Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Wednesday, September 24, 2008 10:26 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Maria & mami wrote:
Cat despre sutien....... altele isi fac implanturi sa le aiba ca tine

da, si poarta si camasute, ai sa vezi ca gasesti si tu!!
Mela
Scris: Wednesday, September 24, 2008 10:46 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 11/19/2006
as fi vrut sa fi ramas si eu macar cu un numar mai mare dupa cei 2 copilasi,gaseam eu hainute,daca ar fi fost cazul imi faceam la croitor numai sa am ceva in sutien sic ras

Leut,sarcina usoara in continuarepupici angel
Cristy
Scris: Wednesday, September 24, 2008 9:35 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/8/2007
Leut pupicei pupici pupici pupici sarcina usoar si ... vrem POOOOZEEE !!!! ras
matya
Scris: Thursday, February 4, 2010 7:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/4/2010
Buna tuturor! Am si eu o intrebare pt. voi.
Eu asteptam sa-mi vina ciclu, dar de vreo 5 zile am avut decat scurgeri maronii-rosiatice care vin mereu inainte de ciclu, cand am realizat ca-mi intarziase cam mult, m-am dus la dr. dar nu a vazut nimic, si ca sa fiu sigura ca nu e sarcina, am facut beta hcg, care a iesit pozitiv.
Se poate vedea ceva la eco. intravaginala , la 4 sapt. si 3 zile? La mine nu s-a vazut nici macar saculetul, poate fi extrauterina? mi-a dat utrogestan 2 dim. si 2 seara vaginal, si acum am doar scurgere apoasa incolora, si uneori am intepaturi la un ovar.
Trebuie sa astept sapt. 6a pt. o noua ecografie.
Multumesc.
misha
Scris: Thursday, February 4, 2010 8:09 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Matya, felicitari pentru bebe! Sper ca ti-l doresti! Hai ca nu mai ai chiar atat de mult pana la 6 saptamani cand poate se va vedea mai bine la eco sarcina. Multa sanatate intre timp!
matya
Scris: Thursday, February 4, 2010 8:21 PM
Nivel

misha wrote:
Matya, felicitari pentru bebe! Sper ca ti-l doresti! Hai ca nu mai ai chiar atat de mult pana la 6 saptamani cand poate se va vedea mai bine la eco sarcina. Multa sanatate intre timp!

Multumesc. Da,il dorim. E de fapt bb2, mai am o fetita de aproape 5 ani, dar la ea a fost totul diferit, nu am avut scurgeri, prima eco. a fost abdominala, a fost tot pe la 4-5 sapt. si a fost doar o banuiala de sarcina. Ma gandeam ca la intravaginala se vede mai bine.
sweet angel
Scris: Thursday, February 4, 2010 10:50 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
felicitari matya pt bebe, nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca era asa de mic si nu l-a vazut, em fost in 5 sapt si nu a vazut nici macar saculetul, apoi peste 2 zile am avut avort spontan si a iesit saculetul, daca ei nu l-au vazut la eco inseamna ca il tineam ascuns. asteptam vesti dupa urmatoarea ecografie
matya
Scris: Friday, February 5, 2010 10:42 AM
Nivel

lia.lavinia wrote:
felicitari matya pt bebe, nu cred ca trebuie sa iti faci griji ca era asa de mic si nu l-a vazut, em fost in 5 sapt si nu a vazut nici macar saculetul, apoi peste 2 zile am avut avort spontan si a iesit saculetul, daca ei nu l-au vazut la eco inseamna ca il tineam ascuns. asteptam vesti dupa urmatoarea ecografie

inseamna ca la tine a fost extrauterina?? daca nu s-a vazut la 5 saptamaniuff
nu stiu, sunt putin speriata, am citit atatea pe net si multe spun ca se vede de la 4 saptamani.
sper ca la mine sa fi fost implantarea mai tarziu si sa se vada de data asta.
multumesc pt. raspuns.pupici
sweet angel
Scris: Friday, February 5, 2010 2:32 PM
Nivel

nu a fost extrauterina, dar ma refer ca doctorii nu au vazut la 5 sapt asa ca daca nu vede la 4 cred ca nu e ingrijorator, si l-am pierdut peste vreo 2 zile inseamna ca era acolo si nu mi l-a vazut,
matya
Scris: Friday, February 5, 2010 6:45 PM
Nivel

[/quote]nu a fost extrauterina, dar ma refer ca doctorii nu au vazut la 5 sapt asa ca daca nu vede la 4 cred ca nu e ingrijorator, si l-am pierdut peste vreo 2 zile inseamna ca era acolo si nu mi l-a vazut, [/quote]

Imi pare rau sincer rau, sper sa vina bb cat mai curand, asa a fost sa fie. D-zeu decide.
Imi cer scuze daca am facut vreo gafa, eram asa de ingrijorata de sarcina mea. Multumesc ca incerci sa ma linistesti.
floare2
sweet angel
Scris: Saturday, February 6, 2010 1:55 PM
Nivel

pai de fapt nu am stat prea mult pe ganduri si acum sunt din nou insarcinata in 4 saptamani, matya hai cu noi la Gravidutele noastre dragi, suntem 3 gravidute noi cu tine am fi 4. te asteptam acolo si sarcina usoara.
matya
Scris: Tuesday, February 9, 2010 7:05 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
pai de fapt nu am stat prea mult pe ganduri si acum sunt din nou insarcinata in 4 saptamani, matya hai cu noi la Gravidutele noastre dragi, suntem 3 gravidute noi cu tine am fi 4. te asteptam acolo si sarcina usoara.

Ce ma bucur pt. tine! Felicitari!!
Astazi am avut usoare scurgeri roz-rosiatice, si dr. mi-a spus sa nu fac nici-un efort plus utrogestan , si abia luni ma voi duce la ur. eco. pt. confirmare, sa vedem unde e. sper sa fie acolo unde trebuie si sa fie bine.

Lia, unde gasesc'gravidutele noastre dragi'? Ca eu ma invart in cerc si nu gasesc topicul.alcool
sweet angel
Scris: Tuesday, February 9, 2010 11:43 PM
Nivel

cand intri pe forum poti sa dai cauta si scri Gravidutele noastre dragi ,sau dai la subiecte active ca asta e de obicei activ,si cauti printre subiecte, sper sa reusesti. sa sti ca azi am fost si eu la eco 4sapt si 3 zile si tot nu se vede, si am o sangerare usoara dupa contact sexual.mi-e nu mi-a dat nimic doar odihna mi-a zis. sa ne rugam matya sa fie bine.
matya
Scris: Thursday, February 11, 2010 3:09 PM
Nivel

lia.lavinia wrote:
cand intri pe forum poti sa dai cauta si scri Gravidutele noastre dragi ,sau dai la subiecte active ca asta e de obicei activ,si cauti printre subiecte, sper sa reusesti. sa sti ca azi am fost si eu la eco 4sapt si 3 zile si tot nu se vede, si am o sangerare usoara dupa contact sexual.mi-e nu mi-a dat nimic doar odihna mi-a zis. sa ne rugam matya sa fie bine.

din pacate nu pot sa intru la gravidute, astazi am avut sangerari mai dense,si m-am dus de urgenta la control, am pierdut sarcinaplans maine iau rezultatul de la betahcg sa vedem ce valoare are, daca inca mai e pozitiv imi va face chiuretajplans

lia , iti urez o sarcina usoara ! multa sanatate !
monique
Scris: Thursday, February 11, 2010 4:02 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.