Sarcoidoza
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bereea
Scris: Wednesday, September 1, 2010 8:43 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
nu stiam ca poate crea atatea probleme, sanatate multa Mihaela si sa auzim de binepupici
ninetem
Scris: Wednesday, September 1, 2010 4:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/19/2007
Mihaela, multa sanatate si multa putere sa treci si peste hopul asta! computerlove computerlove computerlove
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 1, 2010 6:17 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Multumesc fetelor, oi trece eu si peste astapupici .Sanatate si tie Sousourel, poate mai intri sa-mi spui cum ti-au mai iesit radiografiile si daca ai scapat definitiv .
ioana0023
Scris: Wednesday, September 1, 2010 6:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/24/2010
Mihaela sanatate! poate no fi grav si treci usor peste ea! computerlove
Andreea&Ariana
Scris: Wednesday, September 1, 2010 7:59 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Nici eu n-am auzit de boala asta pana acum uff ....Mihaela,multa sanatate si puetere sa o invingi!pupici pupici pupici pupici
koko2008
Scris: Thursday, September 2, 2010 6:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/11/2009
Mihaela multa sanatate si putere. pupici
sousourel
Scris: Friday, September 3, 2010 7:57 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Imi pare foarte rau pentru tine. O iau in ordine:
1. Nu stiu daca o sa scapi, depinde de organismul tau. In Ro am primit tratament cu cortizon si inca 1000 de medicamente, printre care antibiotice, protective pentru stomac si ficat si tot asa. Apoi tratament naturist-homeopat: extracte glicerinice de tuia, coacaz negru si calin + pilule homeopate de pulminum histaminum.

2. E o boala bazata cumva, daca am inteles eu bine, pe exces de imunitate, sistem imun hiperreactiv. In general, la sarcoidoza pulmonara se inflameaza hilii centrali. Ai citit examinarile pe care le-am facut. Ultima ecografie am facut-o anul trecut, cand, la sfarsitul primaverii mi se agravase boala. Am refuzat sa mai iau cortizon, dar urmez tratamentul naturist. Cortizonul are nenumarate efecte secundare.

3. Sarcoidoza poate afecta si alte aparete si siteme: pielea, inima, oasele, ochii, etc.

4. Daca ai o forma usoara, e posibil sa dispara sau traiesti cu ea.

Si ca o parere personala, fara sustinere stiintifica, ca sa zic asa, cred ca se dezvolta (pe langa povestea cu sistemul imunitar) la persoanele cu un anumit tip de viata afectiv-emotionala, la cei stramutati din locul lor, la cei care intr-un fel sau altul traverseaza un proces dificil de adaptare.

Un sfat: nu lua calciu si vitamina D, Agraveaza boala.

Iti doresc multa sanatate si nu te stresa prea mult din cauza bolii. Indiferent daca trece sau nu, se traisete cu ea.
t-mihaela
Scris: Tuesday, September 7, 2010 11:12 PM
Nivel

Multumesc de info si sfaturi pupici ,si eu cred ca boala s-a dezvoltat pe un fond emotional nu prea favorabil ,4 ani de stres, caderi ridicari de parca cineva ma ridica ca sa aiba de unde sa ma tranteasca ...in fine a trecut topai .Imi pare rau ca tie ti s-a agravat ,sper sa fii bine doar cu tratamentul homeopat ,tin minte ca si cumnata-mea la un moment dat a refuzat cortizonul, nu -l mai suporta.Nu cred ca o sa-mi recomande cineva aici homeopatie ,daca o sa am nevoie o sa apelez la tine cu sfaturi iloveyou Deja nu mai stau in soare, o sa ajung ca Michael Jakson cu manusi in toiul verii alcool
miriam
Scris: Tuesday, September 7, 2010 11:37 PM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
Mihaela multa sanatate si putere si ...credinta ca o sa treci cu bine si peste asta!
marivic
Scris: Wednesday, September 8, 2010 1:10 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 8/10/2007
Vai,fetelor,nu stiam de existenta acestei boli ciudate,....imi pare tare rau ca suferiti de aceasta boala.Ce pot sa va spun decat SANATATE MULTA amandurora si credinta in Dumnezeu ca va fi bine.Va sarut si va doresc numai binecomputerlove computerlove
Ana
Scris: Wednesday, September 8, 2010 9:05 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Miha multa sanatate,sa auzim numai de bine!!pupici
sousourel
Scris: Wednesday, September 8, 2010 2:08 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
t-mihaela wrote:
Multumesc de info si sfaturi pupici ,si eu cred ca boala s-a dezvoltat pe un fond emotional nu prea favorabil ,4 ani de stres, caderi ridicari de parca cineva ma ridica ca sa aiba de unde sa ma tranteasca ...in fine a trecut topai .Imi pare rau ca tie ti s-a agravat ,sper sa fii bine doar cu tratamentul homeopat ,tin minte ca si cumnata-mea la un moment dat a refuzat cortizonul, nu -l mai suporta.Nu cred ca o sa-mi recomande cineva aici homeopatie ,daca o sa am nevoie o sa apelez la tine cu sfaturi iloveyou Deja nu mai stau in soare, o sa ajung ca Michael Jakson cu manusi in toiul verii alcool

Sunt curioasa ce tratament iti va prescrie. Poate postezi. Cumnata ta avea si ea o afectiune similara?
t-mihaela
Scris: Wednesday, September 8, 2010 6:29 PM
Nivel

Da, tot sarcoidoza a avut, tratamentul a transformat-o intr-oleguma, poate organismul ei a fost mai slab .Acum e bine dar cand mi-o amintesc cum era atunci ma apuca frica pale Daca ajung la sacosa de pastile o sa spun aici ce am primit.nervi pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, September 8, 2010 9:22 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
mihaela,multa sanatate
Anelise
Scris: Thursday, September 9, 2010 8:50 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/4/2008
Multa sanatate va doresc si eu! angel pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.