Sarcina trimestrul 3 - experiente, trairi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Friday, February 24, 2006 2:09 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Tinozze , dar tu nu alaptezi sau chiar daca alaptezi ti un mic regim??? Se poate tine regim pe perioada alaptatului?
taki
Scris: Sunday, February 26, 2006 12:32 PM
Nivel

Fetelor am inceput sa simt o presiune apasand pe vezica ( cred eu ). Cand " vine " aceasta presiune, ma taie asa in treacat, dupa care nu am nimic.
Nu stiu daca-mi intelegeti exprimarea, dar daca a-ti trecut prin asa ceva, va rog povestiti.colors
AdrianaC
Scris: Sunday, February 26, 2006 12:43 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si eu am patit cand mi s-a apropiat sorocul. Oricum, nu mai ai foarte mult nici tu.
taki
Scris: Sunday, February 26, 2006 12:47 PM
Nivel

AdrianaC wrote:
Si eu am patit cand mi s-a apropiat sorocul. Oricum, nu mai ai foarte mult nici tu.

Vrei sa spui ca ma pandeste nasterea??? Si eu care ma gandesc deja la prelungiri.....
Anaida
Scris: Sunday, February 26, 2006 1:18 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Taki, dar s-a intors bebita cu capsorul in jos? Ca daca s-a intors, presiunea aceea pe vezica o simti si din cauza capsorului. Eu, cu o saptamana inainte sa nasc, am simtit ca s-a lasat burta, bebita era foarte agitata, eu, la randul meu, nu mai aveam rabdare deloc...dar am mai avut o saptamana si poate as mai fi rezistat, dar doctora s-a hotarat sa-mi provoace nasterea dupa un control de rutina, cand aveam deja dilatatie 3cm.
taki
Scris: Sunday, February 26, 2006 1:42 PM
Nivel

Anaida wrote:
Taki, dar s-a intors bebita cu capsorul in jos? Ca daca s-a intors, presiunea aceea pe vezica o simti si din cauza capsorului. Eu, cu o saptamana inainte sa nasc, am simtit ca s-a lasat burta, bebita era foarte agitata, eu, la randul meu, nu mai aveam rabdare deloc...dar am mai avut o saptamana si poate as mai fi rezistat, dar doctora s-a hotarat sa-mi provoace nasterea dupa un control de rutina, cand aveam deja dilatatie 3cm.

Pai, Sasha a stat numai cu capul in jos ca si doctorul se mira...acum de dilatatie inca nu stiu, pe 3 martie am programare, sa vedem cum stam.
codruta
Scris: Sunday, February 26, 2006 4:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/14/2006
taki wrote:
Mirandolina tu ai noroc ca esti inalta, dupa cum prea bine spui, dar eu la 1.60 ai mei, am acum 73kg, inchipuiti-va cum arat.
Nu am fost niciodata slaba, inainte de sarcina oscilam intre 55-57 kg si ma simteam bine in pielea mea.
Acum stau si ma gandesc, oare cand voi mai ajunge eu la 57 kg???

Despre vergeturi...inca nu au aparut, dar nici nu m-as mira sa apara de acum in colo, pentru ca din perioada asta creste burtica tot mai mult si mai mult.
Am folosit creme antivergeturi, dar am avut probleme cu mancarimile si am renuntat la orice fel de creme, fie ele antivergeturi sau nu.
Acum ma simt bine cu baby lotion, baby oil si baby cream, toate de la piageon. De cand ma ung cu astfel de creme nu mai am mancarimi.

taki, eu am lasat la maternitate 12 kg fara nici un efort, adica bebe+placenta+lichid (de asta am avut mult ca eram foarte umflata) + primele 3 zile dupa nastere cand aveam voie doar ceai, supa strecurata si pireu moale.
Asa ca stai linistita kg se duc la timpul lor asa cum au si venit
taki
Scris: Sunday, February 26, 2006 4:08 PM
Nivel

Eu am inceput sa stau linistita, dar ma ia durerea de cap cand ma gandesc cum o sa reactioneze doctorul...in 2 saptamani 3 kg?
Eu nu am probleme cu retinerea apei, mainile si picioarele nu sunt umflate, adica inelul de logodna il port si acum...
Sa vedem ca sunt tare curioasa, dupa ce am sa nasc, cate kg am sa las la maternitate si cate am sa le iau acasa?
Elia
Scris: Monday, February 27, 2006 1:55 AM
Nivel: Guest

Nici mie nu mi s-au umflat mainile si pisioarele de data asta. Data trecuta nu imi mai intrau inelelel de la 6 luni, acum abia de curand au inceput sa imi lase semne, dar inca imi intra si sper sa le port pana nasc. Cu kilogramele nu te mai stresa asa mult, taki, ca nu mai ai decat 3 saptamani, cat poti sa te ingrasi in 3 saptamani? Unde mai pui ca bebe ia in greutate fparte mult in saptamanile astea, 2-300 de g pe saptamana.
taki
Scris: Monday, February 27, 2006 5:15 AM
Nivel

Pe mine toata noaptea m-a durut burtica, dar o durere mica, ca la menstruatie. Astazi vreau sa ies la aer sa ma plib, dar mi-e cam frica...hmmm, nu am stare...
AdrianaC
Scris: Monday, February 27, 2006 6:55 AM

Mai bine stai cumintica sa nu ai vreo surpriza !
Elia
Scris: Monday, February 27, 2006 8:13 AM

Si io zic sa stai cumintica, macar inca o saptamana, ca sa fie bebe la termen, dupa aia poti sa te plimbi cat vrei, ca poate sa vina bebe oricand.
taki
Scris: Monday, February 27, 2006 9:54 AM
Nivel

Am fost afara, m-am plimbat, am facut si un pic de shopping si ma simt excelent. Sasha azi se invarte, nu stiu ca cred ca vrea sa iasa prin burtica cheers .
Ma eu am fost activa toata perioada sarcinii, daca-mi zici sa stau in casa 1 zi innebunesc, trebuie sa-mi oxigenez creierul :ras: ca altfel nu ma simt eu bine.

Pupici dulci !
Elia
Scris: Monday, February 27, 2006 10:34 AM

Bravo, Alina. SI io am mers azi la Carrefour si am stat ore in sir in picioare, doar-doar, dar vad ca bebelina nu da semne ca ar vrea sa iasa la lumina...
AdrianaC
Scris: Monday, February 27, 2006 10:47 AM

Sunteti tari fetelor daca inca mai puteti sa faceti cumparaturi si sa va plimbati !
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.