Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/20/2021 Mesaje: 1541
| Cris567 wrote:Buna,
De 3 zile simt ca niste intepaturi in ovarul stang. Mentionez ca nu sunt foarte dureroase si mai am 2 zile pana la menstruatie. Azi dimineata am avut o pata mica cat un bob de fasole care era de culoare roz pal spre maro deschis. Credeti ca e vorba de o sarcina? Multumesc. Bună.Dacă poți fă un test de sarcină. |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/21/2024 Mesaje: 353
| Cris567 wrote:Multumesc pt raspuns. Mai astept pana in ziua cand ar trebui sa fie prima zi de menstruatie. Aceasta intepatura de ovar ma pune pe ganduri pentru ca pana acum simteam altfel de durere plus ca aseara am avut si o scurgere apoasa.
Bună! Da, cam par semne de sarcină. Dar iei progesteron sau altfel de pastile? Pot fi și simptome de la progesteron |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/10/2024 Mesaje: 137
| Rebecca ai făcut test?
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 9/27/2021 Mesaje: 827
| Cris567 wrote:Buna. Nu, nu iau nimic. Sper si eu sa fie o sarcina ca astept de cateva luni. Multumesc. Sa fie asa cum iti doresti Ar trebui sa faci un test astazi nu? Eu an avut acea sangerare la implantare, tot asa f f mica si o singura data . A doua zi deja faceam test pt ca stiam ca se va zari pe test si a doua liniuta . Sani sensibili ceva ? Adica mai mult decat de obicei , fata de pms . |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/1/2024 Mesaje: 5
| A fost o alarma falsa. Mi-a venit menstruatia sambata si m-a tinut doar 2 zile. Acum mai am doar mici scurgeri. S-a oprit sangerarea brusc dupa 2 zile si tot atunci m-a si lasat durerea din partea stanga. |