Nivel: Membru
Inregistrat: 2/4/2010 Mesaje: 35
| nici mie nu mi-a dat absolut nicio pastila. dupa ce-am fost la dr. cu scurgerea roz, mi-a zis ca doar ma banuie de extrauterina pt. ca el nu a vazut nimic*la 5 sap. si 6 zile* si sa fac beta, pana l-am facut am inceput sa sangerez mai mult* a fost un fel de ciclu normal, dar cu dureri insuportabile, apoi l-am repetat azi si gata , asta a fost tot. sper ca totul va fi ok. Liz, dupa cat timp a venit ciclu?
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Cam asa a fost si la mine. Tot despre o sarcina mica era vorba, care la eco nu se vedea, in schimb la controlul clasic s-a simtit uterul usor marit. Sangerarea a fost foarte puternica primele 3,4 zile, iar de dureri nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte. Groaznice! Stiu ca ma lua cu rau, cu frisoane. ... In mod normal am avut cm-ul dintotdeauna la 28 de zile, atunci stiu ca mi-a venit la 30 de zile, dupa care de la urmatorul si-a revenit asa cum era, la 28. Orgasnismul s-a refacut foarte repede in cazul meu, adica nu am avut parte de dereglari. Sper asa sa fie si la tine! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Salutari, mamici
azi m-am inscris si eu pe acest forum, sa ma bag si eu in seama. sunt purtatoare de "bagaj", in varsta de 8 saptamani. nu am crezut ca va fi atat de simplu sa raman insarcinata, adica in a 2-a luna de incercari,a iesit testul pozitiv. saptamanile 5,6 si un pic din 7 am avut niste crampe cumplite. Mi-a dat doctorul no-spa si Arefam pt fixare. In saptamana 7 am avut parte de niste greturi ingrozitoare.Am cam facut foamea perioada asta, am mancat numai cartofi fierti... de saptamana trecuta nu mai am nimic si sper sa fie in regula...nici crampe, nici greturi, doar ameteli si dureri in sani de ma omoara. Sambata merg la ecograf si sper sa aud o inimioara batand acolo.
Va pupic!
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| bun venit pe forum valentina si felicitari pt bebe. pe acest topic nu prea este activitate hai cu noi pe topicul: gravidutele noastre dragi 12, acolo mai sunt mai multe burtici , la 8 sapt vei auzi cu siguranta inimioara, eu am facut ieri eco la 6 sapt si 2 zile si se vedea deja. deci dureri ai avut pana in sap 7 ? te intreb sa stiu pana cand le mai am de indurat, mie nu mi-a dat nimic pt dureri doar magneziu sa se linisteasca uterul. sarcina usoara iti doresc si te asteptam la gravidute. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/22/2010 Mesaje: 923
| valentina ma scuzi ca intreb, dar esti cumva din galati? |
|
| Liz wrote:Cam asa a fost si la mine. Tot despre o sarcina mica era vorba, care la eco nu se vedea, in schimb la controlul clasic s-a simtit uterul usor marit. Sangerarea a fost foarte puternica primele 3,4 zile, iar de dureri nici nu mai vreau sa-mi aduc aminte. Groaznice! Stiu ca ma lua cu rau, cu frisoane. ... In mod normal am avut cm-ul dintotdeauna la 28 de zile, atunci stiu ca mi-a venit la 30 de zile, dupa care de la urmatorul si-a revenit asa cum era, la 28. Orgasnismul s-a refacut foarte repede in cazul meu, adica nu am avut parte de dereglari. Sper asa sa fie si la tine!
Cu intarziere, multumesc pt. raspuns. Am fost plecati de-acasa o sapt. si n-am avut acces la internet. Sper sa fie si la mine totul bine, azi sunt in a 15a zi de cand am avut sangerarile, sper sa apara ur. si la mine in zilele 28*30. |
|
| matya cum esti? e totul in regula?
|
|
| lia.lavinia wrote:matya cum esti? e totul in regula?
buna, multumesc. sunt bine. am fost o sapt. in vacanta, si mi-a facut bine. tu ce mai faci? |
|
| noi suntem bine avem maine 7 sapt de sarcina deja,am facut eco marti se vedea embrionul de 4,3mm si bataile inimioarei |
|
| lia.lavinia wrote:noi suntem bine avem maine 7 sapt de sarcina deja,am facut eco marti se vedea embrionul de 4,3mm si bataile inimioarei
felicitari pt. inimioara ma bucur ca totul e bine. sarcina usoara in continuare1 |
|
| mersi de urare |
|
| Martisor sa va aduca noroc, sanatate si impliniri! o primavara frumoasa ! |
|
| multumim la fel matya |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna, fetelor,
E prima mea postare pe forum, desi il citesc de cateva zile :). Nu stiu daca aici ar trebui sa postez, insa am vazut ca e un topic activ si m-am gandit ca poate imi vede mai repede cineva "dilemele".
Prin urmare... In ianuarie am avut un mic accident cu prezervativul la contactul sexual cu sotul meu, eram in perioada fertila. Am decis sa nu iau nici o masura, gen pilula de a doua zi si sa vedem ce se intampla. CM trebuia sa imi vina in jurul datei de 11 februarie, mi-a intarziat insa o saptamana (deja eram convinsa ca sunt insarcinata - desi facusem 2 teste de sarcina in zile diferite, ambele negative). Asa... Venindu-mi ciclul am zis ca asta a fost, alaram falsa.. De vreo 2 saptamani insa ma doare spatele aproape incontinuu + dureri ca la menstruatie. Nu spun ca nasturele de la blugi imi vine sa il desfac pt ca ma cam jeneaza pt ca stiu ca in mod normal in primele saptamani burtica nu creste atat cat sa te jeneze...
Credeti ca as putea sa fiu insarcinata, chiar si cu acea menstruatia de care va spuneam? Asta seara trec sa mai iau un test de sarcina, dar daca vreuna dintre voi a trecut prin simptome asemanatoare, as fi foarte recunoscatoare pentru orice feed-back :)
va multumesc |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Eu la prima sarcina am avut CM la o luna dupa ce ramasesem insarcinata, doar ca foarte putin. Asa incat eu zic ca sunt sanse mici, dar sunt, sa fii. Iti doresti un bebe? |
|
|