Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Tuesday, September 19, 2006 12:00 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
danny wrote:
Eu sunt in prima luna, de fapt acum intru in cea de-a doua. Insa ma doare burtica iincontinuu aproape, suportabil si, uneori ma dor si picioarele de iimi vine sa le iintind tare poate isi revin si nun ma mai dor.Am fost la doctor si mi-a dat no spa, acid folic si progesteron, si in doua saptamani merg iar, sper sa fie bine. La voi cum a fost? Greturi, slava Domnului nu am, insa mi-a tot spus o amica ca ea a avut asa probl toata sarcina, ca se confundau cu contractiile, dar ca toate prietenele ei care sunt insarcinate s-au tot plans ca le doare burtica ca la menstruatie. Altcineva imi spunea ca acum se formeaza fatul, placenta si astea ar putea fi cauzele. Doctorul mi-a spus ca sarcina se pare ca se fixeaza normal, ca nu sunt probleme, ca este inca mica si ca abia se formeaza placenta.Asa e normal in primele luni? Asa ati avut si voi????Ajutati-maaaplans

Danny , !

Sarcina usoara iti dorim!

Un ticker cu varsta sarcinii ca sa stim cum evoluezi ar conta foarte mult!
monachris05
Scris: Wednesday, October 11, 2006 1:43 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 9/28/2006
Primul trimestru de sarcina...a fost destul de greu pt mine. Doar din cauza greturilor, care nu erau doar "morning sickness", ci "all day sickness"!!!
Aveam greturi dimineata, pranz si seara....parca nu se mai terminau..si au tinut asa pana aproape de 4 luni....banghead
Dar stiti cum se spune...tot ce e greu se uita..
Alte probleme nu am avut in aceasta perioada...am fost totusi norocoasa..
Maria & Mario
Scris: Wednesday, October 11, 2006 12:54 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

A fost groaznic. Vomat non stop, slabit 6 kg intr-o saptamana, internat la urgenta, perfuzii 4 zile si 4 nopti, medicatie pe perioada indelungata, stari de lesin, tensiune foarte scazuta...... Medici din Romania mi-au spus ca daca eram acasa nu as fi dus sarcina . pale

A fost o fericire prea mare ca sa poata fi umbrita de boala asta. Hyper mesys gravidarium......

Sper sa nu mai trecem prin asa ceva la boy

hohot hohot hohot
Alina
Scris: Wednesday, October 11, 2006 1:21 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu am avut doua sarcini, la niciuna nu am avut nimic, dar absolut nimic.
Elia
Scris: Thursday, October 12, 2006 10:51 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Mami de MAria, nu vreau sa te sperii, dar exact asat am avut si eu, Hyperemessis Gravidarum si daca apare la o sarcina, apare la toate celelalte. Dar se trateaza cu Ondasetron, la mine cel putin a facut minuni, dupa ce mi-l dadeau in juma de ora era fresh si ready to go.
Maria & Mario
Scris: Thursday, October 12, 2006 6:48 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Eu am luat Cyclizine.
Elia
Scris: Friday, October 13, 2006 1:14 AM

Si cum a fost? A avut efect? Cum se administreaza? Ct de des? cat timp?

Ce am luat eu se dadea intravenos si trebuia luat zilnic si era tare nasol, ca trebuia sa ma duc la spital in fiecare i sa mi-l dea. Ei, si sa nu mai zic ca in China astia nu vor sa dea medicamente in primul trimestru de sarcina si ma certam cu ei de fiecare data ca sa mi-l dea. Daca as gasi ceva care sa fie la fel de bun si sa se ia pe gura ar fi fantastic.
anka78
Scris: Sunday, June 17, 2007 5:29 PM

Buna fetelor!
Probabil ca ma stiti de pe topicu-ul de "preconceptie" si va salut si pe voi pt ca mi-a recomandata cineva acest forum si...intr-adevar e ok, am citit multe si am aflat multe!
Eu sunt in primul trimestru de sarcina, mai precis in 8 saptamani (dupa calculul doctorului, adica dupa prima zi a ultimei menstruatii) si ma simt relativ bine.
Iau ELEVIT (recomandate de medic), am ceva tensiuni in sani, mai ametesc uneori, nu am greturi de nici un fel, decat cateodata cand imi vine cate un miros de mancare mai ciudat, dar nu vomit, ci doar am asa o senzatie mai ciudata.
ce voiam sa va spun este ca ma simt slabita si nu am pofta de mancare. Mi-am facut zilele astea cateva analize (recomandate de medic) si au iesit ok toate in afara de RH, care e negativ si al sotului e pozitiv. Eu am mai avut o sarcina pierduta (avort) acum vreo 4 ani si nu stiu sa-mi fi administrat nimeni nimic atunci.....si ma cam stresez din cauza asta. Sper sa fie ok si sa pot avea BB ca deja vorbesc cu el, e ca si cum nu as mai concepe nimic fara el.
Mai am ceva dureri ca la menstruatie, kiar mai rare si o scurgere galbuie, oare ce poate fi?
Va rog sa-mi scrieti daca stiti ceva din ce vreau eu sa aflu!
Va pup si va multumesc mult!
Ankapupici
Roxyy
Scris: Thursday, July 26, 2007 9:23 AM

Buna fetelor,
si eu sunt proaspata gravidutza,mai precis 6 saptamani.Nu am nici un simtom,nu greturi,nu sensibilitate la mirosuri,nimic nou...poate doar sanii mai sensibili.In legatura cu Rh-ul si eu am tot negativ,iar sotul pozitiv.Nu am avut avorturi si nu prea stiu ce sa iti raspund in legatura cu asta.Cred ca cel mai bine este sa iti intrebi medicul.Oricum medicul te va intreba(daca nu ai fost pana acum) si despre Rh si despre sarcini sau avorturi anterioare.Succes.
Anne Popa
Scris: Tuesday, August 14, 2007 1:47 PM

Buna ziua mamici,
Sunt si eu gravida in 6 saptamani si ma cam doare burtica.Ieri am avut o crampa de 1-2 sec de mi a taiat respiratia. Iau acid folic, Nospa, Materna si uTROGESTAN(am Rh negativ) Mi e somn tot timpul.Sunt balonata si am gaze ca avioanele in burtica.
Am vazut ca si voi ati avut dureri de burtica deci sa nu ma sperii nu?!
Vreau si eu un sfat.
Este prima mea sarcina si ne dorim TAAAAAAAAAAARRRRRRRRRE MUUUUUUUUUULT ACEST BB.
Ely
Scris: Tuesday, August 14, 2007 2:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Bine ain venit Anne sa ai o sarcina usoara.Si eu am Rh negativ mi-a facut vaccin si totul a fost bine.Eu am avut dureri de stomac cam toata sarcina si asta de la colita sau habar nu am ca ma ma doare si acum din cand in cand.De balonat eu mai mereu am fost balonata pe perioada sarcinii.Daca medicul ti-a dat Nospa eu zic ca este bine ca si fetele de aici au luat..Acid folic am luat pana am nascut.pupici
Anne Popa
Scris: Tuesday, August 14, 2007 2:32 PM

Bine te am gasit!pupici
Stii nu ma doare stomacul ci am intepaturi ca de cutit 1-2 secunde in partea abdomenului inferior... doar ieri dimineata am avut
Inainte sa raman insarcinata am mai avut asemenea senzatii at cand aveam gaze pe care nu le puteam eliminia.Dar acum nu stiu...
Abia Joi merg la Ginecolog.
Fluturas
Scris: Tuesday, August 14, 2007 5:16 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
anne,bine ai venit printre noi.sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos
Ginela
Scris: Saturday, September 8, 2007 10:50 AM

buna fetelor ... avem si noi 2 luni si 3 zile ...
n am scapat de tratament dar ma simt foarte bine acum ... la inceput , aveam dureri si sangeram .. asta pe la 4 saptamani si 6 zile ... dar acum ma simt excelent ...
ieri am fost la echografie si am vazut inimimioara batand ...
Rody
Scris: Thursday, October 11, 2007 10:01 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
Elia wrote:
Eu m-am simtit cumplit la inceputul fiecarei sarcini, atat de rau ca simteam ca o iau razna. Aveam niste greturi de mi se contracta tot corpul si vomitam de 20 de ori pe zi. MI-era greata in continuu, si noaptea, si ziua, si dimineata, si seara. La prima sarcina am dus-o asa pana la 3 luni, din fericire la cea de-a doua am descoperit un medicament folosit in America si foarte foarte scump dar care din punctul meu de vedere merita fiecare cent pe care l-am dat pe el. Medicamentul se cheama Zofran si costa cam 20 de dolari doza zilnica. El inhiba un centru din creier si opreste greata complet, poti manca orice, ai energie. Mie mi-a mai ramas chiar si cu acest medicament o stare de ceva in neregula la stomac, dar era suportabila, nici macar nu era greata, era ceva asa, ca si cum as fi mancat ceva ce nu mi-a priit. Oricum, pentru mine nu nasterea, nu recuperarea dupa cezariana, nu lipsa de somn din primele saptamani sau luni dupa nastere sunt ce mi s-a parut mai greu in legatura cu a avea un copil, ci primele luni.

Iubita mar interesa si pe mine acest medicament.Imi poti da un link ceva unde se poate comanda direct de pe site?Multumesc frumospupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.