Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| nu stiam ca poate crea atatea probleme, sanatate multa Mihaela si sa auzim de bine |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mihaela, multa sanatate si multa putere sa treci si peste hopul asta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc fetelor, oi trece eu si peste asta .Sanatate si tie Sousourel, poate mai intri sa-mi spui cum ti-au mai iesit radiografiile si daca ai scapat definitiv . |
|
Inregistrat: 3/24/2010 Mesaje: 2383
| Mihaela sanatate! poate no fi grav si treci usor peste ea! |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Nici eu n-am auzit de boala asta pana acum ....Mihaela,multa sanatate si puetere sa o invingi! |
|
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Mihaela multa sanatate si putere. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Imi pare foarte rau pentru tine. O iau in ordine: 1. Nu stiu daca o sa scapi, depinde de organismul tau. In Ro am primit tratament cu cortizon si inca 1000 de medicamente, printre care antibiotice, protective pentru stomac si ficat si tot asa. Apoi tratament naturist-homeopat: extracte glicerinice de tuia, coacaz negru si calin + pilule homeopate de pulminum histaminum.
2. E o boala bazata cumva, daca am inteles eu bine, pe exces de imunitate, sistem imun hiperreactiv. In general, la sarcoidoza pulmonara se inflameaza hilii centrali. Ai citit examinarile pe care le-am facut. Ultima ecografie am facut-o anul trecut, cand, la sfarsitul primaverii mi se agravase boala. Am refuzat sa mai iau cortizon, dar urmez tratamentul naturist. Cortizonul are nenumarate efecte secundare.
3. Sarcoidoza poate afecta si alte aparete si siteme: pielea, inima, oasele, ochii, etc.
4. Daca ai o forma usoara, e posibil sa dispara sau traiesti cu ea.
Si ca o parere personala, fara sustinere stiintifica, ca sa zic asa, cred ca se dezvolta (pe langa povestea cu sistemul imunitar) la persoanele cu un anumit tip de viata afectiv-emotionala, la cei stramutati din locul lor, la cei care intr-un fel sau altul traverseaza un proces dificil de adaptare.
Un sfat: nu lua calciu si vitamina D, Agraveaza boala.
Iti doresc multa sanatate si nu te stresa prea mult din cauza bolii. Indiferent daca trece sau nu, se traisete cu ea. |
|
| Multumesc de info si sfaturi ,si eu cred ca boala s-a dezvoltat pe un fond emotional nu prea favorabil ,4 ani de stres, caderi ridicari de parca cineva ma ridica ca sa aiba de unde sa ma tranteasca ...in fine a trecut .Imi pare rau ca tie ti s-a agravat ,sper sa fii bine doar cu tratamentul homeopat ,tin minte ca si cumnata-mea la un moment dat a refuzat cortizonul, nu -l mai suporta.Nu cred ca o sa-mi recomande cineva aici homeopatie ,daca o sa am nevoie o sa apelez la tine cu sfaturi Deja nu mai stau in soare, o sa ajung ca Michael Jakson cu manusi in toiul verii |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Mihaela multa sanatate si putere si ...credinta ca o sa treci cu bine si peste asta! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Vai,fetelor,nu stiam de existenta acestei boli ciudate,....imi pare tare rau ca suferiti de aceasta boala.Ce pot sa va spun decat SANATATE MULTA amandurora si credinta in Dumnezeu ca va fi bine.Va sarut si va doresc numai bine |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Miha multa sanatate,sa auzim numai de bine!! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| t-mihaela wrote:Multumesc de info si sfaturi ,si eu cred ca boala s-a dezvoltat pe un fond emotional nu prea favorabil ,4 ani de stres, caderi ridicari de parca cineva ma ridica ca sa aiba de unde sa ma tranteasca ...in fine a trecut .Imi pare rau ca tie ti s-a agravat ,sper sa fii bine doar cu tratamentul homeopat ,tin minte ca si cumnata-mea la un moment dat a refuzat cortizonul, nu -l mai suporta.Nu cred ca o sa-mi recomande cineva aici homeopatie ,daca o sa am nevoie o sa apelez la tine cu sfaturi Deja nu mai stau in soare, o sa ajung ca Michael Jakson cu manusi in toiul verii
Sunt curioasa ce tratament iti va prescrie. Poate postezi. Cumnata ta avea si ea o afectiune similara? |
|
| Da, tot sarcoidoza a avut, tratamentul a transformat-o intr-oleguma, poate organismul ei a fost mai slab .Acum e bine dar cand mi-o amintesc cum era atunci ma apuca frica Daca ajung la sacosa de pastile o sa spun aici ce am primit. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,multa sanatate |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Multa sanatate va doresc si eu! |
|
|