Sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Monday, February 5, 2007 1:03 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
SUBFORUMUL SARCINA

Acest subforum este adresat tuturor celor care au piticut la purtator

Aici veti gasi informatii legate de :

- Sarcina - Alimentatia gravidei : ce si cat mancam, ce bem, ce pofte avem, cat de “rotunjoare” devenim ras
- Sarcina - Intretinerea gravidei : despre celulita, vergeturi, sport (cat si de care), creme, bronz, intretinerea pielii
- Sarcina - Sanatatea gravidei : vitamine, medicamente, afectiuni diverse, probleme legate de sarcinba, analize medicale
- Sarcina pe trimestre: asa cum se numeste si subforumul, aici sunt subiecte legate de evolutia sarcinii din ziua 1 pana in momentul nasterii. De asemenea, fiecare viitoare mamica isi poate tine un Jurnal de sarcina
- Sarcina - Neplacerile sarcinii: diverse neplaceri ale sarcinii – maini, picioare umflate, vizite dese la toaleta, gretzuri

De asemenea, in forumul SARCINA, mai puteti gasi informatii diverse, care nu au putut intra intr-o anume categorie: Nume de fetite / baietei, Bebelusii forumului, Ce sentimente ne insotesc zilnic in cele 9 luni, Cum se poarta tati cu bebe din burtica, etc.

SARCINA
camelus
Scris: Wednesday, November 21, 2007 9:21 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
sunt in sapt 23-a si bebe abia acum a inceput sa miste puternicras la 19 sapt am simtit prima miscare,prb e ca am dureri d burta, contactii si acum am fost d 2 ori la 4d sarcina merge ok dar tot sunt ingijorata ptr k am si avut niste scurgeri maroniinervi iau tratament cu ultrogestan,elevit si no-spa dr a zis k poate din cauza k am uterul micut.spuneti-mi va rog dak v-ati confruntat cu asemenea prb?si c ar trb sa fac?oare bebe nu sufera cand am dureri?
oanalaurisa
Scris: Thursday, November 22, 2007 8:13 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
camelus wrote:
sunt in sapt 23-a si bebe abia acum a inceput sa miste puternicras la 19 sapt am simtit prima miscare,prb e ca am dureri d burta, contactii si acum am fost d 2 ori la 4d sarcina merge ok dar tot sunt ingijorata ptr k am si avut niste scurgeri maroniinervi iau tratament cu ultrogestan,elevit si no-spa dr a zis k poate din cauza k am uterul micut.spuneti-mi va rog dak v-ati confruntat cu asemenea prb?si c ar trb sa fac?oare bebe nu sufera cand am dureri?

Daca ai fost la ecograf si e totul ok,atunci nu-ti face probleme. Sa inteleg ca medicul stie despre petele maronii,de aceea ti-a scris Utrogestan , da?
In cazul in care stie,ia tratamentul atata timp cat el considera ca e nevoie.
shirel
Scris: Thursday, November 22, 2007 7:56 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Fii linistita bebele nu simpte durerile pe care le ai,iti dai seama ca daca ar
simti si durerile de la nastere ce ar mai fi.Nu vreau sa te sperii cu durerile
eu am nascut aproape fara dureri.pupici pupici de la noi si o sarcina usoara pina
la sfirsit.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.