Nivel: Membru
Inregistrat: 11/5/2021 Mesaje: 2
| Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta.. Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet... |
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/10/2020 Mesaje: 3079
| Ionela13 wrote:Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta.. Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet...
E normal sa se vada asa la varsta asta a sarcinii, da, peste o saptamana ar trebui sa se vada embrionul si poate chiar sa auzi inimioara |
 Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/15/2021 Mesaje: 322
| Ionela13 wrote:Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta.. Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet... Salutare,
Ati fost la eco dinou? Ati auzit inimioara? |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/1/2018 Mesaje: 383
| Ionela13 wrote:Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta.. Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet...
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 8/16/2017 Mesaje: 6009
| Ionela13 wrote:Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta.. Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet... Buna.Eu te pot linisti.Exact la 5 sapt si 5 zile am fost si eu si era doar saculetul fara embrion in el.M-am ingrijorat si eu si am stat in stres pana la urm.eco care a fost la 7 sapt si 3 zile si pe langa ca am auzit inima era si destul de bine format.Nu te speria,e normal mai ales la o ovulatie mai tarzie.Poti doza si beta pt.linistea ta.Sa auzim de bine,bafta! |