Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| SUBFORUMUL SARCINA
Acest subforum este adresat tuturor celor care au piticut la purtator
Aici veti gasi informatii legate de :
- Sarcina - Alimentatia gravidei : ce si cat mancam, ce bem, ce pofte avem, cat de “rotunjoare” devenim - Sarcina - Intretinerea gravidei : despre celulita, vergeturi, sport (cat si de care), creme, bronz, intretinerea pielii - Sarcina - Sanatatea gravidei : vitamine, medicamente, afectiuni diverse, probleme legate de sarcinba, analize medicale - Sarcina pe trimestre: asa cum se numeste si subforumul, aici sunt subiecte legate de evolutia sarcinii din ziua 1 pana in momentul nasterii. De asemenea, fiecare viitoare mamica isi poate tine un Jurnal de sarcina - Sarcina - Neplacerile sarcinii: diverse neplaceri ale sarcinii – maini, picioare umflate, vizite dese la toaleta, gretzuri
De asemenea, in forumul SARCINA, mai puteti gasi informatii diverse, care nu au putut intra intr-o anume categorie: Nume de fetite / baietei, Bebelusii forumului, Ce sentimente ne insotesc zilnic in cele 9 luni, Cum se poarta tati cu bebe din burtica, etc.
SARCINA |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sunt in sapt 23-a si bebe abia acum a inceput sa miste puternic la 19 sapt am simtit prima miscare,prb e ca am dureri d burta, contactii si acum am fost d 2 ori la 4d sarcina merge ok dar tot sunt ingijorata ptr k am si avut niste scurgeri maronii iau tratament cu ultrogestan,elevit si no-spa dr a zis k poate din cauza k am uterul micut.spuneti-mi va rog dak v-ati confruntat cu asemenea prb?si c ar trb sa fac?oare bebe nu sufera cand am dureri? |
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| camelus wrote:sunt in sapt 23-a si bebe abia acum a inceput sa miste puternic la 19 sapt am simtit prima miscare,prb e ca am dureri d burta, contactii si acum am fost d 2 ori la 4d sarcina merge ok dar tot sunt ingijorata ptr k am si avut niste scurgeri maronii iau tratament cu ultrogestan,elevit si no-spa dr a zis k poate din cauza k am uterul micut.spuneti-mi va rog dak v-ati confruntat cu asemenea prb?si c ar trb sa fac?oare bebe nu sufera cand am dureri?
Daca ai fost la ecograf si e totul ok,atunci nu-ti face probleme. Sa inteleg ca medicul stie despre petele maronii,de aceea ti-a scris Utrogestan , da? In cazul in care stie,ia tratamentul atata timp cat el considera ca e nevoie. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Fii linistita bebele nu simpte durerile pe care le ai,iti dai seama ca daca ar simti si durerile de la nastere ce ar mai fi.Nu vreau sa te sperii cu durerile eu am nascut aproape fara dureri. de la noi si o sarcina usoara pina la sfirsit. |