Sarcina
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Cris567
Scris: Friday, November 1, 2024 11:06 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/1/2024
Buna,

De 3 zile simt ca niste intepaturi in ovarul stang. Mentionez ca nu sunt foarte dureroase si mai am 2 zile pana la menstruatie. Azi dimineata am avut o pata mica cat un bob de fasole care era de culoare roz pal spre maro deschis. Credeti ca e vorba de o sarcina?
Multumesc.
Gaby 41
Scris: Friday, November 1, 2024 1:46 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 7/20/2021
Cris567 wrote:
Buna,

De 3 zile simt ca niste intepaturi in ovarul stang. Mentionez ca nu sunt foarte dureroase si mai am 2 zile pana la menstruatie. Azi dimineata am avut o pata mica cat un bob de fasole care era de culoare roz pal spre maro deschis. Credeti ca e vorba de o sarcina?
Multumesc.
Bună.Dacă poți fă un test de sarcină.
Cris567
Scris: Friday, November 1, 2024 3:29 PM
Nivel

Multumesc pt raspuns. Mai astept pana in ziua cand ar trebui sa fie prima zi de menstruatie. Aceasta intepatura de ovar ma pune pe ganduri pentru ca pana acum simteam altfel de durere plus ca aseara am avut si o scurgere apoasa.
Rebecca10
Scris: Friday, November 1, 2024 4:52 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 2/21/2024
Cris567 wrote:
Multumesc pt raspuns. Mai astept pana in ziua cand ar trebui sa fie prima zi de menstruatie. Aceasta intepatura de ovar ma pune pe ganduri pentru ca pana acum simteam altfel de durere plus ca aseara am avut si o scurgere apoasa.

Bună! Da, cam par semne de sarcină. Dar iei progesteron sau altfel de pastile? Pot fi și simptome de la progesteron
Cris567
Scris: Friday, November 1, 2024 5:23 PM
Nivel

Buna. Nu, nu iau nimic. Sper si eu sa fie o sarcina ca astept de cateva luni. Multumesc.
Iudita
Scris: Saturday, November 2, 2024 10:04 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/10/2024
Rebecca ai făcut test?

Andreea_neacsu
Scris: Monday, November 4, 2024 8:41 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Cris567 wrote:
Buna. Nu, nu iau nimic. Sper si eu sa fie o sarcina ca astept de cateva luni. Multumesc.

Sa fie asa cum iti doresti hearts Ar trebui sa faci un test astazi nu? Eu an avut acea sangerare la implantare, tot asa f f mica si o singura data . A doua zi deja faceam test pt ca stiam ca se va zari pe test si a doua liniuta . Sani sensibili ceva ? Adica mai mult decat de obicei , fata de pms .
Cris567
Scris: Tuesday, November 5, 2024 4:46 PM
Nivel

A fost o alarma falsa. Mi-a venit menstruatia sambata si m-a tinut doar 2 zile. Acum mai am doar mici scurgeri. S-a oprit sangerarea brusc dupa 2 zile si tot atunci m-a si lasat durerea din partea stanga.
Andreea_neacsu
Scris: Wednesday, November 6, 2024 8:49 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/27/2021
Cris ! imi pare rau ! Poate luna aceasta e cu noroc , sa aduca Mos Craciun o veste buna 🤭computerlove
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.