Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oricum aveam de gand sa intru la jurnal azi sa va povestesc despre piticii mei de pe creier, sa vedeti ce relaxata sunt! Da, mai, nu conteaza, sanatoasa sa fie si asa sper eu sa aiba, in jur de 3 kg. Acum, cum o vrea Doamne Doamne, numai sa stiu ca e bine. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| Lizule mai ai 50 de zile.... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| :018: :018: :018: Eu zic ca va fi mult mai putin. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 1/11/2009 Mesaje: 5442
| 40? |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 6/29/2009 Mesaje: 28
| buna fetelor io sunt noua :D si va pooop pe toate.am si io 33 de saptamani si greul abia acum il simt. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Bun venit in club, Andresel! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/31/2008 Mesaje: 4262
| Andresel sarcina usoara in continuare si bine ai venit pe forum |
|
Inregistrat: 6/29/2009 Mesaje: 28
| va multumesc ptr primire.Vrewau s-a va zic ca sunt la a doua sarcina si e mai greu acum fata de prima.dar se merita durerile se uita:018: |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna,fetelor!Sa inteleg ca eu sunt mai norocoasa? In primul rand ca nu am stiut ce sunt alea greturi,stari proaste,pofte,de la inceputul sarcinii.La un moment dat imi puneam intrebari dc chiar sunt insarcinata.Iar acum in sapt 36 ma simt bine cu exceptia caldurii care nu-mi da pace.Sau a faptului ca nu pot dormi decat pe o parte ceea ce e cam plictisitor dar mai e putin .In rest suport destul de bine.Mam obisnuit cu starea asta. Dar nu am stare .Am lucrat pana acum 2 saptamani cand mia zis sotu;gata,mai stai si tu acasa;dar si acasa nu parea imi vine sa stau.va pup.Bebele meu are 3.400gr desi eu am luat pana acum doar 14 kg.Ma mira pt. ca inainte eram cam plinuta ,iar acum ma asteptam sa ma fac cat.............pa
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Din fericire, pentru mine trimestrul 3 a fost unul plin de energie si voie buna! Am dereticat intr-una, am gatit vrute si nevrute, n-am stat locului o clipa...cred ca totul a fost pentru a compensa primele doua trimestre cand am stat mai mult in pat, cu dureri, sangerare si teama de a-mi pierde in orice moment bebelusa!
Asa ca fetelor, mai ales cele cu probleme de sanatate,curaj si credinta in Dumnezeu ca veti ajunge cu bine la termen si ca va veti tine puiutii doriti in brate! |
|
Inregistrat: 2/24/2020 Mesaje: 9
| Buna fetelor ! Am ?i eu o întrebare pentru cele ce poate au trecut prin aceia?i situa?ie. Sunt însarcinata in 33 de saptamâni iar la ultimul consult (32w4d), doctorul mi-a spus ca am mai pu?in lichid, este la limita inferioara . Eu am 8,58 cm, iar parametrii pentru lichid in cantitate normala sunt între 8cm - 25 cm . Bebe avea 1854 de grame, nu s-a întors inca ( probabil ?i din cauza cantita?ii mai mici de lichid ) ?i totul decurge normal pe lânga chestia cu lichidul . A?i întâmpinat probleme legate de cantitatea lichidului amniotic ? Bebelu?ul a fost afectat ? Se poate mari cantitatea de lichid amniotic prin consumul ridicat de lichide al mamei? ?i de?i medicul mi-a spus sa nu ma îngrijorez, nu ma pot gândi la altceva ... |
|
|