Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| si eu am avut CM la vreo 3 sapt de la conceptie, dar a tinut o zi doar. am inteles de la doctorita ca aceea a fi fost defapt implantarea deci un test de sarcina te-ar ajuta mai mult |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Multumesc pt raspunsuri, fetelor :). Bebele nu era planificat, dar daca e sa fie, m-as bucura.
Am luat aseara un test de sarcina, dar, ca un facut, nu am reusit sa vad nici o dungulita - nici ca as fi, nici ca n-as fi...
Mai incerc zilele astea inca unul - deja ma stie farmacista, cred ca isi inchipuie cine stie ce |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/10/2010 Mesaje: 34
| Buna fetelor.Sunt si eu o viitoare mamica si intru in 6 saptamani.Maine sunt programata la o eco intravaginala si asa vrea sa imi spuneti daca voi ati facut acveasta eco asa devreme? |
|
| prima eco am facut-o la 5 saptamani! si am auzit pana si bataile inimii lui bebe! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| eu am facut eco vaginal la 4 sapt si nu se vedea nimic, apoi la 6 sapt si 2 zile eco abdominal se vedea saculetul si embrionul de 4,3 mm. |
|
| Multumesc pentru raspuns.Sper sa fie maine totul ok ca nu mai pot de nerabdare am impresia ca e o vesnicie pana maine dimineatza.Va pup |
|
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| am3lya - cum a fost la eco? , eu cred ca nu ai de ce sa iti faci griji, dar si eu eram stresata inainte de primul eco. |
|
| A fost bine...nu am facut eco mi-a zis sa vin peste doua saptamani.As vrea sa va intreb ce inseamna dublu test? Mi-a zis ca in ziua in care imi face eco trebuie sa fac si acest dublu test. Va multumesc |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/23/2009 Mesaje: 217
| Ma alatur si eu mamicilor cu bebe in burtica. Eu am fost la prima eco la 6 saptamani si a fost foarte emotionant, pentru ca nestiind ce ma asteapta, doctorita mi-a spus ca ar trebui sa vedem cum ii bate inimioara, si asa a fost. Imi tremurau picioarele si cand am plecat din cabinetul doctoritei. A fost ceva unic. Si desi acum am 9 saptamani, si nu simt mai nimic, totusi la gandul ca in interiorul meu se dezvolta o alta viata... raman fara cuvinte. Va pupic si va urez succes tuturor burticutelor. |
|
| Bine ai venit Valerrie.....si o sarcina usoara |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| am3lya wrote:A fost bine...nu am facut eco mi-a zis sa vin peste doua saptamani.As vrea sa va intreb ce inseamna dublu test? Mi-a zis ca in ziua in care imi face eco trebuie sa fac si acest dublu test. Va multumesc Am3lya, dublu test se face la inceputul sarcinii, pentru a depista eventuale probleme. uite info de specialitate http://www.sfatulmedicului.ro/analize/dublu-test-screening-prenatal-trimestrul-i_413 |
|
| gata am inteles despre ce este vorba...ms mult as vrea sa va intreba daca a fost cineva la dr. Gheorghe Constantinescu seful sectiei de la obstretica -ginecologie de la spitalul Universitar din Bucuresti si ce parere are despre el?pentru ca am de ales intre el si o doctora din Slobozia unde locuiesc eu .Pupici pe burtici! |
|
| Felicitari vallerie, felicitari am3lya si la amandoua va doresc o sarcina usoara! pupici |
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Bun venit gravidute si sarcina usoara! Este si un topic Gravidutele noastre dragi . |
|
| multumesc irinuca si tie iti doresc din suflet o sarcina usoara asa cum isi doresc toate gravidutele. |
|
|