Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
matya
Scris: Friday, February 12, 2010 11:41 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
Ma bucur ca totul e ok pt. tine.majoreta
Utrogestan l-am oprit . Ieri a fost prima zi fara.
Acum m-am lamurit de ce-mi zicea de laparscoie, banuia ca e extrauterina.
Multumescpupici
sweet angel
Scris: Friday, February 12, 2010 11:47 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
ma gandeam ca daca il luai in continuare nu era bine ca ei ti-l da pt mentinere, si la tine ar fi bine daca ar iesi singur . pupici
ps, in ce tara esti tu?
matya
Scris: Friday, February 12, 2010 11:49 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
ma gandeam ca daca il luai in continuare nu era bine ca ei ti-l da pt mentinere, si la tine ar fi bine daca ar iesi singur . pupici
ps, in ce tara esti tu?

ar fi bine, dar numai curge mai nimic, sa se fi eliminat deja?

turcia, de-asta ziceam ca dr. e turc, si vb. in engleza.
sweet angel
Scris: Friday, February 12, 2010 11:59 PM
Nivel

dar de marti sangerezi deja?
la mine dupa 2 zile de cand am inceput sa sangerez a iesit o pielita, cred ca ala era saculetul, dar tot asa aveam impresia ca nu mai curge si iar incepea, de sambata pana joi a durat ,asa tin minte ca vineri era curat deja.
matya
Scris: Saturday, February 13, 2010 12:11 AM
Nivel

lia.lavinia wrote:
dar de marti sangerezi deja?
la mine dupa 2 zile de cand am inceput sa sangerez a iesit o pielita, cred ca ala era saculetul, dar tot asa aveam impresia ca nu mai curge si iar incepea, de sambata pana joi a durat ,asa tin minte ca vineri era curat deja.

da, de marti, erau rozalii, si miercuri la fel, apoi ieri dim. curgea siroaie la toaleta, unde m-am dus imediat la dr..
miercuri dim. la prima toaleta, am avut pe pet o scurgere roz dar perfect rotunda de marimea unui ban, acum asta sa fi fost saculetul, nu stiu.
azi ba curge, ba nu,dar oricum nu am folosit deloc pet normal pt. menstra, doar cele zilnice, subtiri, foarte putin fata de menstra normala.

Multumesc ca-mi dai atentieflowers flowers
sweet angel
Scris: Saturday, February 13, 2010 10:03 AM
Nivel

la mine saculetul a fost o bucata de piele lunga de vreo 4 cm, si cam asa era si la mine cu scurgerea.
matya
Scris: Saturday, February 13, 2010 10:24 AM
Nivel

lia.lavinia wrote:
la mine saculetul a fost o bucata de piele lunga de vreo 4 cm, si cam asa era si la mine cu scurgerea.

'neatza, astzai a inceput sa ma doara si burta ca la ciclu normal, dar inca nu e mai mult.
sweet angel
Scris: Saturday, February 13, 2010 12:05 PM
Nivel

matya,dar tu stai in pat? daca da poate de asta nu e mai mult, la mine in ziua cand a iesit saculetul a fost ziua cand mi-a zis ca l-am pierdut si am plecat de la spital plangand si nu am vrut sa merg cu autobuzul in starea aia si am mers pe jos, cand am ajuns acasa era saculetul pe tampon.apoi a doua zi am mers la lucru. sincer corpul nu ma durea , sufletul ma durea pe mine.
matya
Scris: Saturday, February 13, 2010 2:50 PM
Nivel

nu mai stau, mi-a zis ca pot sa-mi continui activitatile normal. acum am venit de-afara si e putin mai mult ca de dim.. Stiu cum e sa te doara sufletul, nu se compara pe langa durerea fizica. eu ma mai consolez cu fetita, care ma mai scoate din starea asta. Ii multumesc lui D-zeu pt. ea.
sweet angel
Scris: Saturday, February 13, 2010 4:54 PM
Nivel

ai dreptate matya macar ai fetita, eu am avut sotul aproape chiar l-am simtit asa de aproape ca niciodata, dar tot nu iti poate lua durerea din suflet.
sweet angel
Scris: Sunday, February 14, 2010 5:52 PM
Nivel

matya , cum mai e azi?
matya
Scris: Sunday, February 14, 2010 9:03 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
matya , cum mai e azi?

ieri seara au inceput scurgeri ca la ciclu normal, dar cu niste dureri de burta, zic eu normale, dar incredibile de spate-parca ma ardea, mi-as fi pus gheata asa simteam, nu am avut inainte asemenea durere, nici dupa nastere.
am umplut vreo 3 tampoane , deci cred ca e semn bun si m-am curatat, zic eu. astazi sangerarea e mai putina, dar inca e, durerea de la spate ma ia si ma lasa, e suportabila. eu as spune ca sunt la a 2 a zi de ciclu, astept sa se termine si sa repet beta hgc-ul. sper din suflet sa iasa negativ.

tu cum te mai simti? scurgere nu mai e? nu? stai cuminte, si sa nu faci curatenie ca mine.
pupici

sweet angel
Scris: Monday, February 15, 2010 2:10 PM
Nivel

sper sa fie negativ pana va trebui sa il faci din nou.
la mine pare sa fie bine,nu sangerez, si curatenie asta e munca mea,de asta te-am intrebat atunci, lucrez de 3 ori pe sapt cate 3 ore, dar nu mi se pare a fi un efort asa de mare, dar tot merg cu frica acum la lucru.
ce varsta avea sarcina ta?
matya
Scris: Monday, February 15, 2010 3:08 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
sper sa fie negativ pana va trebui sa il faci din nou.
la mine pare sa fie bine,nu sangerez, si curatenie asta e munca mea,de asta te-am intrebat atunci, lucrez de 3 ori pe sapt cate 3 ore, dar nu mi se pare a fi un efort asa de mare, dar tot merg cu frica acum la lucru.
ce varsta avea sarcina ta?

asa am zis si eu, ca e normal sa faci curat, nu ma asteptam sa se termine asa..
joi cand am fost la dr., aveam 5 sapt. si 6 zile, dar curios e ca nu a vazut nimic, de aia ma banuia de SEU, dar cum beta a iesit mai mare, a zis ca nu e, si sa mai astept. vineri am sa repet testul.
azi sunt la a 3a zi de sangerare abundenta, si inca ma mai doare burta si spatele, la ciclu normal ma durea doar in prima zi.
lia, cate zile te-a tinut sangerarea dupa pierdere, si cand a venit ur. ciclu? am citit pe net cum ca ur. ciclu ar veni la 4-6 sapt. dupa avort.
sweet angel
Scris: Monday, February 15, 2010 6:04 PM
Nivel

pe mine m-a tinut de sambata pana joi, joi era terminat de tot, urmarorul ciclu nu a mai venit ca am ramas iar insarcinata, nici la mine nu s-a vazut la eco in ziua cand am inceput sa sangerez.eu aveam 5 saptamani
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.