Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Si ca sa fim on-topic, fac parte din gravidele norocoase. Exceptand inceputul cand explozia de hormoni ma facea sa plang toata ziua si sa fiu certareata cu Andrei (iubitul atunci, sotul acum ), nu prea am dat la bobocei, si de cand am intrat in sem II nici nu simt ca sunt gravida. Imi aduc aminte doar cand fac cate ceva si obosesc foarte repede si cand merg pe jos fiindca mi se umfla foarte tare picioarele si ma dor. A si bine, cele aproximativ 5 kg pa care le-am luat si care au inceput sa ma incomodeze. In rest totul e roz! Pardon, bleu ! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Si eu sunt fericita acum:nu mai am greturi si pot sa pap tot ce vrea bebe,ba chiar ma trezesc dimineata devreme si direct la frigider ma duc! Dureri de burtica mai am dar atata timp cat bebe( )este acolo,cumincior,uit de toate! Astazi am fost si mi-am luat analize pentru triplu test,ma rog la D-zeu sa fie rezultatul bun! Acum asteptam cu nerabdare ziua in care bebe o sa ne dea de stire ca este acolo in burtica! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Succes la triplu test, Deea! Anandrei, pupici! Sarcina usoara, fetelor! |
|
| Kiki wrote:Succes la triplu test, Deea! Anandrei, pupici! Sarcina usoara, fetelor!
Multumesc, Kiki! Pupici ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Deea, sa auzim numai de bine. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Deea, succes! Sa stai linistita ca Doamne-Doamne e acolo si are grija de noi toti! Ai credinta in Dumnezeu si nu deznadajdui, ca il afecteaza si pe bebe. Suntem alaturi de tine!:801: Asteptam vestea! |
|
| Anandrei wrote:Deea, succes! Sa stai linistita ca Doamne-Doamne e acolo si are grija de noi toti! Ai credinta in Dumnezeu si nu deznadajdui, ca il afecteaza si pe bebe. Suntem alaturi de tine!:801: Asteptam vestea!
Multumesc, Anandrei! Nu imi este frica de rezultatul de la triplu test, sper din suflet sa iasa bine! Nu stiu de ce l-am facut, poate doar ca sa mai am de ce sa imi fac griji! Cat despre bebelusul meu, ii multumesc Lui Dumnezeu in fiecare zi ca este acolo, la mine in burtica si ca sta cumincior! Durerile le uit, sunt trecatoare! Pupici si o sarcina usoara in continuare! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Iaca am aterizat si eu in trim 2 |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Buna fetele am cam lipsit de pe aici dar nu mi-a mers netul Pe ste 2 saptamini tre sa imi fac cerclaj ca am colul deschis si mi-e cam frica ca am auzit multe despre asta. Acum sunt in sapt 12 de sarcina Va pup pe toate |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 88
| buna mamici, noi sunt happyyyy a fost ceva probleme dar a trecut am inceput sa ma ingras si ma cam ingrijorez dar ma simt si bine e o stare tare confuza va pup dulce dulce burticoarelor |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Buna
Nu prea mai ziceti nimik nici una? Eu am facut serclajul ma simt bine, bebe e acolo cumintel dar ce mai da din minute, asa se vedea le eco, pe 5 mai am programare la 3d.Sper sa fie bine. Va pup pe toate si astept vesti si de la voi. Va pup pe voi si pe bebelusii vostrii |
|
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| cristinaflorina wrote:Buna Nu prea mai ziceti nimik nici una? Eu am facut serclajul ma simt bine, bebe e acolo cumintel dar ce mai da din minute, asa se vedea le eco, pe 5 mai am programare la 3d.Sper sa fie bine. Va pup pe toate si astept vesti si de la voi. Va pup pe voi si pe bebelusii vostrii
Si noi te pupam pe tine si burtica! |
|

Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Sarcina usoara in continuare Cristinaflorina |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| cristinaflorina sarcina usoara in continuare si te pupam pe burtica |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Citesc pe aici de explozia de energie,de somnul odihnitor...deh la mine e invers...as dormi bine daca mi as simtit ca amortesc stand prea mult pe-o parte in schimb as manca zi si noapte..iar cand ma bucur de confortul patului,hop si bebe se antreneaza si da la vezica de trebuie sa merg la toaleta ma mai supara si varicele...dar o sa ma simt bine dupa nastere |
|
|