Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leutule, nu gandi asa. Totul va fi bine in cele din urma. Odihneste-te, linisteste-te si o sa vezi ca totul va fi bine! Fruntea sus! Multi pupici dulci! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 9/11/2007 Mesaje: 1349
| Leut sanatate va doresc, ai grija de tine |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Leutule, iti doresc tot ce imi doresc si pentru mine !
|
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Leut, ai sa vezi ca totul va fi bine! Eu am avut asa prin saptamana 16-17 si am luat utrogestan si totul a fost OK. Acum ma confrunt iar cu o asemenea problema dar cum o sa vrea D-zeu! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leutule, ai fost la medic? Cum mai esti? |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Bulinutza, Liz, Marmita, Criss, Nine, Kiki, n-o sa va vina sa credeti! Nu e de la efort, nu are treaba cu odihna (Doamne ajuta, ca nu ma tinutuieste nimeni de pat)...are treaba cu un micut nodul fibromatos pentru care iau utrogestan si care se va termina in doua saptamani. Cica apare odata cu varstasi asta e. Sangerarile de aici au fost. In rest: fat unic, sase saptamani si-i bate inimioara! Utrogestan doua saptamani. Mi-a spus ca-i bine fixata si nu necesita tratament de mentinere. Deci...yupiiiiiiiiiiii! Suntem bortoase in regula si cu carnet! Va multumesc pentru incurajari! Ca o chestie ciudata. Dr. la care am fost si-a adus aminte de mine de acum trei ani. Ea mi-a rupt membranele la nastere. Atat. Cand m-a intrebat daca aveam parul mai lung si mai deschis, am ramas socata, ca am nascut in prima sala de nasteri cu moasa cu care am nascut...ce memorie are! O sa fie dr. de urmarire a sarcinii. Nu mi-a luat niciun ban! Puteti crede? DA' cand ma duc la cabinetul particular, ma revansez... |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/13/2007 Mesaje: 123
| BRAVO,LEUT!Bine ca nu este nimic rau.multa sanatate si totusi ai grija. |
|
| Multumesc frumos! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leut, ma bucur sa aud ca e totul ok! Sanatate multa in continuare! |
|
| Leut, ce bine ca nu sunt probleme! Sarcina usoara in continuare si bebel sanatos! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Wai leutule drag...azi am butonat toata ziua sa dau de tine si sa vad ca esti ok... Ma bucur mult sa aflu ca sunteti bine amandoi...
Pupici si o sarcina linistita in continuare!!!!!!!! |
|
| Kiki, Liz, Bulinuta...e minunat sa va am aproape! Prietene, da? |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| |
|
| |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Leut, nu ne mai speria!!! Noi abia asteptam bebe cretulin 2... Si apropos, nu ma mira ca te-a tinut minte dr, cred ca si eu te-as fi recunoscut, pentru ca esti cu totul si cu totul deosebita Pupicei si sa ai o sarcina cat mai usoara |
|
|