Sarcina trimestrul 3 - experiente, trairi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 10:31 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Sunteti pe ultima suta de metri. Cum va simtiti, sunteti pregatite pentru marea intalnire?
Elia
Scris: Monday, February 13, 2006 11:29 AM
Nivel: Guest

Eu pe bune, ma comport de parca as fi la inceputul sarcinii, nu am bagajul facut, nu am ales nici un nume, alerg prin tot orasul, muncesc aproape full time si cand ajung acasa gatesc (altceva tre sa recunosc, nu fac). Ma simt foarte bine, dorm bine (cu o perna intre picioare), parca am mai multa pofta de dulciuri decat pana acum, dar vad ca nu ma ingras mai repede. Ce am observat insa e ca mi se schimba starea de spirit foarte repede, acum rad si sunt in al noualea cer, acum, fara nici un motiv, imi vine sa plang.

Analize am facut un set complet de analize (care trebuiau facute cu luni in urma, dar am fost lenesa) si au iesit bine, fac ecografii la fiecare consultatie (desi doctorita zice ca nu e cazul) iar saptamana viitoare, la 36 de saptamani, o sa fac monitorizarea fetala, un test in care sa vada daca bebe se simte bine, e destul de activ, ii bate inima cum trebuie si altele.

Daca sunt pregatita pentru marea intalnire...nu prea ma gandesc la asta, ca nu stiu la ce sa ma astept. CAnd ma gandesc, ma apuca panica in legatura cu reactia lui John, sa nu se simta dat la o parte, lipsit de iubire si ma apuca panica, asa ca nu ma gandesc. Citesc non stop despre alaptat, pentru ca la primul copil asta a fost cea mai mare problema, pentru care nu eram deloc pregatita, asa ca nu am reusit sa o depasesc si am trecut pe formula la nici o luna...ceea ce nu mai vreau sa fac acum.

CAm asta despre ultima mea suta de metri...a, si in afara de asta, dr a zis doar 70% ca e fata, asa ca astept cu nerabdare sa vad si ce voi avea, inca un baietel, sau o fetita.
taki
Scris: Monday, February 13, 2006 1:44 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Am venit si eu...sunt Alina din Japan ! si imi spun singura welcome in the club!!!!
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 12:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
In ultimul trimestru, ma simteam tare obosita, nu mai aveam rabdare, ma miscam mai greu...si abia asteptam sa-mi vad puiul.
Elia
Scris: Tuesday, February 14, 2006 1:23 PM

Cristina wrote:
In ultimul trimestru, ma simteam tare obosita, nu mai aveam rabdare, ma miscam mai greu...si abia asteptam sa-mi vad puiul.

Si cat ai mai asteptat...haha
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 4:25 PM
Nivel

freedelia wrote:
Cristina wrote:

Razi tu, razi Harap Alb...dar sa te vad si pe tine...nu stii ca se poarta! Cum ce? Intarzierile :tongue:
AdrianaC
Scris: Tuesday, February 14, 2006 11:09 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Si eu am fost tare disperata pe ultima suta de metri. Nu mai puteam sa ma misc, mi se umflau mainile si picioarele, nu puteam sa intru singura in cada si nici sa ma intorc de pe o parte pe alta, ce sa mai, durere, bine ca a trecut.

In plus am mai avut si niste arsuri la stomac groaznice si nu puteam sa mananc mai nimic.

In ultimul trimestru am mai facut un set de analize de sange, o echografie pe la 36 saptamani si 2 consultatii.
Elia
Scris: Wednesday, February 15, 2006 8:51 AM

[quote=Cristina Razi tu, razi Harap Alb...dar sa te vad si pe tine...nu stii ca se poarta! Cum ce? Intarzierile :tongue: [/quote]

Ba nu ma, ca la mine, din cauza primei cezariene, daca nu mi se declanseaza travaliul pana in ziua DPN, imi face cezariana si de dat asta...asa ca despre prelungiri nu se pune problema.

Da voiam sa zic ca data trecuta, cand eram insarcinata cu John, in foecare zi imi recalculam DPN-ul, doar-doar o iesi mai devreme, ca nu mai aveam rabdare, cum zice Ema, nu puteam sa ma intorc nici de pe o parte pe alta in pat, sa ma ridic singura din pat era un chin si dura o juma de ora, sa ies din cada nu cred ca puteam singura, oricum nu am incercat, ca am zis sa nu risc...ma facusem cat o balena si abia ma miscam. Acum nu sunt asa, din cauza ca am avut grija la kilograme (12 fata de 34 data trecuta) si am fost activa tot timpul sarcinii. Acum dorm bine, ma ridic din pat, ma intorc de pe o parte pe alta fara probleme...ca sa nu mai zic ca bat tot orasul de la un cap la altul de vreo doua saptamani ca acum m-am trezit si io sa cumpar ce imi trebuie pt bebe, plus ca ne mutam, am impachetat deja juma de casa...asa ca de data asta nu mai e asa jale ca data trecuta pe ultima suta de metri.
Mirandolina
Scris: Wednesday, February 15, 2006 11:04 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

taki wrote:
Am venit si eu...sunt Alina din Japan ! si imi spun singura welcome in the club!!!!

Taki, bine ai venit in club si ma bucur ca ne intalnim si aici, pe alte meleaguri virtuale mult mai prietenoase.
Eu in ultimul trimestru de sarcina incepusem sa fiu super nerabdatoare. Nu ma mai interesa cum voi naste si cat de tare ma va durea, dar vroiam sa se termine o data, ca ma simteam de parca mai aveam putin si explodam. Incepusem sa nu prea mai pot face nimic (toata sarcina am trebaluit prin casa) si muream de plictiseala si mai erau si durerile alea de spate care nu ma lasau sa stau nici macar pe scaun. Ultimele doua saptamani chiar incepusem sa stau mai mult in pat.
codruta
Scris: Thursday, February 16, 2006 9:38 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Cristina wrote:
freedelia wrote:
Cristina wrote:

Razi tu, razi Harap Alb...dar sa te vad si pe tine...nu stii ca se poarta! Cum ce? Intarzierile :tongue:

clown
bine ca mi-ati amintit ca uitasem starea de dureroasa si zadarnica asteptare, cand ma miscam ca o balena esuata...offf
de nu era cezariana fiica-mea si acum mai "locuia" in burtica. Nu ca s-ar fi schimbat ceva de atunci, acum e pe burtica. Dar macar nu mai trebuie sa merg la eco s-o vadAlien
Elia
Scris: Saturday, February 18, 2006 2:29 AM

Ieri ne-am mutat si am constatat cu oarescare stupoare ca sunt foarte insarcinata, mai nimic nu am reusit sa fac. Puneam 3 haine in dulap si trebuia sa ma asez ca nu mai aveam suflu...si uite asa cred ca o sa tot despachetez pana la sfarsitul saptamanii viitoare, ca nu vreau nici sa las pe altcineva, ca am obeseia sa le pun io, dupa ordinea din capul meu, sa le stiu unde sunt...si asa m-am rostogolit de colo-colo si am despachetat doua genti mici...si mai am inca 4 mari si tre sa mai facem un transport in ziua in care ne mtam definitiv, cu lucruri fara de care nu poti sta o saptamana...numai sa nu vina bebe pana cand termin, ca cred ca raman cu valizele in mijlocul casei o luna.
taki
Scris: Sunday, February 19, 2006 12:02 PM
Nivel

Pe toata perioada sarcinii nu m-am apropiat de cola, dar azi am baut 1 litru...credeti ca afecteaza?
Kiki
Scris: Sunday, February 19, 2006 2:26 PM
Nivel

taki wrote:
Pe toata perioada sarcinii nu m-am apropiat de cola, dar azi am baut 1 litru...credeti ca afecteaza?

Eu nu cred, pentru ca deja copilul e maricel acum, mai ai putin si nasti...Fetelor, voi ce ziceti?
codruta
Scris: Sunday, February 19, 2006 11:32 PM
Nivel
Nivel: Avansat

nu cred
si eu am avut "etapa cola" tot asa pe la sfarsitul sarcinii si n-a fost afectata fetita deloc, nici n-am perceput-o mai agitata. In schimb ma feresc acuma, cand alaptez, mi se pare mai periculos.
taki
Scris: Tuesday, February 21, 2006 5:03 PM
Nivel

Astazi am tot incercat sa dorm, dar nimic, nu pot...am probleme cu respiratia si simt ca am stomacul plin mai tot timpul , ma simt grea etc.
Daca stau 5 minute pe partea stanga, mi se infunda nasul ... ma intorc pe cealalta parte, iar probleme cu nasul...cred ca de acum incepe greul pale
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.