Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Leut,multa sananate tie si lui bebe,sa cresteti mari,iar tu,mami,sa ai o sarcina usoara  |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Leut pupam viitoarea mamica de bebe2 si burtica , ma bucur ca esti bine. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Leuto, sunt fericita pentru voi! Meritati sa aveti parte numai de bucurii!!! Ma bucur ca bebe este bine! Dna dr. Pop a "salvat-o" pe alexuta mea de cate ori era sa o pierd in cele 9 luni de zile... a fost ingerul nostru pazitor! asa ca... sa ai toata increderea in ea!
Alexuta ce spune despre bebe??? |
|

Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Ai vazut ca totul e OK? Felicitari si sarcina usoara mai departe! Stie bebe unde sa stea! |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Multumesc frumos, fetelor! Sarcina merge super, am lasat tratamentul de-oparte si astept spre sfarsitul saptamanii sa fac un echo. Alex e incantata de fratiorul Matei si zice ca daca, totusi, va fi fetita ii va spune "Sola" . Am o energine extraordinara, parca-s un titirez. Ma indrept spre sfarsitul trimestrului I si n-am nimic altceva decat faptul ca am ajuns la 80 D la sutien! Oare cat o sa mai cresc? Deja dupa Alex am ramas cu un numar si o cupa mai mare... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Leut, si ce, doar nu-ti pare rau ... daca era mai mica, inteleg, dar mai mare e f bine |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| Abia astept sa te vad! |
|
| bulibuli wrote:Leut, si ce, doar nu-ti pare rau ... daca era mai mica, inteleg, dar mai mare e f bine Dap! Daaaaaaaaaaaar...camasi nu mai pot sa port, si-mi erau tare dragi! Daca-mi gasesc pe masura, au manecile largi si tot asa! |
|
| He, he...cand? |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| leut wrote:He, he...cand?
Sper ca foarte curand. Si tot frumoasa o sa fii, oricat ar creste... |
|
| oana_nicole wrote:Sper ca foarte curand.  Si tot frumoasa o sa fii, oricat ar creste... Sigur e vprba de mine? Pana vii tu, n-o sa ma mai recunosti! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Leuto , ma bucur nespus ca sunteti sanatoasi si tu si bebe ! Sarcina usoara si la termen iti dorim ! Cat despre sutien....... altele isi fac implanturi sa le aiba ca tine , asa ca profita la maxim ! |
|
Inregistrat: 8/8/2006 Mesaje: 2347
| Leut, ce incantare sa vad ca esti bine! Ma bucur enorm! Sarcina usoara in continuare si numai bine va dorim! |
|

Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| Leut,ma bucur ca aud si vesti bune!Totusi ai grija de tine in continuare!Sarcina usoara! |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Leuto, ia treci tu mami la "raport" cu o pozica, doua, sa ne dam si noi cu pararea... |
|
|