Sarcina trimestrul 1
Subiectul anterior · Subiectul urmator
valerrie
Scris: Friday, May 14, 2010 11:25 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/23/2009
Multumesc fetelor, si deasemenea va urez si eu voua, sa aveti sarcina usoara si sa nasteti bebei sanatosi.
am3lya
Scris: Friday, May 14, 2010 4:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/10/2010
am fost azi la ecograf si e totul bn dar am auzit-o pe dr. ceva de genu"sarcina recipienta" ce vrea sa insemne ca nu inteleg?
deci nu a zis sarcina retroversa ci recipienta
ma poate ajuta cineva?
Roxie
Scris: Friday, May 14, 2010 4:57 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Poate incipienta. Adica la inceput. Mica. Felicitari. pupici
am3lya
Scris: Friday, May 14, 2010 4:58 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/10/2010
aaaasaaa exact uhh ce nebuna sunt rusinica mie:))hohot hohot
Multumesc roxie
sweet angel
Scris: Saturday, May 15, 2010 2:34 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/6/2010
fetelor gravidutele , va asteptam la topicul gravidutele noastre dragi 13, sa va inscrie si pe voi pe listuta gravidutelor.
maya86
Scris: Monday, January 17, 2011 2:03 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ziua.Am si eu o nelamurire...inca nu pot sa merg la medic si poate ma puteti ajuta.
Eu iau anticonceptionale de un an.Ultimul ciclu menstrual mi-a venit la data normala doar ca era de culoare inchisa si mai putin abudent ca deobicei.Pana aici toate bune doar ca de vreo saptama a inceput sa ma apese la inima cand fac efort iar acum trei zile,seara,am avut o durere ingrozitoare in zona ovarelr,ca niste intepaturi.Pana dimineata mi-au trecut doar ca de atunci ma doare burta,spatele(nu sunt balonata),ovarele dar nu asa tare ca la ciclu...in general am o durere constanta de burta si spate (nu foarte puternica)...toata burta.Am ameteli,arsuri la stomac si imi e putin rau insa nu sa vomit.
Am auzit si eu de la alte persoane cum ca au luat anticonceptionale si s-au trezit insarcinate...

Va rog daca puteti sa imi raspundeti mi-ati fii de mare ajutor.fool
nadea
Scris: Monday, January 17, 2011 3:27 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 4/20/2010
Fa un test si toate se vor lamuri pe locras ras ras sanatate si numai binecool cool cool
Irinuca
Scris: Monday, January 17, 2011 4:28 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 1/22/2010
mai stai 9 luni si sigur o sa stii raspunsul
delfinasa
Scris: Monday, January 17, 2011 7:13 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Exista sanse extrem de mici sa ramai insarcinata luand anticonceptionalele ca la carte, dar s-a mai intamplat si altora. Ametelile, arsurile si starea de rau sunt semne de sarcina, dar pot fi si de la altceva. Un test de sarcina iti va spune daca esti sau nu gravida.
LuminitaV
Scris: Tuesday, March 15, 2011 10:49 PM

Buna seara fetelor,

Sunt si eu o mamica in devenire, am 8 saptamani insa imi da mari batai de cap bebe din burta. Ma simt foarte rau in fiecare zi, ultimele 2 saptamani au fost de groaza. Greturile sunt prezente de dimineata pana seara, la fel durerile de burta si spate, dureri de cap groaznice, ameteli si stari de lesin, etc. Problema cea mai mare e cu job-ul, in starea asta ma concentrez foarte greu la ce am de facut, scaunul de la birou a devenit brusc inamicul nr.1, nu ma ajuta deloc cu durerile. Heeelp, nu stiu ce sa mai fac! Voi cum v-ati descurcat? Orice sfat mi-ar fi de mare ajutor.
delfinasa
Scris: Wednesday, March 16, 2011 6:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Am rabdat si-am asteptat sa treaca! N-ai ce sa faci altceva banghead nervi!
Anunta-ti sefii si colegii, sa nu ai surprize neplacute din partea lor cand te apuca raul sau ai nevoie de liber.
Pregateste-ti cos de gunoi sub birou ca s-ar putea sa ai mare nevoie de el.
Pune-ti un scaunel sau un teanc de reviste sub birou sa-ti ridici picioarele pe el cat stai pe scaun.
Adu-ti de acasa o pernuta s-o folosesti ca suport lombar. Daca-ti permite scaunul de birou, lasa-l cat se poate pe spate si mai schimba-ti pozitia.
Poarta imbracaminte lejera, sa nu te stranga la burta si incaltaminte cu toc mic sa nu-ti creeze disconfort.
La fiecare ora trebuie sa te ridici sa te misti cateva minute.
Fa pauze cand esti obosita si daca starea de rau te impiedica sa-ti executi sarcinile, ia-ti liber 1-2 ore, jumatate de zi.
Mananca ce poti, dar ai grija sa fii hidratata.

Nici eu nu ma impac bine cu scaunul de birou, desi are suport lombar. Trebuie sa ma ridic des sa ma plimb, sa ma intind cat pot, sa-mi ridic picioarele si tot am dureri de spate. Ajung seara acasa cu o cumplita dorinta sa stau intinsa si-mi pun o pernuta de masaj care si incalzeste sa-mi aline suferinta. Nu prea ajuta, ca ma culc tot cu dureri, dar eu o pun sa nu zic ca am stata asa ca moaca. Bine ca dimineata nu ma doare nimic si pot s-o iau cu forta de la capat maseluta.
Sarcina usora! Sa treci mai repede de perioada asta crancena!
camy_camy
Scris: Friday, June 24, 2011 12:08 PM

buna.ma numar si eu printre noile mamici gravida ,nu am mai avut CM de pe 17 mai,dupa calcule azi as avea 5 saptamani si 3 zile.voi merge la doctor saptamana viitoare,nu am fost pana acum pt ca m-am gandit ca nu se vede nimic,asa ca mai indur cateva zile desi curiozitatea ma macina la maxim oare nu am mai fost niciodata insarcinata si parca nu imi vine sa cred :018: ,despre simptome,nu am greturi nici varsaturi totul decurge normal,am uitat sa precizez ca am facut 2 teste de sarcina unul pe 16 iunie care a iesit pozitiv ,indicand 2 liniute rosii,dar cu liniuta ceva mai stearsa ,nu la fel de intensa ca linia de control si al 2 lea l-am facut pe 20 iunie,indicand la fel ,pozitiv ras ,in rest ma doare cateodata burta,dureri asemanatoare cu cele a menstruatiei,si imi simt sanii durerosi.deja iau acid folic,o zi buna va doresc catel
bulinutza
Scris: Friday, June 24, 2011 12:15 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2007
camy, sarcina usoara!

Te poti muta la gravidutze....acolo gasesti mai multe viitoare mamici cu care poti povesti!!!
fdianamaria
Scris: Tuesday, June 28, 2011 12:56 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
eu sunt in asteptare...nu ma incumat sa cumpar de aici inca test ca sunt foarte scumpe...mai astept pana va confirm ce si cum...pupici
praslea_cel_voinic
Scris: Tuesday, June 28, 2011 3:37 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
fdianamaria wrote:
eu sunt in asteptare...nu ma incumat sa cumpar de aici inca test ca sunt foarte scumpe...mai astept pana va confirm ce si cum...pupici

Diana, incearca la Dollarama sau Dollar store. Eu de acolo am folosit la a doua sarcina si au fost bune. dance La prima sarcina nu am avut inspiratia asta si am cheltuit o multimea pe vreo 4 teste de sarcina....uff
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.