Sarcina trimestrul 3 - experiente, trairi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Elia
Scris: Wednesday, February 22, 2006 3:38 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Da, si la mine chiar cum am intrat in luna a noua, la 35 de saptamani s-a schimbat totul si am simtit ca sunt gravida pe ultima suta de metri. Inainte mergeam mult pe jos si chiar cautam sa merg, ma simteam bine, acum fiecare pas e un efort, nici un fund nu mai pot sa stau prea mult, ca ma apas pe burtoi...dar mai e putin si trece si apoi o sa-mi fie dor.
mihaela75
Scris: Wednesday, February 22, 2006 6:54 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu nu ca m-as plange dar stau cam asa:picioare de elefant, degete ca niste carnati,dorm 20 de ore din 24,nu merg mai mult de 5 minute si ma asez,nasul vesnic infundat.Si inca o chestie care nu stiu daca e normala ,cand loveste bebelica nu o simt in fata si pe undeva prin spate, pe la rinichi si f.jos si ma doare de mi se taie respiratia.Parca la primul bebe n-a fost asa.Si sunt asa de grasaaaanervi
taki
Scris: Wednesday, February 22, 2006 7:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
Eu nu ca m-as plange dar stau cam asa:picioare de elefant, degete ca niste carnati,dorm 20 de ore din 24,nu merg mai mult de 5 minute si ma asez,nasul vesnic infundat.Si inca o chestie care nu stiu daca e normala ,cand loveste bebelica nu o simt in fata si pe undeva prin spate, pe la rinichi si f.jos si ma doare de mi se taie respiratia.Parca la primul bebe n-a fost asa.Si sunt asa de grasaaaanervi

Deci...nu sunt singura cu nasul infundat colors eiii, e bine sa ai companie :compress:

Anaida
Scris: Wednesday, February 22, 2006 8:32 PM
Nivel

Eeeeei...parca mai ieri ma rostogoleam si eu!!! Acum mi-e dor de vremurile alea, atunci abia asteptam sa scap, ca tare greu mi se parea!
Cu nasul infundat...stiu ca e normal la gravidute, asa ca, nu va ramane decat sa suportati...o sa scapati voi si de asta...
Va urez sarcini cat mai usoare!!!
p.s.Freedelia...cum e sa fii mai putin insarcinata?se poate? cyclops
Elia
Scris: Thursday, February 23, 2006 11:52 AM

Anaida wrote:

p.s.Freedelia...cum e sa fii mai putin insarcinata?se poate? cyclops

Hahaha, da, ma, se poate sa fii si mai putin insarcinata, in cazul asta insarcinata a se citi umflata hahaha. Azi am mers la serviciu in pantaloni de fleece pe elastic si adidasi...sa zica numai cineva ceva ca ii si pun sa imi cumpere ei haine, ca io nu mai dau banii pentru doua-trei saptamani.
taki
Scris: Thursday, February 23, 2006 12:06 PM
Nivel

Freedelia cu kg cum stai??? Eu am pus 2 kg si nu inteleg cum , am ajuns la 73 ( cantarita dimineata pe stomacul gol ).
Saptamana trecuta cand am fost la control aveam 71kg si in cateva zile hop, s-au lipit kg de mine what . Oare cat mai iau pana la sfarsit???

Imi aduc aminte ca Tinozze imi spunea sa am grija ca dupa 35 saptamani, se ia mult in greutate si eu ii spuneam ca nu...in cazul meu totul o sa fie ok, si iata-ma nervi zici ca sunt butoi :ncool:
AdrianaC
Scris: Thursday, February 23, 2006 9:12 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si eu am tras mult cu nasul in ultimele saptamani de sarcina si mi se parea ca nu pot sa respir si eram vesnic infundata. Am observat insa ca daca mi se infunda o nara, ma culcam pe partea respectiva si in cca 15 min se desfunda singura.

Mai trist era ca nu ma puteam suci asa usor de pe o parte pe alta din motive de :pig:
Mirandolina
Scris: Friday, February 24, 2006 1:12 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

taki wrote:
Freedelia cu kg cum stai??? Eu am pus 2 kg si nu inteleg cum , am ajuns la 73 ( cantarita dimineata pe stomacul gol ).
Saptamana trecuta cand am fost la control aveam 71kg si in cateva zile hop, s-au lipit kg de mine what . Oare cat mai iau pana la sfarsit???

Imi aduc aminte ca Tinozze imi spunea sa am grija ca dupa 35 saptamani, se ia mult in greutate si eu ii spuneam ca nu...in cazul meu totul o sa fie ok, si iata-ma nervi zici ca sunt butoi :ncool:

Taki, eu pana in luna a 9-a m-am ingrasat zic eu in limite normale, dar in ultima luna am pus pe mine de m-am speriat, cam 8-9 kg cred. Atunci mi-au aparut si vergeturile de care crezusem ca am scapat, ca citisem undeva ca apar prin luna a 6-a, dar de fapt nu intelesesem eu bine (din luna a 6-a incepeau sa apara). Si uite asa m-am trezit cu 78-80 kg si nu ma credea nimeni cand le spuneam ce greutate am, pentru ca nu se vedea, asta si din cauza ca sunt mai inalta. Si cand te gandesti ca inainte de sarcina aveam 54 kg.
taki
Scris: Friday, February 24, 2006 5:16 AM
Nivel

Mirandolina tu ai noroc ca esti inalta, dupa cum prea bine spui, dar eu la 1.60 ai mei, am acum 73kg, inchipuiti-va cum arat.
Nu am fost niciodata slaba, inainte de sarcina oscilam intre 55-57 kg si ma simteam bine in pielea mea.
Acum stau si ma gandesc, oare cand voi mai ajunge eu la 57 kg???

Despre vergeturi...inca nu au aparut, dar nici nu m-as mira sa apara de acum in colo, pentru ca din perioada asta creste burtica tot mai mult si mai mult.
Am folosit creme antivergeturi, dar am avut probleme cu mancarimile si am renuntat la orice fel de creme, fie ele antivergeturi sau nu.
Acum ma simt bine cu baby lotion, baby oil si baby cream, toate de la piageon. De cand ma ung cu astfel de creme nu mai am mancarimi.
AdrianaC
Scris: Friday, February 24, 2006 5:25 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

O sa le dai jos, taki, incet incet, cum s-au si pus (ca doar ti-a luat 9 luni sa le pui).

Eu ce sa mai zic ca am tot 1.60 si am plecat in sarcina de la cat ai tu acum, am ajuns la 88kg si in 3 saptamani de la nastere am revenit la 74.

Acum mai trebuie sa scap de kg pe care le-am luat cat am fost insarcinata cu Alice (la ea am plecat de la 53 si am ajuns la 75, dupa care nu am mai dat mare lucru).
mihaela75
Scris: Friday, February 24, 2006 7:44 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Si eu tot asa, inaltime 1.60 si 55 kile.Acum am 70kg si simt ca se tot pun pe mine, ma astept sa ajung la 75.Dr. zice ca stau bine cu greutatea.La prima sarcina am patit ca Mirandolina,in ultima luna am explodat, m-am facut deodata super-imensa .Sper sa nu patesc si acum la felnervi
Elia
Scris: Friday, February 24, 2006 9:16 AM

Eu iata ca nici in ultima luna nu m-am ingrasat, am luat cu totul 12 kg pana acum, sau 11, nu mai tin minte cat aveam cand am ramas. Cert e ca acum am 74, la 1.65 m. Inainte de a ramane insarcinata cu John aveam intre 50-53 de kile si m-am ingrasat pana la 84, si de slabit am slbut numai pana la 62 sau 63 (adica am tinut o data regim si am ajuns la 58 parca, dar cand am ramas a doua oara aveam cam 62-63). Acum sper sa vin acasa de la maternitate cu cel mult 67 de kile si sa ajung la 57 pana la vara. Mai mult de atat, om vedea daca se poate...
Tina
Scris: Friday, February 24, 2006 10:49 AM

Dupa cum va spuneam si eu am plecat de la 43 kg si am ajuns la 70 kg...la 1.54 inaltime :elephant: ..dar Taki, acum dupa o luna si o saptamana de la nastere am 56, tin regim ce-i drept si am reinceput sa fumez ca sparta ca inainte de a fi gravida ( nu ca asta ar fi un remediu) , dar inca mai trag si eu sperante ca voi reusi sa ajung macar la 45 - 46 kg, pentru ca eu asa consider ca imi sta bine. :ras:
Deci se poate slabi, cam asta era ideea ...vointa si banuiesc ca multa rabdare ( ceea ce mie imi lipseste cu desavarsire :hohot: )
Matusha mea mi-a spus ca fara nici un fel de dieta, dupa un an revii la formele de dinainte sa fi gravida .Se spune ca unei femeii ii ia 9 luni sa devina mama si unei mame ii ia 9 luni sa redevina femeie thumright
Elia
Scris: Friday, February 24, 2006 1:32 PM

Nu toate femeile revin la forma si greutatea dinainte fara nici un efort. Unele sunt mai norocoase decat altele si depinde si de cat te-ai ingrasat Eu am slabit relativ usor primele 15 kile, apoi a trebuit sa tin regim, sa fac sport la greu, am facut si tratamente (impachetari parafango, electrostimulare musculara) si cu mare greu am mai pierdut inca 10 kile si apoi am ramas iar insarcinata. Pentru unele femei alaptatul functioneaza ca regim de slabire, pe can altele, dimpotriva, nu se pot opri din mancat cat alapteaza si continua sa se ingrase. Asa ca nu exista o regula valabila pentru toata lumea.
Anaida
Scris: Friday, February 24, 2006 1:47 PM
Nivel

freedelia wrote:
Pentru unele femei alaptatul functioneaza ca regim de slabire, pe can altele, dimpotriva, nu se pot opri din mancat cat alapteaza si continua sa se ingrase. Asa ca nu exista o regula valabila pentru toata lumea.

Eu intru in categoria celor din urma...m-am ingrasat in ultima vreme si nu ma simt deloc bine in pielea mea...m-am apucat usurel de exercitii, incerc sa mai reduc din mancare (mai ales paine si ce stiu ca ingrasa) si sper sa mai dau jos vrei 3-4 kg ca vine vara si mai mare rusinea sa arat ca Dosia! (n-arat eu chiar asa, dar nici mult nu mai am!)
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.