarte fericita. Daca imi permiti sa te contactez pe mail vin cu mai multe amanunte.