Nivel: Senior
Inregistrat: 6/26/2007 Mesaje: 6054
| Sousourel si Mihaela, va doresc multa sanatate si multa putere sa treceti cu bine peste toate problemele. Fiti optimiste si aveti incredere in Dumnezeu! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| t-mihaela wrote: Da, tot sarcoidoza a avut, tratamentul a transformat-o intr-oleguma, poate organismul ei a fost mai slab .Acum e bine dar cand mi-o amintesc cum era atunci ma apuca frica  Daca ajung la sacosa de pastile o sa spun aici ce am primit.
TI-a facut si bronhoscopie cu biopsie, CT? Sunt curioasa cum procedeaza ei pentru diagnosticare. In cat timp iti prescrie si tratamentul? |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Mai, mie nu mi-a facut bronhoscopie ci tomograf, mi-a spus ca reiese clar din analizele de sange,tomograf si radiografii ca este sarcoidoza .Am avut radiografii vechi din 2008 incoace ca faceam mereu pentru emigrari le-a vazut pe toate si a zis ca boala nu se agraveaza, nodulii sunt acolo dar daca nu ma deranjeaza inca nu-mi incepe tratament .M-a programat peste 3 luni sa vedem cum evolueaza si daca am nevoie sau nu de tratament.Insa ce am uitat sa-i spun e ca mi-a afectat ochii, am derulat niste evenimente din trecut,probleme cu lacrimari aiurea si senzatia de obiect strain in ochi ,acum am ochi uscat si nu pot sta cu ei deschisi mai tarziu de 9-10 seara,ma trimit la culcare Tratamentul nu-l prescrie imediat dupa cum vezi ci te lasa sa vada daca intr-adevar ai nevoie de el .O sa ma duc sa-mi fac o poza la ochi sa vedem ce-i acolo ca sunt sigura ceva "s-a rupt" . Multumesc ,fetelor, de incurajari |
|

| Intr-adevar, am inteles ca poate aparea la ochi, piele, si la alte organe. Tu ai dureri in mijlocul pieptului sau senzatie de respiratie dificila? |
|
| Da, dar am pus mereu pe seama sedentarismului, nu stiu ce sa mai cred ,aum parca-mi si vajaie pieptul cand inspir adanc |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Multa sanatate, fetelor! In tratamentul cu corticon e interzisa sarea, ca te umflii (matusa mea a patit-o, tratamentul cu cortizoni nu era pt sarcoidoza). |
|

| Offf, asa simt si eu. Acum am facut o viroza care mi-a scormonit toata simptomatologia.
Fetelor, multumesc pentru urarile de sanatate |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutari tuturor!
Si eu am fost diagnosticata cu sarcoidoza in anul 2007, in urma CT-ului, analizelor de sange si a mediastinoscopiei. Nu am luat niciun tratament si in 2009 si 2010, conform radiografiilor si a ACS-ului, boala era remisa complet. In martie 2011 nu m-am simtit bine, am facut si o viroza, lucru ce m-a impins spre doctor si in urma ACS-ului si a lavajului bronsic s-a constatat recidiva. Tratamentul a fost 10 zile Augmentin, ketonal si paracetamol. Apoi la nevoie antiinflamator si paracetamol. Acum am fost la control si radiografic lucrurile au stagnat iar ACS-ul este si mai crescut.Intre timp am facut sedinte de acupunctura. Nu stiu ce alt ceva sa mai fac, nu vreau ca lucrurile sa se inrautateasca. Am spus medicului care ma monitorizeaza ca racesc repede si mi-a sugerat ca in lunile ce contin litara R sa iau cate 10 zile bronhovaxom, 3 luni si asta ma va imuniza fara de racelile pe care le fac frecvent. Va doresc multa sanatate tuturor! Multa sustinere pentru sousorel si t-mihaela, sunt si eu in aceiasi barca cu voi. Hai sa vedem impreuna cum putem sa scapam de ciudatenjia asta de boala care ne sacaie. |
|
| Bine ai venit in club ...adica mai bine nu veneai in astfel de club sa speram la bine |
|

| O alta "complicatie" in viata mea...sarcina si sarcoidoza si in continuare alaptatul si sarcoidoza. Pentru informatii amanuntite:
http://www.sarcoidosisnetwork.org/ http://www.sclerodermasociety.co.uk/ |
|
| Multa sanatate si au grija de tine Eu tot aman visita de rutina la dr ca presimt de data asta cu belea,cand inspir se aud zgomote ciudate in plamani ca un cimpoi stricat Dar ignor. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/3/2010 Mesaje: 1948
| Sanatate multa, fetelor. |
|
| Sa fie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| t-mihaela wrote:Multa sanatate si au grija de tine  Eu tot aman visita de rutina la dr ca presimt de data asta cu belea,cand inspir se aud zgomote ciudate in plamani ca un cimpoi stricat  Dar ignor. Mihaela, alergiile sunt in floare acum, tzopaie de zos si isi fac de cap cum a inceput nitel privamara-vara.... |
|

| Proba: daca iei cortizon si e mai bine...atunci fuga la doctor.
Multumim pentru urari. |
|
|