Sarcina?!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Speranta1983
Scris: Wednesday, July 18, 2018 3:37 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/18/2018
NuStiu Buna ziua! Sunt noua pe acest forum! Bine v am gasit!DistanceKiss Am si eu o dilema! Am endometrioza, operata de 4 ori, ultima fiind acum 3 ani , endo grad 4, rezectie intestin, destul de greuBye2 Din februarie am inceput sa fac terapia Bowen, ma simt fff bine pe ea, durerile au scazut considerabil!! Ciclu il am fff neregulat, cand vine la 21, 25, 27, 28, 33 zile! Anul trecut mi a venit chiar si la 50 de zile! Ultimele doua menstruatii au fost ff reduse cantitativ folosind numai protej slip si m a tinut 3 zile! Luna asta, ajunsa in ziua 30 , in urma unui contact sexual am avut o mica scurgere rosiatica, dupa aceasta scurgere a urmat un spooting vag timp de 3 zile fara nici cea mai mica sangerare! Sunt ziua 35 si nu mi a aparut nicio menstruatie! Din contra, a inceput acea scugere specifica transparenta! Tin sa va spun ca mi doresc o sarcina de 13 ani dar boala mi a rapit aceasta minune! Fetelor, voi ce credeti c ar fi: o dereglare, sa fie de la Terapie.....nu am facut test, imi este teribil de frica plus de asta eu nu simt absolut nimic! Va pupacesccomputerlove
Speranta1983
Scris: Wednesday, July 18, 2018 11:06 PM
Nivel

Inregistrat: 7/18/2018
Nu imi raspinde nimeni??
Primavera7
Scris: Wednesday, July 18, 2018 11:17 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/7/2018
Speranta1983 wrote:
NuStiu Buna ziua! Sunt noua pe acest forum! Bine v am gasit!DistanceKiss Am si eu o dilema! Am endometrioza, operata de 4 ori, ultima fiind acum 3 ani , endo grad 4, rezectie intestin, destul de greuBye2 Din februarie am inceput sa fac terapia Bowen, ma simt fff bine pe ea, durerile au scazut considerabil!! Ciclu il am fff neregulat, cand vine la 21, 25, 27, 28, 33 zile! Anul trecut mi a venit chiar si la 50 de zile! Ultimele doua menstruatii au fost ff reduse cantitativ folosind numai protej slip si m a tinut 3 zile! Luna asta, ajunsa in ziua 30 , in urma unui contact sexual am avut o mica scurgere rosiatica, dupa aceasta scurgere a urmat un spooting vag timp de 3 zile fara nici cea mai mica sangerare! Sunt ziua 35 si nu mi a aparut nicio menstruatie! Din contra, a inceput acea scugere specifica transparenta! Tin sa va spun ca mi doresc o sarcina de 13 ani dar boala mi a rapit aceasta minune! Fetelor, voi ce credeti c ar fi: o dereglare, sa fie de la Terapie.....nu am facut test, imi este teribil de frica plus de asta eu nu simt absolut nimic! Va pupacesccomputerlove

Buna Speranta!
Imi pare rau ca ai trecut prin greutati. Nu pot sa iti dau un sfat sau sa te fac sa fii mai optimista, insa pot sa iti spun ca aici vei fi primita cu bratele deschise.
Poti gasi informatii despre multe tratamente si poti primi sfaturi de la multe fete care trec sau au trecut prin ele.
Acum e cam tarziu si probabil fetele nu sunt online dar cu siguranta maine vei primi un raspuns mai bun ca asta.
Iti urez bine ai venit si sa ti se implineasca dorinta cat mai repede posibil!
O seara frumoasa!
banar
Scris: Saturday, December 22, 2018 5:42 PM
Nivel

Inregistrat: 12/22/2018
Bine ai venit! Sper ca sunte?i în regula acum!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.