Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| La Mihaita nu am avut dureri din astea ca la mentruatie, dar de data asta da, insa au tinut doar vreo saptamana-doua, cred ca prin saptamana 5 si 6, fara sangerari. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Miru wrote:La Mihaita nu am avut dureri din astea ca la mentruatie, dar de data asta da, insa au tinut doar vreo saptamana-doua, cred ca prin saptamana 5 si 6, fara sangerari. Ma bucur ca ai scapat de ele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| durerile nu prea mai sunt!!!maine ma duc la prima echo .sper sa fie bine. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Of! AM ajuns acasa de la petreceri si am constatat o pata rosie, asta dupa cateva scurgeri maroniu deschis. Maine e duminica, nici nu stiu ce sa fac. La prima sarcina n-am patit nimic. Iau No-spa, ca-l am in casa. Sper sa fie bine ca luni fug la doctor.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| leut wrote:Of! AM ajuns acasa de la petreceri si am constatat o pata rosie, asta dupa cateva scurgeri maroniu deschis. Maine e duminica, nici nu stiu ce sa fac. La prima sarcina n-am patit nimic. Iau No-spa, ca-l am in casa. Sper sa fie bine ca luni fug la doctor.
TRebuie sa mergi la doctor numaidecit ca sa vezi care este motivul petei. Nu intra in panica s-ar putea sa nu fie nimic grav,deobicei se poate intampla dar ceea ce este foarte important incearca sa te odihnesti si tu putin . Asteptam vesti bune de la tine . |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leut, sanate si odihna. S-auzim de bine! |
|
| Multumesc frumos! AM sunat dr. Iau utrogestan 2 ovule vaginal dimineata si doua seara. Maine dupa 17 ma duc la cabinet. Sper sa fie bine! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Leut,sanatate tie si lui bebe mic,ai mare grija de voi |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Leut, numai bine! Sanatate! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Leut, iti doresc sa fie totul bine! Sarcina usoara si lipsita de probleme! |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Leuto, ai maaare grija de tine! La ce dr mergi? |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| leut,ai grija de tine.sanatate multa iti doresc |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Offf leut...a fost cam multa zapaceala in ultimul timp... Acum odihneste-te si ai grija de voi doi... Pupici!!! |
|
| Sami, Kiki, Liz, Monique, Fluturas, Bulinutza, sunteti exact ceea ce am nevoie. Multumesc din suflet! Monique, am sunat-o pe Ioana Pop, ca la prima nastere m-a ajutat. A fost tare de treaba la telefon. Maine ma duc sa-mi fac echo la cabinet la ea. Sper sa fie bine! Multumesc pentru grija! BUlinutza, tare inconstienta am fost. Numai la munte ce m-am mai obosit, prin padure, pe bicicleta, na, ca mi-am facut rau singurica! N-o sa-mi iert de-i naspa! |
|
Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Eiiii..leut draga...nu gandi asa... Veti fi ok amandoi si nu trebuie sa te invinovatesti cu nimik. Dupa toate problemele din ultimele luni vacantza asta a fost bine meritata si ai sa vezi ca sunteti ok amandoi si bebe "innoata" linistit in burtica!!! Mii de pupci!!! |
|
|