Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Cum evolueaza, ce analize ati facut, ce probleme ati intampinat, etc |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ah, trimestrul al doilea a fost minunat, nu am avut nici o problema, aveam o energie debordanta, nu mai aveam greturi dar nici o pofta de mancare din aia sa nu ma pot opri, radiam de fericire, eram activa si nu obioseam niciodata. A fost soacra-mea in viziat si am batut tot orasul cu ea, la vizitat, la cumparaturi, la restaurante, am mers o zi si in alt oras. Imi aduc aminte cu cea mai mare placere de trimestrul al doilea. Nici acum nu ma simt rau, dar mi-e mai greu sa ma misc, ma apasa bebe pe ici pe colo, ma strang hainele peste burtoi...in trimesturl doi totul era perfect!!! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Trimestru al doilea, asa cum prea bine spune si freedelia, o minunatie...ai energie cat pentru 3 persoane. Vrei sa faci atatea si atatea lucruri si te simti minunat cand vezi ca burtica-ti creste. Tot in trimestru al doilea, mi-am simtit printesa dand din picioruse...si tot acum ajunsesem sa nu mai pot sa ma inchid la pantalonii pe care-i purtam inainte de a fii insarcinata.
Analizele pe care le-am facut au fost cele de sange si urina, in rest nimic.
Imi aduc aminte ca tot acum, am avut lipsa de fier, care s-a manifestat cu transpiratie abundenta, incetosarea vederii si lesin...dar, dupa 5 minute de stat la orizontala nu mai aveam nimic. Aceste lesinuri le-am avut de 3 ori, dar deja dupa prima data, (cand m-am speriat pentru ca nu stiam ce se intampla cu min) nu mi-a mai fost frica de ele si nu au mai venit in " vizita".
Cu mici exceptii, totul a decurs conform planului!
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cum au zis si fetele. Trimestrul 2 e raiul pe pamant. Nu tu greturi, nu greutate in miscare, poti sa dormi....Parfum, nu alta! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu am jucat si volei, am fost la strand, la iarba verde...daca nu ar fi fost un pic de burtica as fi uitat ca sunt gravida (chiar imi reprosam uneori lucrul asta!)...de-ar fi toata sarcina asa, cred ca as face vreo 10 copii! :yes: |
|
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| eu sunt deocamdata in al II-lea..... ma simt minunat.... nu ma doare nimic, in sfarsit incepe sa mi se vada burtica, de curand am simtit fetita pentru prima oara, s-a intors tati... ce poate fi mai frumos decat asta :dwarf: |
|
| Ira, ce bine imi pare ca s-a intors tati la voi, sper sa nu mai plece niciodata... |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| ira_tgr wrote:eu sunt deocamdata in al II-lea..... ma simt minunat.... nu ma doare nimic, in sfarsit incepe sa mi se vada burtica, de curand am simtit fetita pentru prima oara, s-a intors tati... ce poate fi mai frumos decat asta :dwarf:
Sa dea Domnul sa fie totul bine pentru voi Ira ! Iti tinem pumnii ! |
|
| Si eu sunt in semestrul II! Am fost azi la eco si e cu ciucurel! Adik o sa am un baietel! Soooo happy! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Felicitari, Anandrei! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Felicitari, Ana. |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Anandrei wrote:Si eu sunt in semestrul II! Am fost azi la eco si e cu ciucurel! Adik o sa am un baietel! Soooo happy!
Felicitari, Anandrei! Cate saptamani ai? Pune si tu un ticker! Si eu as vrea sa stiu ce am dar inca nu s-a vazut. Sarcina usoara in continuare! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Felicitari Anandrei sa ai o sarcina usoara in continuare |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| anandrei,felicitari pt baiatul din burtica.sa ai o sarcina usoara in continuare |
|
| Multumesc frumos de urari fetelor! Sunt foarte happy. Simteam asa, sufleteste, ca e baiat (asta imi si doream), si faptul ca am confirmare... So happy! Nu e doar baiat, este David al meu , care in momentul asta in care scriu da din picioare, muta mobila sau ce-o face el pe-acolo. Avem 21 de saptamani. Va pup si sa ne ajute Dumnezeu sa avem bebei sanatosi toate! |
|
|