Sarcina.. va rog am nevoie de ajutor..
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ionela13
Scris: Friday, November 5, 2021 1:32 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2021
Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta..
Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet...
freya1
Scris: Friday, November 5, 2021 1:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/10/2020
Ionela13 wrote:
Buna ziua ,mamici... sunt foarte stresata am nevoie de raspunsuri, daca ati trecut prin asta..
Am fost ieri la gineco pentru prima ecografie a sarcinii, mi s a spus ca se vede doar sacul gestational si ca e de 5 sapt si 4 zile,dar embrionul nu se vede..si sa revin peste o saptamana..credeti ca o sa se vada data viitoare?..imi doresc din suflet...

E normal sa se vada asa la varsta asta a sarcinii, da, peste o saptamana ar trebui sa se vada embrionul si poate chiar sa auzi inimioara
Ionela13
Scris: Friday, November 5, 2021 2:00 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2021
Mulțumesc...sper sa fie asa..sunt foarte stresata..
Lena_cnd
Scris: Thursday, November 25, 2021 7:51 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/15/2021
Ionela13 wrote:

Salutare,

Ati fost la eco dinou?
Ati auzit inimioara?
Mihaelaalin
Scris: Thursday, November 25, 2021 10:43 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/1/2018
Ionela13 wrote:

Adina Mariana
Scris: Friday, November 26, 2021 12:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 8/16/2017
Ionela13 wrote:
Buna.Eu te pot linisti.Exact la 5 sapt si 5 zile am fost si eu si era doar saculetul fara embrion in el.M-am ingrijorat si eu si am stat in stres pana la urm.eco care a fost la 7 sapt si 3 zile si pe langa ca am auzit inima era si destul de bine format.Nu te speria,e normal mai ales la o ovulatie mai tarzie.Poti doza si beta pt.linistea ta.Sa auzim de bine,bafta!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.