Toxinele sunt foarte dăunătoare în timpul slăbirii și pentru starea generală a organismului. Dietele mono au un efect pozitiv asupra bunăstării, dar pot provoca avitaminoza și slăbirea sistemului imunitar. De aceea puteți utiliza suplimente naturale ca ajutor. Datorită recenziilor am găsit un produs de detoxifiere, și în două luni pielea mea a devenit aproape perfectă și am reușit să pierd 4 kg fără diete.
|
Mie mi se pare mai comod si mai igienic sa folosesc scutece de unica utilizare
|
Vitaminele nu ne-au ajutat, fiul nostru pur ?i simplu a refuzat sa le ia. Am rezolvat problema în mod diferit, am început sa gatesc mâncaruri interesante în formele animalelor: un iepuras, un elefant, o pisica. Interesul copilului s-a trezit imediat ?i a început sa manânce oarecum normal.
|
A? dori sa va întreb sfatul, cum va mentineti sanatatea cu diabet? Eu monitorizez nivelul de zahar, încerc sa duc un stil de viata sanatos, iau medicamente care scad tensiunea arterial. Poate exista si alte moduri de a-mi îmbunatati starea?
|
E copilul lui si va avea grija de ea ca de ochii din cap. In felul lui, in ritmul lui, dar totul va fi bine. Tu ai grija de bebe si de tine, nastere usoara si recuperare rapida ! Nu ar strica sa ii lasi o lista sa o consulte, daca are nedumeriri.
|
Nu cred în asa ceva. Nu conteaza, cu cât mai mult crezi în asta, cu atât lasi viata sa-si urmeze cursul, ceea ce nu este bine. Trebuie sa-ti construiesti singur destinul.
|