Sarcina trimestrul 2 - Experiente, trairi
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Sunday, February 12, 2006 10:30 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Cum evolueaza, ce analize ati facut, ce probleme ati intampinat, etc
Elia
Scris: Monday, February 13, 2006 11:50 AM
Nivel: Guest

Ah, trimestrul al doilea a fost minunat, nu am avut nici o problema, aveam o energie debordanta, nu mai aveam greturi dar nici o pofta de mancare din aia sa nu ma pot opri, radiam de fericire, eram activa si nu obioseam niciodata. A fost soacra-mea in viziat si am batut tot orasul cu ea, la vizitat, la cumparaturi, la restaurante, am mers o zi si in alt oras. Imi aduc aminte cu cea mai mare placere de trimestrul al doilea. Nici acum nu ma simt rau, dar mi-e mai greu sa ma misc, ma apasa bebe pe ici pe colo, ma strang hainele peste burtoi...in trimesturl doi totul era perfect!!!
taki
Scris: Monday, February 13, 2006 2:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Trimestru al doilea, asa cum prea bine spune si freedelia, o minunatie...ai energie cat pentru 3 persoane. Vrei sa faci atatea si atatea lucruri si te simti minunat cand vezi ca burtica-ti creste.
Tot in trimestru al doilea, mi-am simtit printesa dand din picioruse...si tot acum ajunsesem sa nu mai pot sa ma inchid la pantalonii pe care-i purtam inainte de a fii insarcinata.

Analizele pe care le-am facut au fost cele de sange si urina, in rest nimic.

Imi aduc aminte ca tot acum, am avut lipsa de fier, care s-a manifestat cu transpiratie abundenta, incetosarea vederii si lesin...dar, dupa 5 minute de stat la orizontala nu mai aveam nimic. Aceste lesinuri le-am avut de 3 ori, dar deja dupa prima data, (cand m-am speriat pentru ca nu stiam ce se intampla cu min) nu mi-a mai fost frica de ele si nu au mai venit in " vizita".

Cu mici exceptii, totul a decurs conform planului!
Kiki
Scris: Tuesday, February 14, 2006 12:19 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Cum au zis si fetele. Trimestrul 2 e raiul pe pamant. Nu tu greturi, nu greutate in miscare, poti sa dormi....Parfum, nu alta!
Anaida
Scris: Wednesday, February 15, 2006 9:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Eu am jucat si volei, am fost la strand, la iarba verde...daca nu ar fi fost un pic de burtica as fi uitat ca sunt gravida (chiar imi reprosam uneori lucrul asta!)...de-ar fi toata sarcina asa, cred ca as face vreo 10 copii! :yes:
ira_tgr
Scris: Thursday, February 16, 2006 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 11/2/2007
eu sunt deocamdata in al II-lea.....
ma simt minunat....
nu ma doare nimic, in sfarsit incepe sa mi se vada burtica, de curand am simtit fetita pentru prima oara, s-a intors tati... ce poate fi mai frumos decat asta :dwarf:
Elia
Scris: Saturday, February 18, 2006 2:10 AM

Ira, ce bine imi pare ca s-a intors tati la voi, sper sa nu mai plece niciodata...
AdrianaC
Scris: Saturday, February 18, 2006 3:15 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

ira_tgr wrote:
eu sunt deocamdata in al II-lea.....
ma simt minunat....
nu ma doare nimic, in sfarsit incepe sa mi se vada burtica, de curand am simtit fetita pentru prima oara, s-a intors tati... ce poate fi mai frumos decat asta :dwarf:

Sa dea Domnul sa fie totul bine pentru voi Ira ! Iti tinem pumnii !
Anandrei
Scris: Tuesday, September 4, 2007 2:09 PM

Si eu sunt in semestrul II! Am fost azi la eco si e cu ciucurel! Adik o sa am un baietel! Soooo happy!alcool boy
Kiki
Scris: Tuesday, September 4, 2007 2:23 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Felicitari, Anandrei! yes yes yes
Alina
Scris: Tuesday, September 4, 2007 4:52 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Felicitari, Ana.firstprize
Andreea&Ariana
Scris: Tuesday, September 4, 2007 5:31 PM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
Anandrei wrote:
Si eu sunt in semestrul II! Am fost azi la eco si e cu ciucurel! Adik o sa am un baietel! Soooo happy!alcool boy

Felicitari, Anandrei! Cate saptamani ai? Pune si tu un ticker! Si eu as vrea sa stiu ce am dar inca nu s-a vazut. Sarcina usoara in continuare!pupici
Ely
Scris: Tuesday, September 4, 2007 8:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Felicitari Anandrei sa ai o sarcina usoara in continuaredance pupici
Fluturas
Scris: Wednesday, September 5, 2007 11:38 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
anandrei,felicitari pt baiatul din burtica.sa ai o sarcina usoara in continuare
Anandrei
Scris: Wednesday, September 5, 2007 2:34 PM

Multumesc frumos de urari fetelor! Sunt foarte happy. Simteam asa, sufleteste, ca e baiat (asta imi si doream), si faptul ca am confirmare... So happy! Nu e doar baiat, este David al meu firstprize , care in momentul asta in care scriu da din picioare, muta mobila sau ce-o face el pe-acolo.
Avem 21 de saptamani. Va pup si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebei sanatosi toate!flowers
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.