Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Kiki
Scris: Thursday, October 11, 2007 10:11 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Rody wrote:

Iubita mar interesa si pe mine acest medicament.Imi poti da un link ceva unde se poate comanda direct de pe site?Multumesc frumospupici

Elia e un pitic suspendat si nu are cum sa mai intre si sa te ajute cu informatia. Sorry!
Rody
Scris: Thursday, October 11, 2007 10:16 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Kiki wrote:

Elia e un pitic suspendat si nu are cum sa mai intre si sa te ajute cu informatia. Sorry!

uff uff uff Se vede ca nu mai vad bineuff uff
stoicescu.simi@yahoo.com
Scris: Wednesday, October 24, 2007 12:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Sunt noua pe aici si vreau sa va intreb daca in primele 4-5 sapatamani sunt normale dureri de burta in jurul buricului sau mai sus in capul pieptului. Ma doare uneori enervant si nu stiu daca ati patit si voi asa. Eu am si probleme cu o gastrita mai veche si acum nu am voie sa iau nici medicamente. Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Alte simptome sunt: sanii tensionati si tari, ameteli uneori si durerile de burta.
Roxanel
Scris: Wednesday, October 24, 2007 12:24 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/13/2006
stoicescu.simi@yahoo.com wrote:
Sunt noua pe aici si vreau sa va intreb daca in primele 4-5 sapatamani sunt normale dureri de burta in jurul buricului sau mai sus in capul pieptului. Ma doare uneori enervant si nu stiu daca ati patit si voi asa. Eu am si probleme cu o gastrita mai veche si acum nu am voie sa iau nici medicamente. Va rog sa ma lamuriti si pe mine. Alte simptome sunt: sanii tensionati si tari, ameteli uneori si durerile de burta.

Eu una nu am avut dureri de burta. Sani tensionati da. Arsuri da. Ameteli nu.
MNiko
Scris: Wednesday, October 24, 2007 12:38 PM

stoicescu.simi@yahoo.com wrote:

dureri de burta, dar mai jos de buric am avut si eu. Se manifestau ca la mentruatie si sunt normale, dar discuta neaparat cu medicul despre ele. Mi-e mi-a dat nospa pt asta sau scobutil.
De sani tensionati si tari am auzit, dar n-am patit eu, iar cu ametelile..te hranesti suficient? Oricum cel mai indicat e sa vorbesti cu medicul tau despre tot ce te framanta. El e cel mai in masura sa iti explice si sa actioneze in consecinta.
Numai bine si bebe sanatos.
dia
Scris: Thursday, February 21, 2008 10:51 PM

fetelor...dupa cum va scriam in sectiunea adresata ''clubului aspirantelor'' am aflat saptamana trecuta ca avem bebita in burtica yes
'' simtomele'' cu care ma confrunt sunt niste cvasi dureri de burtica, mai mult un disconfort, dar cea mai neplacuta este durerea de spate pe care o resimt f tare...zic eu exagerat...desi sunt doar la inceput. as vrea sa stiu daca voi ati avut parte de asa ceva...durerea de spate...si ce as putea face sa o ameliorez....multumescpupici
shirel
Scris: Thursday, February 21, 2008 11:33 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
dia::801: :801: ce ma bucur
pentru voi.Bine ai venit in rindul gravidutzelordance dance
Cit despre durerile de burta ,ele dispar c-am pe la a treia luna,cit
despre durerile de spate pe mine ma durut pina in ultima clipa.
Ai grija de tine si sarcina usoara!Eu l-am invatat pe sotul meu sa-mi
faca masaj si asa imi mai treceau durerile.
dia
Scris: Wednesday, February 27, 2008 8:27 AM

multumesc pentru gandurile frumoase. ca noutati, am fost ieri la eco si din punctulet s-a facut o bulinutza..:) deocamdata merge bine si sunt insarcinata in 7 saptamani.pupici pupici
dya
Scris: Wednesday, February 27, 2008 8:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Felicitari pentru bulinutabravo pupici pupici Daca aveai dureri de spate si cind erai aveai menstruatie atunci este normal sa apara asa de repede.pupici
raly
Scris: Wednesday, February 27, 2008 1:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Dia,felicitari!Sa-ti traiasca bulinuta si sa creasca mare!pupici pupici
dia
Scris: Wednesday, February 27, 2008 8:46 PM

ms ms raly...pupici
dya.. in ceea ce privesc durerile de spate asta e ca nu le aveam inainte...si in plus urinez si foarte des. mi s-a recomandat un control mai amanuntit al rinichilor...sper sa nu fie ceva..uff o prietena mi-a zis ca asa a durut-o si pe ea in timpul sarcinii fara a avea ceva la rinichi. acum ce sa zic...nu stiu cum se simte durerea de rinichi ca nu am avut parte pana acum...pe mine ma doare doar in jurul coloanei vertebrale, in zona lombara...destul de localizat pe 1-2 vertebre... de asta intrebam sa adun mai multe experiente si sa trag invataminte ras
eleramo
Scris: Friday, May 2, 2008 3:16 PM

si eu sunt inarcinata in 11 sapt.si ma simt cam rau. vomit, ma simt oosita, nu pot minca carne deloc,maninc legume, fructe, lapte ,brinza.cel mai bine ma simt cind dorm pt. ca nu mai simt ca mi-e rau. sper sa ma simt mai bine ....cand....nu se stie
MNiko
Scris: Friday, May 2, 2008 3:34 PM

eleramo wrote:
si eu sunt inarcinata in 11 sapt.si ma simt cam rau. vomit, ma simt oosita, nu pot minca carne deloc,maninc legume, fructe, lapte ,brinza.cel mai bine ma simt cind dorm pt. ca nu mai simt ca mi-e rau. sper sa ma simt mai bine ....cand....nu se stie

Or sa treaca greturile, astea sa fie singura ta problema cu sarcina.
Bine ai venit la noi!
stefania
Scris: Thursday, May 15, 2008 1:53 PM

buna!sper ca am nimerit bine forumulras ras .eu am sarcine in doua luni jumatate.am ramas gravida dupa trei ani de viata sexuala fara cantraceptie!am o nedumerire:am durerile exact cum aveam inainte sa imi vine menstruatia,doar ca mult mai suportabile.este normal??sau nu?nu cred ca se poate discuta de pierderea sarcinii pt ca am urmat tratamentul cu duphaston,pt fixarea sarcinii!
MNiko
Scris: Thursday, May 15, 2008 3:25 PM

Bine ai venit Stefania. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos.

Din cate stiu eu durerile respective sunt normale la inceputul sarcinii dar asta nu inseamna ca trebuie neglijate. Sfatul meu este sa vorbesti cu medicul tau si sa-i spui exact ce simti si cum sunt aceste dureri.
In perioada asta se pot deosebi 2 tipuri de durei:
- unul, cand uterul este in crestere si a ajuns la acelasi nivel cu vezica, apasand pe aceasta de unde durerile. Acestea nu vor disparea decat cu cresterea uterului, deci a sarcinii. In general sunt insotite si de mictiuni frecvente Totusi e bine sa consuti docturul ca nu cumva vezica sa apese mai tare pe uter si sa nu-i dea voie sa se dezvolte. Aici doar medicul iti poate spune ce sa faci.
- alt tip de dureri apar atunci cand uterul "nu stie" inca de sarcina, el contractandu-se ca sa elimine "corpul strain" . Aici e mai grav, dar tot medicul iti poate da un tratament ajutator pentru fixarea si mentinerea sarcinii. Iar daca apare si cea mai mica sangerare atunci urgent la medic.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.