Sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Mada020693
Scris: Wednesday, December 28, 2016 9:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/28/2016
Buna , am si eu o întrebare acum doua zile am facut 3 teste de sarcina , toate au iesit pozitiv , dar dupa doua zile am inceput sa am dureri abdominale si o sângerare u?oara . As dori sa stiu care ar putea fi cauzele acestei sângerari si dureri ?
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 28, 2016 9:39 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Mada020693 wrote:
Buna , am si eu o întrebare acum doua zile am facut 3 teste de sarcina , toate au iesit pozitiv , dar dupa doua zile am inceput sa am dureri abdominale si o sângerare u?oara . As dori sa stiu care ar putea fi cauzele acestei sângerari si dureri ?
Cand ai avut ultimul ciclu? si ce fel de culoare a avut acea sangerare? inca mai sangerezi? daca e roz sau maronie si e putin cantitativ nu ar trebui sa iti faci griji daca e sange rosu nu e de bine. cel mai bine e sa iti faci o programare la un Dr cat mai curand. ca sigur e bebe dar sa fi tu linistita e bine sa te vada un Drcomputerlove
Mada020693
Scris: Wednesday, December 28, 2016 10:03 PM
Nivel

Ultima data am avut ciclu pe 24 Noiembrie , iar sângele e de culoare deschisa dar are si cheaguri de culoare închisa
Mada020693
Scris: Wednesday, December 28, 2016 10:04 PM
Nivel

Acum cateva ore am inceput sa sângereze nu foarte mult mai deranjanta e durerea .
Lili Eu
Scris: Wednesday, December 28, 2016 10:14 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/23/2015
Mada020693 wrote:
Acum cateva ore am inceput sa sângereze nu foarte mult mai deranjanta e durerea .
daca ai si cheaguri nu e de bine uff nu vreau sa te speri dar sa nu ai un avort spontan... ar fi bine sa te duci chear acum la urgenta la maternitate sa vezi ce se intampla. din ce zici tu nu e de bine..pale eu in locul tau asa as face. si eu am trecut prin doua avorturi spontane si stiu cum este...iti tin pumni sa fie bine Hands computerlove
Maya1992
Scris: Friday, October 20, 2017 6:23 PM
Nivel

Inregistrat: 10/20/2017
Buna! Eu sunt noua pe aici dar curiozitatea nu îmi da pace vreau sa va cer SI voua o parere mi-am facut pâna acum 3 teste care mi-au ie?it cu a doua liniu?a de un roz pal se observa dar nu ?tiu ce sa cred ultimul l-am facut astazi la 3 zile de la întârzierea CM..
Andreea06
Scris: Friday, October 20, 2017 7:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/28/2017
Maya1992 wrote:
Buna! Eu sunt noua pe aici dar curiozitatea nu îmi da pace vreau sa va cer SI voua o parere mi-am facut pâna acum 3 teste care mi-au ie?it cu a doua liniu?a de un roz pal se observa dar nu ?tiu ce sa cred ultimul l-am facut astazi la 3 zile de la întârzierea CM..

Roz pal sau intens, e pozitiv. Pal e ca inca nu e mult beta hcg in sange si testele prind cat pot.. peste cateva zile o sa fie mai intensa linia.

Felicitaaari!
Mergi la o proba de sange mai sigur.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.